05 / 05 / 2024

karşıyaka Alaybey Katlı Otoparkı

karşıyaka Alaybey Katlı Otoparkı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Alaybey’de inşaatı tamamlanan 7 katlı otoparkı inceledi. 635 kapasiteli otopark, çevre düzenlemelerinin tamamlanmasının ardından vatandaşların hizmetine açılacak.  

İzmir Karşıyaka'da imar hakları artırıldı! 'Yapı stoku kötü, deprem kuşağında' dendi!

İzmir Karşıyaka'nın Bahriye Üçok, Bahçelievler, Bahariye, Aksoy, Tuna, Donanmacı, Alaybey, Tersane Mahalleleri ile Bostanlı Mahallesinin bir kısmını içeren bölgenin imar planında revizyona gidildi. İşte ayrıntılar...

Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulu yıkılacak mı?

İzmir Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulunun depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alaybey'de 7 katlı otopark inşaatının yüzde 80'ini tamamladı!

İzmir Karşıyaka Alaybey'de 635 araç kapasiteli 7 katlı otopark inşaatının yüzde 80'ini tamamladı.Otopark sonbaharda hizmete açılacak.

Karşıyaka Alaybey otopark inşaatı tamamlanıyor!

Karşıyaka Alaybey'de yapımına devam edilen 7 katlı otopark inşaatı büyük oranda tamamlandı.

İzmir Alaybey Otoparkı'nın yüzde 80'i tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Alaybey’de hayata geçirdiği 7 katlı otoparkın yüzde 80'ini tamamladı

Karşıyaka tramvayı hizmete açıldı!

İzmir Alaybey ile Mavişehir İZBAN arasında 14 durakla hizmet verecek Karşıyaka Tramvayı hizmete açıldı.

Karşıyaka Tramvayı'nın inşaatı tehlike saçıyor!

Konak Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda ve Karşıyaka'da tramvay inşaatları sürerken, inşaatın Karşıyaka'daki Alaybey bölümü tehlike saçmaya başladı. Bölge halkı önlem alınmamasına tepki gösterdi.

İzmir Karşıyaka'da 18 yıllığına yapım karşılığı kiralık iş hanı!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İzmir Karşıyaka'daki 5 katlı iş hanını 18 yıllığına yapım karşılığı kiraya verecek. İhalesi 28 Eylül 2016 Çarşamba günü gerçekleşecek işin bedeli 4 milyon 41 bin 603 TL olarak belirlendi.

İzmir Karşıyaka'da 7.8 milyon TL'ye satılık bina!

İzmir Karşıyaka Belediye Başkanlığı, ilçedeki 4 katlı binayı satışa çıkardı. Yüksek Öğrenim Tesis Alanı olarak ayrılmış gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon 860 bin TL olarak belirlendi.

Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi'nde çok katlı binalara tepki!

Karşıyaka’da 1965 yılındaki göçlerle birlikte kurulan Cumhuriyet Mahallesi, İzmir’in en güzel manzaralarından birine sahip. Mahalle sakinleri, son yıllarda yüksek katlı binalar artarken kendilerine 2 buçuk kat izin verilmesine tepkili...

İzmir Karşıyaka 360 Rezidans!

İzmir İl'i Karşıyaka İlçe'sinde inşa edilen proje 20 katlı 3 blok ve 18 katlı 1 bloktan oluşuyor. İzmir Karşıyaka 360 Rezidans projesinde daireler 1+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

İzmir Karşıyaka 360 satılık daire!

20 katlı 3 blok ve 18 katlı 1 bloktan oluşan proje İzmir İl'i Karşıyaka İlçe'sinde inşa ediliyor. İzmir Karşıyaka 360 satılık daire tipleri 1+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Karşıyaka 360 ne zaman teslim?

İzmir İl'i Karşıyaka İlçe'sinde inşa edilen projenin satışları Kasım ayının 15'inden sonra belirlenecek. Proje 20 katlı 3 blok ve 18 katlı 1 bloktan oluşuyor. Peki Karşıyaka 360 ne zaman teslim?

karşıyaka Alaybey Katlı Otoparkı Haberi

karşıyaka Alaybey Katlı Otoparkı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Alaybey’in ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacak olan 7 katlı otoparkın inşaat çalışmalarını  inceledi. İnşaatı tamamlanan ve çevre düzenlemeleri devam eden otoparkla ilgili bilgi alan Başkan Aziz Kocaoğlu’na, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da eşlik etti. 635 araç kapasiteli otoparkın yılbaşından önce hizmete açılması planlanıyor.

Toplam inşaat alanı 25 bin 350 metrekarelik olarak belirlenen Alaybey Katlı Otoparkı’nın 34 araçlık kısmı engelli kullanımına ayrıldı. Daha önce bir hipermarketin bulunduğu alanda hayata geçirilen otoparkın zemin kısmında yine bir market yer alacak. Kat yüksekliği 2.4 metre olan yapının teras kısmı da otopark olarak kullanılacak.


İzmir Büyükşehir...