28 / 04 / 2024

Kars Entegre Çimento Fabrikası Kapasite Artışı projesi ne zaman

Kars Entegre Çimento Fabrikası Kapasite Artışı projesi ne zaman

Kars Merkez'de bulunan Entegre Çimento Fabrikası Kapasite Artışı Projesi'nin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 12 Kasım 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Limak yeni hedeflerini açıkladı!

Limak Şirketler Grubu, sürdürülebilirlik raporunu yayınladı. İkinci büyük çimento üreticisi olan Limak Çimento, Türkiye’de ilk GOLD Belgesi ve ilk ISO 45001 belgesi alan entegre çimento fabrikası unvanına sahip oldu.

Batısöke Çimento Fabrikası'ndan 680 milyon liralık yatırım!

Batı Anadolu Grubu, Batısöke Çimento Fabrikası'nı 680 milyon liralık yatırımla dev bir entegre tesisine dönüştürdü. Tesis, 2018 yılının ilk aylarında üretime başlayacak.

Aydın Söke'de 500 milyon TL'lik çimento fabrikası yapılıyor!

Batı Anadolu Grubu, Söke’de büyük bir entegre tesis yatırımını hayata geçiriyor. Batısöke Çimento Fabrikası'nın toplam maliyeti 500 milyon TL'yi bulacak.

İsmail Bulut, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin CEO'su oldu!

Türkiye’de 51’i entegre, 17’si öğütme tesisi olmak üzere, toplam 68 kuruluşu temsil eden Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin Oğuz Tezmen’in kendi isteği ile ayrılması ile boşalan CEO koltuğuna 25.7.2016 tarihi itibarı ile İsmail Bulut oturdu.

OYAK Çimento'nun halka açık 5 şirketinin hasılatı yüzde 3 yükseldi!

5 tanesi halka açık olmak üzere 6 çimento ve bunlara dikey olarak entegre iki farklı beton ve bir kağıt torba şirketinden oluşan OYAK Çimento, Türkiye’nin 7 coğrafi bölgesinde faaliyet gösterir.

Kars Entegre Çimento Fabrikası Kapasite Artışı projesinin toplantısı 12 Kasım'da!

Kars Merkez'de bulunan Entegre Çimento Fabrikası Kapasite Artışı Projesi'nin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 12 Kasım 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

OYAK Çimento çevre sorunlarına çözüm ortağı oluyor!

OYAK Çimento Grubu Türkiye çapında klinker üretim kapasitesinin %15 ine sahip, altı bölgede, biri devreye alma aşamasında yedi entegre çimento fabrikası ve iki öğütme tesisi ile Türkiye çimento sektörünün en büyük üreticisidir.

Limak Çimento Sinoma ile anlaşma yaptı!

Limak Çimento Grubu, Anka Entegre Çimento Fabrikası için, Çinli Sinoma ve Türk ortağı Sintek ile müteahhitlik sözleşmesini imzaladı. Türkiye’nin ikinci büyük çimento grubu, Limak Çimento dev bir anlaşmaya imza attı.

Limak Çimento yeni fabrikası için Sinoma ile anlaştı!

Limak Çimento Grubu, 155 milyon dolar tutarında yatırımla Ankara’da kuracağı Limak Anka Entegre Çimento Fabrikası için, Çinli Sinoma ile Ankara’da gerçekleştirilen törende EPC müteahhitlik sözleşmesini imzaladı.

Hatay Entegre Çimento Fabrikası halk toplantısı 29 Nisan'da!

Hatay İli Merkez, Altınözü, Yayladağı ilçesi sınırları içerisinde Hatay Çimento San. Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Entegre Çimento Fabrikası, Hammadde Sahaları Ve İskele Yatırımı projesi halk toplantısı 29 Nisan'da yapılacak.

OYAK Çimento bu yıl 154 milyon liralık yatırım yapacak!

OYAK Çimento Grubu, bu yıl 154 milyon liralık yatırım yapmayı planladığını bildirdi.OYAK Çimento Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre grup, 5'i halka açık olmak üzere 6 çimento ve bunlara dikey olarak entegre 2 beton ve kağıt torba şirketinden oluşuyor.

Küpeliler Eskişehir'e 135 milyon dolarlık çimento fabrikası kuruyor!

Eskişehir'in İnönü ilçesinde kurulacak ve 387 bin metrekarelik alan üzerine, yaklaşık 25 bin metrekarelik kapalı alana sahip olacak entegre çimento fabrikası 2 milyon ton çimento ile 1 milyon 500 bin ton klinker üretimi gerçekleştirebilecek...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Eskişehir'de halkla buluşuyor!

Entegre Çimento Fabrikası ve Malzeme Ocakları projesinin yapılması konusunda Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Eskişehir'de 'halkın katılımı toplantısı' düzenliyor...

Kars Entegre Çimento Fabrikası Kapasite Artışı projesi ne zaman Haberi

Kars Entegre Çimento Fabrikası Kapasite Artışı projesi ne zaman

Kars Çimento Sanayi Ticaret Anonim şirketi tarafından Kars İli merkez İlçesi, Bozkale mevkiinde Entegre Çimento Fabrikası Kapasite Artışı Projesi'nin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu projesi için Çevresel Etki Değerledirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacak.


Toplantı Yeri: Kars belediyesi Çok Amaçlı Toplantı Salonu


Toplantı Yerinin Adresi: Yusufpaşa Mah. Karadağ Cad. No:19 Merkez/Kars


Toplantı Tarihi: 12.11.2015


Toplantı Saati:...