03 / 05 / 2024

Karşıyaka Pehlivanoğlu Market satılık market

Karşıyaka Pehlivanoğlu Market satılık market

Karşıyaka 2. İcra Dairesi tarafından, İzmir İli, Karşıyaka İlçesi'nde bulunan Pehlivanoğlu Market satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

Karşıyaka Örnekköy kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreninde protesto!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi'nin temel atma ve yıkım törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, törende Atakent Mahallesi Emlak Bankası Konutları sakinlerinin protestosu ile karşılaştı.

Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Karşıyaka Devlet Hastanesi inşaat projesine ayrılan ödenek ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ali Pehlivanoğlu Sitesi ile Torbalı'ya 697 konut geliyor! Yeni proje!

İzmir'in köklü market zinciri Pehlivanoğlu ailesinin kardeş şirketlerinden Ali Pehlivanoğlu'nun sahibi Ali Pehlivanoğlu Torbalı'da 697 konut yapacak...

Karşıyaka Stadı yeniden dava sürecinde!

Karşıyaka Stadı’nda dava süreci tekrar başladı.  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun kentte inşaatı süren statlarla ilgili olarak yaptığı açıklamalara tepki geldi.

Ali Pehlivanoğlu İzmir'e konut projeleri inşa edecek!

İzmir'in köklü market zinciri Pehlivanoğlu ailesinin kardeş şirketlerinden Ali Pehlivanoğlu'nun sahibi Ali Pehlivanoğlu, çalışma hayatının 50. yılını kutladı.

Folkart'tan Karşıyaka Spor Kulübü'ne yanıt!

Karşıyaka Futbol Kulübü, Folkart Yapı ile imzalanan sözleşmeye rağmen HB Pehlivanoğlu İnşaat'ın reklamının yer aldığı formayla maça çıktı. Folkart yönetimi olayla ilgili yanıt verdi.

HB Pehlivanoğlu İnşaat, Karşıyaka Spor'un sponsoru!

HB Pehlivanoğlu İnşaat, Karşıyaka Spor Kulübü'ne sponsor oldu. HB Pehlivanoğlu İnşaat'ın Yönetim Kurulu Şevket Pehlivan'ın 2017-18 sezonunda kulübe 3 milyon TL vermeyi taahhüt ettiği açıklandı.

Karşıyaka'nın en büyük sorunu kentsel dönüşüm!

Türkiye’nin en yüksek katılımlarından birine sahip kent konseylerinden olan Karşıyaka Kent Konseyini, konseyin başkanı Selman Boyacıoğlu’ndan dinledik.

Karşıyaka tramvayında test sürüşleri başladı!

Hat imalatlarının yüzde 95'i tamamlanan Karşıyaka tramvayında test sürüşleri başladı. Mavişehir-Bostanlı arasındaki ilk seferin yolcuları İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İzmirli basın mensupları oldu.

Başdaş 15. şubesini Karşıyaka'da açtı!

Başdaş Marketler zincirinin 15. halkası Karşıyaka Yeni Girne'de açıldı. Açılışa özel fiyatlar sunan Başdaş Market çevre halkından da büyük bir ilgi gördü.

Aziz Kocaoğlu'na Karşıyaka Stadı davası için çağrı!

Kocaoğlu’nu Karşıyaka stadı konusunda İzmirlileri yanılttığını ifade eden Doğan, “TOKİ ile yapılan protokol davasından değil, imarla ilgili Danıştay temyiz safhasında bulunan davanızdan feragat edin” dedi

Karşıyaka ve Göztepe statları için imar uygulamaları yapılmalı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka ve Göztepe'de mahkeme kararıyla inşaatları durdurulan statlar için geri çekmeleri gereken bir dava olmadığını belirterek, "Mahkeme kararına dönüşmemiş bir dava varsa, bu davayı çekmeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum." dedi.

Karşıyaka ve Konak tramvayının güzergahı netleşti!

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ihale öncesi ve inşaat sürecinde çeşitli revizyonlara uğrayan Karşıyaka ve Konak tramvayının son güzergahı açıkladı.

Karşıyaka Pehlivanoğlu Market satılık market Haberi

Karşıyaka Pehlivanoğlu Market satılık market

İzmir İli, Karşıyaka İlçesi'nde bulunan Pehlivanoğlu Market, Karşıyaka 2.İcra Dairesi tarafından açık artırmayla satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.


T.C KARŞIYAKA 2.İCRA DAİRESİ


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri: İzmir il, Karşıyaka ilçe, 9814 Ada No, 32 Parsel No, 17 Bağımsız Bölüm'de bulunan taşınmaz zemin+bodrum katlıdır. Taşınmaz Market olarak işletilmektedir. Bodrum katlı olup brüt yaklaşık alanı 430 m2, nel yaklaşık alanı 370 m2 olup 07/02/2011 tarihli inşaat, 27/06/2012 yapı kullanma izin belgelidir. 27/06/2012 tarihli yönetim planlıdır. Taşınmaz 5 (ZEMİN+4=5 Kat+bodrum) katlı betonarme binanın zemin kalında yer almaktadır. Binanın bulunduğu parsel ön taraf Caher Dudayev Bulvarına, yan ve arka cepheler 6436/1 ve 6436/2 sokağa cephelidir. Apartman...