06 / 05 / 2024

karşıyaka belediyesi projeleri

karşıyaka belediyesi projeleri

Karşıyaka Belediyesi, yeşil alan oranını artırmak adına yürüttüğü çalışmalar kapsamında ilçe genelinde faaliyet gösteren inşaat firmalarının da desteğiyle başlattığı ‘Kentsel Dönüşüm Ormanı’ projesinde imzalar atıldı. 

Karşıyaka Belediyesi projelerini Enternasyonal Fuarı’nda tanıtacak!

İzmir Enternasyonal Fuarı’na iddialı bir şekilde hazırlanan Karşıyaka Belediyesi, 180 metrekarelik stantta proje ve yatırımlarını tanıtacak. Stantta, ilçenin simgesi olan Anıt’ın da 3 metrelik dev maketi yer alacak.

Karşıyaka Belediyesi 12 Yıldız Şehri Projesi'ne talip oldu!

Avrupa Konseyi 'nin 12 Yıldız Şehri Projesi kapsamında, 13 - 20 Ekim tarihleri arasındaki Yerel Demokrasi Haftası'nda, halkın da yönetim sürecine katılacağı çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.

Karşıyaka Belediyesi görme engelli yollarını yeniliyor!

Engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak için projeler üreten Karşıyaka Belediyesi projelere devam ediyor. Belediye ilçe genelindeki, hissedilebilir görme engelli yollarını yenilemek ve sayılarını artırmak için çalışma başlattı.

Karşıyaka Belediyesi'nin stratejik planı onaylandı!

Karşıyaka Belediye Meclisi Eylül ayı ikinci oturumunda, 2015 - 2019 Stratejik Planı oylandı. Yapılması gereken ve öncelik verilen projelere hem CHP hem de AK Partili meclis üyeleri ‘evet’ oyu kullandı.

Karşıyaka Belediyesi Siz Hayal Edin Biz Yapalım projesini hayata geçirdi!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyakalılardan yapılmasını istedikleri projeleri internet üzerinden belediyeye göndermeleri halinde ilgili birimlerce önem sırasına göre projeleri hayata geçirme sözü verdi.

Karşıyaka Belediyesi 7 pazaryerini yeniliyor!

Karşıyaka Belediyesi, ilçedeki 7 pazaryerinde bakım, onarım ve yenileme çalışması başlattı. Eksikleri yerinde inceleyen Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar yaptığı açıklamada "Pazaryerlerinde gerekli düzenlemeleri yapacağız" dedi.

Karşıyaka Belediyesi İzmir'de imarlı arsa satacak!

İzmir İli Karşıyaka Belediye Başkanlığı, İzmir Karşıyaka Şemikler'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Karşıyaka Belediyesi 3 daire satacak!

İzmir Karışıyaka Belediye Başkanlığı, Karşıyaka ilçesi, Şemikler'de yer alan 3 daireyi satıyor. Peki satışa sunulan dairelerin fiyatları ne kadar? İşte satılık konut arayanların dikkatini çeken ihalenin tüm ayrıntıları...

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hayata geçirecek imar planlarına onay geldi. Karşıyaka Belediyesi kısa süre içerisinde çalışmalara başlamayı hedefliyor. 

Karşıyaka'da imar çözüm ofisi açıldı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi ilçe genelindeki imar sorunlarını çözüme kavuşturmak için imar çözüm ofisi açtı. 

Karşıyaka Belediyesi'nden Emlak Bankası Konutları açıklaması! 

İzmir'e bağlı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Atakent Mahallesi'nde bulunan Emlak Bankası konutlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Karşıyaka’da tapu işlemlerinde yeni dönem!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, ilçe vatandaşlarının tapu işlemlerini kolaylaştırmak için yeni uygulamayı hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yeni uygulama ile Karşıyaka Belediyesi taşınmazların rayiç değer verilerini Karşıyaka Tapu Müdürlüğü'yle dijital ortamda paylaşacak.

İzmir Karşıyaka sakinlerinin imar tepkisi: Felaket yaşanmadan çözüm bekliyoruz!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Atakent Mahallesi'ndeki Emlak Bankası Konutları sakinleri, Karşıyaka Belediyesi'nin kendilerine kentsel dönüşüm konusunda imar engeli çıkarması sebebiyle, tepki gösterdi. 

Karşıyaka'da kentsel dönüşüm için ilk adım!

Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen “Deprem ve Kentsel Dönüşüm Çalıştayı” Karabağlar Belediyesi ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi iş birliğiyle Karşıyaka Zübeyde Hanım Nikahevi’nde yapıldı.

Karşıyaka Belediyesi'nden apartman ve site yöneticilerine eğitim!

Karşıyaka Belediyesi’nce, deprem sonrasında ortaya çıkan bilgi kirliliği ile birlikte vatandaşların doğru adımı atması, doğru kurumlardan hizmet alabilmesi için apartman ve site yöneticilerine eğitim verilecek.

Karşıyaka’da yıkım operasyonu!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, Şemikler’de hurdacılar tarafından kurulan baraka ve çadırları kaldırarak bölgenin önemli bir sorununu çözüyor.

Karşıyaka Belediyesi e-imar uygulamasını başlattı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi tarafından dijital dönüşüm çalışmaları kapsamında resmi internet sitesi üzerinden “E-İmar” uygulamasını başlattı. 

TOKİ'nin satışa çıkardığı arsayı Karşıyaka Belediyesi aldı!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Hazine’ye ait olan ve senelerdir belediye hizmet alanı olarak kullanılan arsa TOKİ tarafından açık artırmayla satışa çıkarıldı. 8,5 dönümlük arsayı 21 milyon 400 bin lira bedelle Karşıyaka Belediyesi aldı.

Karşıyaka'da imar planı iptali!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi'nin ortak yaptığı ilçenin en büyük planlama alanındaki işlemler iptal edildi.

karşıyaka belediyesi projeleri Haberi

karşıyaka belediyesi projeleri

Karşıyaka Belediyesi tarafından hazırlanan protokole göre, inşaat firmaları, ilçede yaptıkları her yeni daire başına, belediyeye en az iki zeytin fidanı bağışlayacak.  Toplanacak fidanlar, Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki 100 dönümlük alana dikilecek. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Kentsel Dönüşüm Ormanı’nda yetişecek zeytinler de Karşıyaka Üretici Kadın Kooperatifi tarafından toplanıp işlenerek, üretime dönüştürülecek.

Projeye ilişkin protokol, Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka Müteahhit ve İşadamları Derneği Başkanı Zeki Yüksel ile Karşıyaka Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Niyazi Gültekin arasında imzalandı.

Başkan Akpınar “İlçemizdeki müteahhitlerimizle birlikte örnek bir projeyi başlatıyoruz. Kentsel Dönüşüm Ormanımız ile Karşıyakamızı daha yeşil bir görünüme kavuşturacağız. Zeytin berekettir, barış ve sağlıktır. Biz de bu güzelliği ilçemizde yaşatmak ve gelecek nesillere daha yeşil bir Karşıyaka bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz” diye açıklama...