20 / 05 / 2024

Kars Sarıkamış Kültür ve Turizm Anonim Şirketi Genel Müdürü Muhittin Delibaş

Kars Sarıkamış Kültür ve Turizm Anonim Şirketi Genel Müdürü Muhittin Delibaş

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde bulunan Bayraktepe Kayak Merkezi'ndeki pistler bölgesinde kış hazırlıkları başladı

TOKİ Kars Sarıkamış kura çekilişi 10 Şubat'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesindeki konutların kura çekilişi 10 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Kars Sarıkamış başvuruları başladı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Kars Sarıkamış TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ildeki 15 taşınmazı yatırıma açıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı mülkiyeti Hazine'ye ait olmak üzere Artvin, Bursa, Antalya, Kars, Kayseri, Kütahya, Mersin, Ordu, Uşak ve Balıkesir şehirlerinde 15 kamu taşınmazınında turizm yatırımı yapılması amacıyla 49 seneliğine yerli ve yabancı yatırımcılara tahsis ediyor. 

Kars Sarıkamış Karakurt Köyü başka bir bölgeye naklediliyor!

Kars Sarıkamış Karakurt halkının başka bir bölgeye nakli ve yerleştirilmesine ilişkin karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Kars Sarıkamış 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış 2019 projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

İzmit Ramazan Sarıkaya Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, Ramazan Sarıkaya Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

TOKİ Kars Sarıkamış kura çekilişi bugün!

Kars Sarıkamış 2. Etap TOKİ'deki 37 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. TOKİ Kars Sarıkamış kura sonuçları 15 Kasım 2017 açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kars KAÜ Kongre ve Kültür Merkezi 2018'de tamam!

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) yerleşkesinde inşaatı süren Kongre ve Kültür Merkezi’nde sona gelindi. 2017-2018 eğitim-öğretim yılına yetiştirilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Kars Sarıkamış'taki iki tesis 29 milyon TL'ye yenileniyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Sarıkamış'taki iki tesisin yenilendiğinin müjdesini verdi. Arslan, tesislerin 29 milyon lira yatırım bedeline sahip olduğunu belirtti.

Yozgat Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi gün sayıyor!

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesine yapılan Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi’nin açılışı için gün sayılıyor. Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel binanın 2 hafta içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

Kars Sarıkamış'ta 6.4 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Sarıkamış Belediye Başkanlığı, Kars Sarıkamış'ta bulunan 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 6 milyon 416 bin 449 TL olarak belirlendi.

Yozgat Sarıkaya'ya yeni kültür merkezi!

Sarıkaya Belediyesi, Sarı Zeybek İş ve Kültür Merkezi projesini hayata geçirmek üzere başlattığı ön çalışmalarını tamamlayıp, temele ilk harç törenle konuldu.

Kars Sarıkamış Kültür ve Turizm Anonim Şirketi Genel Müdürü Muhittin Delibaş Haberi

Kars Sarıkamış Kültür ve Turizm Anonim Şirketi Genel Müdürü Muhittin Delibaş

Bayraktepe Kayak Merkezi mekanik tesislerden sorumlu Kars Sarıkamış Kültür ve Turizm Anonim Şirketi Genel Müdürü Muhittin Delibaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden biri olan 2634 rakımlı Bayraktepe Kayak Merkezi'nde, toplam uzunlukları 25 kilometre olan 8 slalom, 1 snowboard pist ile saatte 2 bin kişi taşıma kapasitesine sahip 3 adet bilgisayar donanımlı telesiyej tesisleriyle hizmet verildiğini söyledi.


Yaklaşan kış mevsimi öncesinde pistler ve mekanik tesislerde kayak sezonuna yoğun bir çalışmayla hazırlandıklarını belirten Delibaş, ''Bu yıl gerek pistler bölgesinde gerekse mekanik tesislerde kapsamlı çalışma başlattık. Pistlerimizde yerli ve yabancı kayakseverlerin daha rahat ve güvenli kayak yapabilmelerini sağlamak için bakım ve tesviye çalışması başlattık. Bir taraftan çalı ve otları çim biçme makinesiyle temizlerken, diğer taraftan da taş ve yabancı cisimler...