09 / 05 / 2024

kars yol yenileme çalışmaları

kars yol yenileme çalışmaları

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, ''Kars’ı inşaat alanına çevirdik. Alt ve üst yapıda önemli mesafe kat ettik, yılsonuna kadar kentin yol sorununu çözmeyi hedefliyoruz.'' dedi.

İstanbullulara kötü haber! Megakentin göbeğindeki o yol 15 gün kapatılacak! İşte ayrıntılar... 

İstanbullulara kötü haber geldi. Megakentin göbeğinde İSKİ tarafından başlatılan içme suyu hattı yenileme çalışması nedeniyle o yol 15 gün kapalı kalacak. İşte ayrıntılar...

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında düşüşe yol açtı!

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında da düşüşlere yol açtı. 10 yıl önce 12 milyar dolar olan pazar bugün 6 milyar dolara kadar geriledi.

Üsküdar'ın yolları yenileniyor!

Üsküdar Belediyesi, daha rahat bir kent yaşamı amacıyla bazı mahallesi ve caddelerde yol yenileme çalışmaları yürütüyor...

TOKİ Kars Merkez 698 Konut kura çekilişi 2017 yarın!

TOKİ Kars Merkez 698 Konut Kentsel Yenileme Projesi’nde inşa ettirilen toplam 52 adet konut için kura çekilişi yarın yapılacak..

TOKİ Kars Merkez 52 konut başvuruları sona eriyor!

TOKİ Kars Merkez 698 Konut Kentsel Yenileme Projesi’nde inşa ettirilen projedeki daireler için başvuru dönemi bugün sona eriyor..

Fatsa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Sefaköy Mahallesi’nin ana yol olarak kullandığı Fatsa-Aybastı-Reşadiye yolunda kent yenileme çalışmalara başladı.

Avcılar'ın yolları yenileniyor!

Yol yatırımlarına devam eden Avcılar Belediyesi ilçe genelindeki yol yenileme, asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Eyyübiye yeni yollarına kavuşuyor!

Şehir merkezi ve ilçelerinde yeni caddeler ve bulvarlar açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda yol yenileme çalışmalarını da sürdürüyor

TOKİ Kars Merkez 698 konut sözleşme dönemi!

Kars 698 konut kentsel yenileme projesi kapsamında sözleşme imzalamamış olan hak sahipleri ile ilgili sözleşme imzalama işlemleri için son gün bugün olarak belirlendi.

TCDD'den Karakuyu - Bozanönü arası yol yenileme ihalesi!

TCDD İşletmesi 7. Bölge Müdürlüğü, Afyonkarahisar Karakuyu - Bozanönü arasındaki yolları yenileyecek. Yol yenileme çalışmalarının 4 ay süreli aylık 44 işçi ile yapılması işi 7 Mart 2017'de ihale edilecek.

Bursa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bölgede kent yenileme kapsamında yol çalışmaları ve inşaat çalışmalarını sürdürüyor.

Gebze'de beton yol uygulamaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir, köy yollarını beton yol haline getiriyor.

Kocaeli Büyükşehir'den 4 bin 800 metre yol!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Grup köy yollarında çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, beton yol uygulamaları gerçekleştiriyor.

kars yol yenileme çalışmaları Haberi

kars yol yenileme çalışmaları

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, verdikleri sözleri tek tek yerine getirdiklerini ve özellikle asfalt çalışmalarında önemli yol kat ettiklerini belirtti.


Başkan Karaçanta, Kars’ı inşaat alanına çevirdiklerini, alt ve üst yapıda önemli mesafe kat ettiklerini, yılsonuna kadar kentin yol sorununu çözmeyi hedef ettiklerini söyledi.


Kars’ın son yıllarda en çok yağış alan illerden bir tanesi olduğunu dikkat çeken Karaçanta, hava koşullarının el verdiği takdirde özellikle kent merkezindeki asfalt çalışmalarının büyük çoğunluğunu tamamlayacaklarını söyledi.


Kars’ın en önemli noktalarından bir tanesi olan Kafkas Üniversitesi yolunda yapılan asfalt çalışmalarını yerinde görerek Teknik Belediye Başkan Yardımcısı Arda Soner Tatlı’dan yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler alan Başkan Karaçanta, üniversite yolunun kötü hava koşullarından dolayı bir türlü tamamlayamadıklarını kaydetti.


Başkan Yardımcısı Hülya Çağraşan ve Özel Kalem Müdürü Muhammet Lütfü Koç ile birlikte üniversite...