21 / 05 / 2024

karşıyaka kültür merkezi

karşıyaka kültür merkezi

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, ilçedeki 11. kültür merkezinin temelini attı

Sultangazi'ye kültür merkezi inşa edilecek!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi’ne ilçe halkının ihtiyaçlarını karşılamak için yeni bir kültür merkezi inşa ediyor. 

Atatürk Kültür Merkezi iki yılda açılacak!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün Taksim’deki Atatürk Kültür Merkezi’nin temelini atarken, “İstanbul Atatürk Kültür Merkezi milletin değerleriyle, inancıyla, insanımızın tarihi ve kültürüyle kavgalı jakoben zihniyete karşı dikilmiş bir zafer anıtı olacaktır” diye konuştu.

Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin yapımı için 42.5 milyon TL'lik ihale!

Ataşehir Belediye Başkanlığı, Kemal Sunal Kültür Merkezi'ni arsa satışı karşılığı yaptırcak. Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin yapımı için ihaleye çıkıldı. 

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı yaptırılacak!

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı ihale ediliyor. İhale 22 Ocak'ta gerçekleşecek...

Küba Kültür Merkezi gayrimenkul dolandırıcılarının takibinde!

Kübalı Blanca Nieves Garcia Cruz, kendisine ait Küba Kültür Merkezi'nin gayrimenkul dolandırıcılarının takibinde olduğunu söyledi. Cruz, Taksim'deki binanın icra yoluyla satışa çıkarıldığını iddia etti.

Sivas'a kültür merkezi inşa ediliyor!

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasının karşısında bulunan 9 bin 600 metrekarelik alana yeni bir kültür merkezi inşa ediliyor. 

Kocaeli Arslanbey Kültür Merkezi şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için hayata geçirdiği Kocaeli Arslanbey Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı.

Bursa Hasanpaşa Hamamı Kültür Merkezi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Hasanpaşa (Hasanbey) Hamamı Kültür Merkezi’nin açılış töreninde yaptığı açıklamada, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’nde değerleriyle yer alan Bursa’nın ilçelerinde de tarihi eserlerin gün yüzüne çıkarıldığını dile getirdi.

Tokat Karşıkent Reşadiye Cemevi ve Kültür Merkezi açıldı!

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde cemevi ve Kültür Merkezi açılışı törenle yapıldı. Açılışa katılanlara keşkek ikramı yapıldı.

İzmir Örnekköy'e cemevi ve kültür merkezi yapılacak!

Karşıyaka Belediyesi, İzmir’in en modern cemevi ve Kültür Merkezi’ni Örnekköy’de inşa edecek. Tesis; hem ibadete hem de kültürel ve sosyal aktivitelere uygun halde tasarlanacak.

Konya İslam Kültür Merkezi ne zaman açılacak?

2016 yılı içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanan Konya İslam Kültür Merkezi’nde beklenenin aksi bir durumla karşılaşıldı. İslam Kültür Merkezi’nde istenmeyen görüntüler oluşmaya başladı.

Ankara Elmadağ'daki kültür merkezi bu yıl tamamlanacak!

Elmadağ Belediyesi'nin Yeşildere'de yapımını sürdürdüğü kültür merkezi, bölge halkının önemli bir ihtiyacını karşılayacak. İki katlı olarak inşa edilen merkezin zemin katı düğün salonu olarak planlandı.

Altındağ Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi yapım ihalesi 5 Mart'ta!

Altındağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi inşaat işini ihaleye çıkarıyor. 210 günde tamamlanacak Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi'nin ihalesi 5 Mart'ta yapılacak.

karşıyaka kültür merkezi Haberi

karşıyaka kültür merkezi

Yeni Girne Bulvarı üzerinde temeli atılan sosyal ve kültürel tesis, 750 seyirci kapasiteli konser salonu ile İzmir'in en büyük salonlarından biri olacak. Başkan Cevat Durak, belediye ve il genel meclisi üyelerinin de katıldığı törende kentsel dönüşüm için bir kez daha yetki...