02 / 05 / 2024

karşıyaka Girne Bulvarı lunapark

karşıyaka Girne Bulvarı lunapark

Park ve yeşil alan olma şartı ile eski lunapark arazisinin yüzde 70'ini belediyeye bağışladıklarını belirten işadamı Önder Coşkun, eski Belediye Başkanı Cevat Durak'ın alana kafe yaptığını ifade etti..

Başdaş 15. şubesini Karşıyaka'da açtı!

Başdaş Marketler zincirinin 15. halkası Karşıyaka Yeni Girne'de açıldı. Açılışa özel fiyatlar sunan Başdaş Market çevre halkından da büyük bir ilgi gördü.

Karşıyaka Tramvayı'nın inşaatı tehlike saçıyor!

Konak Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda ve Karşıyaka'da tramvay inşaatları sürerken, inşaatın Karşıyaka'daki Alaybey bölümü tehlike saçmaya başladı. Bölge halkı önlem alınmamasına tepki gösterdi.

Karşıyaka tramvayında 2. etap çalışmaları başlıyor!

Karşıyaka tramvayında Cuma gününden itibaren ikinci etap çalışmalı başlayacak. Bu kapsamda Cahar Dudayev Bulvarı’nın tramvay yapım çalışması gerçekleştirilecek bölümü olan Atakent Kavşağı’ndan Selçuk Yaşar Sokağı’na geliş yönü trafiğe kapatılacak

Enver Yılmaz Karşıyaka Bulvarı inşaatını inceledi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Karşıyaka Bulvarı’nda devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi, Başkan Yılmaz'a Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar da eşlik etti.

Karşıyaka Girne'de çok amaçlı salon açılıyor!

Karşıyaka’ya yeni ve modern tesisler kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Karşıyaka Belediyesi, Girne Kültürpark’taki açık basketbol sahasını çok amaçlı spor salonuna dönüştürdü.

Karşıyaka'ya çok amaçlı spor salonu!

Karşıyaka Belediyesi, Girne Kültürpark'taki açık basketbol sahasını çok amaçlı spor salonuna dönüştürdü. Yılda 5 bin kişinin faydalanacağı salonda, judo, jimnastik ve fitness gibi alternatif spor branşlarında da hizmet verilecek.

Karşıyaka'ya iki anaokulu yapılacak!

Karşıyaka Belediyesi, Yeni Girne Caddesi üzeri ve Mavişehir Cahar Dudayev Bulvarı'nda iki yeni anaokulu açacak.

Karşıyaka ve Konak tramvayı tanıtıldı!

Kent içi trafiğe nefes aldırmak amacıyla hazırlanan Karşıyaka-Konak tramvay projelerinin ray döşeme çalışmalarına Caher Dudayev Bulvarı’ndan başlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, tramvayların dış ve iç tasarımını da belirledi...

Karşıyaka'ya çok amaçlı spor salonu inşa ediliyor!

Karşıyaka Belediyesi, Girne Kültürpark içerisinde çok amaçlı bir spor salonu için çalışma başlattı. Yılda 5 bin kişinin faydalanacağı salonda, jimnastik, fitness ve step gibi alternatif spor branşlarında hizmet verilecek.

İzmir Karşıyaka'ya çok amaçlı spor salonu!

Spor kenti Karşıyaka oluşturma hayaliyle çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, Girne Kültürpark içerisinde çok amaçlı bir spor salonu için çalışma başlattı. Salondan 5 bin kişi faydalanacak.

Karşıyaka'ya çok amaçlı spor salonu geliyor!

Spor kenti Karşıyaka oluşturma hayaliyle çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, Girne Kültürpark içerisinde çok amaçlı bir spor salonu için çalışma başlattı.

MSN Turizm Karşıyaka şubesi açıldı!

İstanbul merkezli olan MSN Turizm geçtiğimiz günlerde Girne Karşıyaka Şııbesi'nin açılışını verdiği kokteyl ile yaptı. Metro Travel ile alt acenta sözleşmeliği olan şirket Metro Travel olarak Girne Karşıyaka'da hizmet vermeye başladı.

İzka İnşaat Karşıyakalı futbolculara Karşıyaka Tower'dan daire verecek!

Başkan Azat Yeşil'in firması İzka İnşaat'ın Girne Caddesi ile Anadolu Caddesi kesiştiği bölgede yaptığı Karşıyaka Tower'dan Karşıyakalı Berkan, Rıdvan, Mehmet Yiğit, Onur Alkan ve Cenk Güvenç'e 2 daire verecek...

karşıyaka Girne Bulvarı lunapark Haberi

karşıyaka Girne Bulvarı lunapark

Karşıyaka Girne Bulvarı'ndaki eski lunapark arazisinin yüzde yetmişini park ve yeşil alan olma şartı ile Karşıyaka Belediyesi'ne 2006 yılında 'Düzenleme Ortaklık Protokolü' ile bağışladıklarını ifade eden İzmirli işadamı Önder Coşkun, Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cevat Durak'a tepki gösterdi. Durak'ın belediyenin bağış ruhuna, anlaşmaya ve yasalara aykırı olarak alana restoran ve kafe yaptığını bunları özel işletmelere kiralayarak suç işlediğini iddia etti. 2 Ekim 2014 tarihinde Karşıyaka Belediyesi'ne ihtar çekip bağış protokolüne uygun bir şekle getirilmesi için uyarıda bulunduklarını da sözlerine ekleyen Coşkun "Biz 8 bin 866 metrekare alanı Karşıyakalılara bir vefa borcu olarak bağışladık. Çocukların oynayabilmesi, gençlerin spor yapabilmesi, yaşlıların dinlenip zaman geçirebilmesi ve kentin içinde nefes alınması için babam merhum Erdoğan Coşkun bu bağışı yaptı. Ancak 2011 yılında Karşıyaka...