29 / 04 / 2024

kars Ortakapı Mahallesi satılık arsa

kars Ortakapı Mahallesi satılık arsa

Kars İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Ortakapı Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa sunuyor. İhale 31 Ekim'de gerçekleşecek...

TOKİ Kars Merkez'de 202 adet konutu satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars Merkez Atatürk Mahallesi ve Bayrampaşa Mahallesi'ndeki 202 konutu satışa çıkarıyor. Proje için başvuru dönemi 6 Eylül'de başlayacak.

TOKİ Kars Sarıkamış 206 konut ihalesi yarın!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin 81 şehrinde yeni konutlar hayata geçiren TOKİ, Kars Sarıkamış projesi için düğmeye bastı. TOKİ, Kars Sarıkamış Yeni Mahallesi'nde 206 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın  Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap projesi başvuruları bugün sona eriyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın  Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap projesi için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Kars Sarıkamış 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi başvuruları yarın başlıyor...

TOKİ Kars 309 konut ihalesi yarın!

Kars İli, Merkez İlçesi, Karacaören Mahallesi 309 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kars Karacaören'e 309 yeni konut!

Kars İli, Merkez İlçesi, Karacaören Mahallesi 309 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kars Rotary Parkı sağlık merkezine dönüşüyor!

Kars'ın Yusufpaşa Mahallesi'nde yer alan ve eski Rotary Parkı olarak bilinen alanın sağlık merkezine dönüştürülmesi için çalışmalar hızla devam ediyor.

TOKİ Kars Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kars İli Merkez İlçesi Örnek Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Kars Millet Bahçesi 6 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Kars Merkez Örnek Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

TOKİ Kars Millet Bahçesi ihalesi 6 Nisan'da!

Kars İli Merkez İlçesi Örnek Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Nisan tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

kars Ortakapı Mahallesi satılık arsa Haberi

kars Ortakapı Mahallesi satılık arsa

Kars İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Ortakapı Mahallesi Faikbey Caddesi Ali Rıza Bey Sokakta bulunan gayrimenkul ihale usulü ile satılıyor. Toplam muhammen bedeli 5.1 milyon TL olarak belirlenen gayrimenkul için ihale 31 Ekim'de yapılacak.

ARSA VE ÜZERİNDEKİ LOJMANLAR SATILACAKTIR
Kars İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığından:

1 - Mülkiyeti İdaremize ait olan Ortakapı Mahallesi Faikbey Caddesi Ali Rıza Bey Sokakta bulunan tapunun pafta no: 15 ada no: 418, parsel no: 2 de kayıtlı bulunan, üzerinde 2 katlı 5 blok ve 20 adet, lojmanın bulunduğu 3.918,75 m² lik arsa ve üzerindeki lojmanların, satışı ihalesi, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45 maddesi gereğince AÇIK TEKLİF USULÜ ile İl Encümenince yapılacaktır.

2 - Satış için tespit edilen muhammen bedelden KDV hariçtir.
3 -...