07 / 05 / 2024

kars yeni otogar

kars yeni otogar

Kars’ta 2005 yılında dönemin Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu’nun girişimleriyle Yenişehir Mahallesi, Havaalanı Yolu üzerinde Belediye tarafından yapımına başlanan Otogar, kaderiyle baş başa bırakılarak yıkılmaya yüz tuttu.

TOKİ Kars projesi için beklenen tarih geldi! 309 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının, Kars projesi için beklenen tarih geldi. 309 yeni konutu sakın kaçırmayın... İşte detaylar...

TOKİ Kars projesi için son dakika müjdesi! Sadece bir ilçeye tam 309 yeni konut geliyor!

TOKİ Kars projesi için son dakika müjdesi geldi. Sadece bir ilçeye tam 309 yeni konut geliyor... İşte TOKİ Kars 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kars projesi için beklenen gün geldi! 309 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kars projesi için beklenen gün geldi! 309 yeni konutun ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek. Bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ'den Kars Merkez'e 309 konutluk yeni proje müjdesi! Tarih açıklandı!

İnşa ettiği yeni konut projeleriyle dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars Merkez projesi için ihale tarihini açıkladı.

TOKİ Kars Sarıkamış başvuruları başladı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

TOKİ'den Kars Sarıkamış'a 206 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kars Sarıkamış projesinin ihalesini 21 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kars Sarıkamış 206 konut ihalesi yarın!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin 81 şehrinde yeni konutlar hayata geçiren TOKİ, Kars Sarıkamış projesi için düğmeye bastı. TOKİ, Kars Sarıkamış Yeni Mahallesi'nde 206 yeni konut inşa edecek. 

TOKİ Kars Sarıkamış projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars Sarıkamış'ta 202 yeni konut inşa edecek.

Konya Akşehir Otogarı için geri sayım başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akşehir ilçesinde inşa edilen yeni otogarda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yeni otogarın kısa süre içerisinde ilçe ve Konya halkının hizmetine sunulması bekleniyor. 

İstanbul Otogarı'nda kiralama dönemi başladı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Esenler'de bulunan İstanbul Otogarı'nda yeni kiralama döneminin başladığını duyurdu. 

Trabzon'da yeni otogar inşası başladı!

Trabzon'da yeni otogar için inşaat çalışmaları başladı. Yakın zamanda ilk kazması vurulacak otogar 2022'nin başında hizmete açılacak.

Ordu'nun yeni otogarı hizmete açıldı!

Ordu'da modern mimariyle inşa edilen Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali hizmete açıldı.

Antalya Elmalı Otobüs Terminali için geri sayım başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının inşaatı yüzde 95 tamamlandı. Modern ve kullanışlı bir yapıya sahip olacak terminal yakın zamanda Antalyalı vatandaşlara hizmet verecek. 

kars yeni otogar Haberi

kars yeni otogar

Yenişehir Mahellesi Havaalanı Yolu üzeri ve Karayolları Bölge Müdürlüğü arkasında kalan Modern Otogar’ın son durumu ise içler acısı. 2005 yılında yapımına başlanan ve şuan da bitirilmiş olarak Karslılara hizmet vermesi gereken otogar, geçen süre içerisinde önüne inşaat artıkları dökülmüş ve içerisi de bölge de hayvan otaran çobanlar tarafından ahır olarak kullanılıyor.

Mevcut Otogar’ın Hayvan Pazarı’nın yanında bulunması ve belirli saatlerden sonra özellikle ulaşımda sorunlar yaşanmasının önüne geçilmesi için dönemin Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu tarafından projelendirilerek yapımına başlanan Otogarın kaba inşaatı tamamlanmış bulunuyor. Adeta kurtarın beni diye çığlıklar atan Otogar’ın akıbetinin ne olacağı ise belli değil.


“VATANDAŞLAR BAŞKAN KARAÇANTA’NIN OTOGAR’I TAMAMLAYACAĞINA İNANIYOR”

Öte yandan 2014 yerel seçimlerinde belediye başkanı seçilerek göreve başlayan Murtaza Karaçanta’nın Yeni Otogar’ı tamalayarak hizmete açacağına inan vatandaşlar, Karaçanta’dan otogarın...