02 / 05 / 2024

Kars lojistiği

Kars lojistiği

Kentte kurulan Organize Saniye Bölgesi' nde yer kalmazken, Ruslar şehirde yatırım için arazi avına çıktı. Kars'a yapılacak yatırımlarla kentini mini bir Çin'e dönüşeceği ifade edildi.

TOKİ Kars projesi için beklenen tarih geldi! 309 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının, Kars projesi için beklenen tarih geldi. 309 yeni konutu sakın kaçırmayın... İşte detaylar...

TOKİ Kars projesi için son dakika müjdesi! Sadece bir ilçeye tam 309 yeni konut geliyor!

TOKİ Kars projesi için son dakika müjdesi geldi. Sadece bir ilçeye tam 309 yeni konut geliyor... İşte TOKİ Kars 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kars projesi için beklenen gün geldi! 309 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kars projesi için beklenen gün geldi! 309 yeni konutun ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek. Bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ'den Karslılara ucuz konut müjdesi! O ilçeye tam 327 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kars projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ Kars projesi için son dakika müjdesi! O ilçede tam 327 ucuz konut inşa edilecek!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmayan devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Kars projesinin de ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Kars projesi detayları...

TOKİ Kars Sarıkamış kura çekilişi 10 Şubat'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesindeki konutların kura çekilişi 10 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Kars Kağızman ve Selim için acele kamulaştırma kararı!

Kars ili, Kağızman ve Selim ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Kars'ta arazi kavgası: 2 ölü, 1 yaralı!

Kars Kağızman'da iki aile arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan silahlı kavgada iki kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı...

Kars için acele kamulaştırma kararı!

Kars ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Kars Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kars İli Merkez İlçesi Örnek Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Kars Millet Bahçesi 6 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Kars Merkez Örnek Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

İstanbul'da sağlık çalışanlarının konaklayabileceği yerler tahsis edildi!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada Kovid-19 pandemisine karşı mücadele veren sağlık çalışanlarının dinlenebilmesi için şehirde 3 bin 151 kişilik yer tahsis edildiğini duyurdu.

TOKİ Kars Millet Bahçesi ihalesi 6 Nisan'da!

Kars İli Merkez İlçesi Örnek Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Nisan tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Kars lojistiği Haberi

Kars lojistiği

Herkes 3.Köprü, Kanal İstanbul ve Avrasya Tüp Geçit Projesi gibi popüler projelere odaklanmışken ülkenin en doğusunda sessiz sedasız bir şekilde ilerleyen dev bir projede sona doğru yaklaşılıyor. Yaklaşık yüzde 90’lık kısmı tamamlanan proje ile birlikte bölgede olağanüstü bir hareketlilik de yaşanıyor. Fabrika sayısı 3'ten 39'a çıktı, OSB'de ise yer kalmadı. Rusların arazi arayışında olduğu bölge için müthiş bir öneride ekonomi bakanları toplantısında gündeme taşındı.


Haber 7'den Kenan Biter'in haberine göre, 2008 yılında temelleri atılan ve üç ülkeyi birbirine bağlayacak olan 180 km uzunluğundaki 500 milyon dolar maliyetli Bakü-Tiflis-Kars (BTK) demiryolu projesinde nihayet sona yaklaşıldı. 6 yıllık hummalı bir çalışmanın ardından neredeyse yüzde 90’lık kısmı bitirilen projenin 2015 yılında faaliyete geçirilmesi planlanıyor.


Orta Asya ülkelerini Türkiye üzerinden kesintisiz bir şekilde Marmaray ile...