02 / 05 / 2024

karşıyaka rezidans ne zaman teslim

karşıyaka rezidans ne zaman teslim

Özgün ve yenilikçi projeleriyle gayrimenkul sektörünün liderliğini üstlenen Sinpaş GYO’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul’un Karşıyaka Rezidans projesi, Avrupa Yakası’nın Atakent bölgesinde yükseliyor.

Küçükçekmece Karşıyaka Rezidans!

Karşıyaka Rezidans projesi tamamı balkonlu 176 adet konuttan meydana geliyor. 2016 yılının Eylül ayında teslim edilmesi planlanan Küçükçekmece Karşıyaka Rezidans projesinin satış süreci devam ediyor.

Karşıyaka Rezidans'ta 1.900 TL aylık taksit imkanı!

Eviya Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmesi planlanan Karşıyaka Rezidans projesi 18 katlı tek blok halinde yükseliyor.Karşıyaka Rezidans projesinde 1+1 ev fiyatları 308 bin liradan başlarken 1.900 TL aylık taksit olanağı da bulunuyor.

Karşıyaka Rezidans ne zaman teslim?

Karşıyaka Rezidans ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Firma bünyesinde 80 aya kadar vadelendirme imkanı sunulan Karşıyaka Rezidans Eviya projesi Halkalı Atakent'te yer alıyor...

Karşıyaka Rezidans Halkalı!

Karşıyaka Rezidans Halkalı projesi 22 ay sonra teslim edilecek. Dairelerin 198 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı projede 9 ticari birim ve 174 daire yer alıyor.

Karşıyaka Rezidans satışa çıktı: 198 bin liradan!

Toplam 3 bin 840 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Karşıyaka Rezidans projesinde satış dönemi başladı. 174 adet konut ve 9 adet ticari birimin yer aldığı projede fiyatlar 198 bin liradan başlıyor...

Karşıyaka Belediyesi 3 daire satacak!

İzmir Karışıyaka Belediye Başkanlığı, Karşıyaka ilçesi, Şemikler'de yer alan 3 daireyi satıyor. Peki satışa sunulan dairelerin fiyatları ne kadar? İşte satılık konut arayanların dikkatini çeken ihalenin tüm ayrıntıları...

Karşıyaka Stadı inşaatında ortaklık! 

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka'nın taraftarı yıllardır statlarının inşa edileceği günü bekliyor. Peki Karşıyaka stat inşaatında son durum ne? İşte son gelişmeler...

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Karşıyaka Devlet Hastanesi inşaat projesine ayrılan ödenek ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı'nda yeni gelişme!

 Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, "KSK'nin özlemle beklediği stadına kavuşabilmesi için ne gerekiyorsa yapılacak. Stat Karşıyaka'nın geleceğidir" dedi.

Ankara Karşıyaka Mahallesi 1/100 ölçekli imar planı askıda!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü; Ankara İli Karşıyaka Mahallesi'ne ait 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkardı. Karar bugünkü Resmi Gazete yayınlandı.

Karşıyaka Stadı için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, Karşıyaka Stadı ile ilgili müjdeli haberi verdi. Stat için İmar Barışı kapsamında  "Yapı Kayıt Belgesi" alındığını inşaatın bugüne kadar tamamlanan kısımlarının tescil edildiğini söyledi. 

Bingöl Karşıyaka'da imar tepkisi!

Ticari alan ve kat değişikliği için Bingöl Belediyesi’ne başvuruda bulunan Karşıyaka Mahallesi vatandaşları başvurularının imar komisyonu tarafından incelemediğini belirterek, tepki gösterdi.

Karşıyaka Livin'İzmir ne zaman teslim?

Livin'İzmir projesi Cengiz İnşaat tarafından İzmir Karşıyaka'da hayata geçiriliyor. Peki Karşıyaka Livin'İzmir ne zaman teslim edilecek?

Folkart'tan Karşıyaka Spor Kulübü'ne yanıt!

Karşıyaka Futbol Kulübü, Folkart Yapı ile imzalanan sözleşmeye rağmen HB Pehlivanoğlu İnşaat'ın reklamının yer aldığı formayla maça çıktı. Folkart yönetimi olayla ilgili yanıt verdi.

HB Pehlivanoğlu İnşaat, Karşıyaka Spor'un sponsoru!

HB Pehlivanoğlu İnşaat, Karşıyaka Spor Kulübü'ne sponsor oldu. HB Pehlivanoğlu İnşaat'ın Yönetim Kurulu Şevket Pehlivan'ın 2017-18 sezonunda kulübe 3 milyon TL vermeyi taahhüt ettiği açıklandı.

Varyant Karşıyaka Evleri fiyatları ne kadar?

Toplam 181 adet daireden meydana oluşan Varyant Karşıyaka projesinde teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Varyant Karşıyaka Evleri fiyatları ne kadar?

karşıyaka rezidans ne zaman teslim Haberi

karşıyaka rezidans ne zaman teslim

Karşıyaka Rezidans, Atatürk havalimanı, 3. havalimanı ve 3. köprü bağlantı yollarına yakın avantajlı konumuyla dikkat çekiyor


Eviya Gayrimenkul’un Ege’yi İstanbul’a taşıyan projesi EgeYakası’nın yanında yükselen Karşıyaka Rezidans, Halkalı Atakent bölgesinin en popüler caddesi 4. Cadde'ye cepheli konumda. Karşıyaka Rezidans, Atatürk Havalimanı’na 15 dakikalık mesafesi, TEM otoyoluna, D-100 karayoluna ve 3. havaalanı bağlantı yollarına yakınlığıyla öne çıkıyor. Ayrıca devlet ve özel hastanelerle, eğitim merkezlerine ve yapımı başlanan metro projesiyle bölgenin değeri her geçen gün artıyor. Bölgede yakında hizmete girecek Marmaray Halkalı Durağı, Ankara-İstanbul hızlı tren projesinin son durağı olacak. İstanbul-Ankara arası seyahatlerini 3 saatte yapmak isteyenler için avantaj sunacak.


Çiçekli geniş balkonları, yaz-kış terası ve Ege Çarşı’sıyla Karşıyaka Rezidans, rezidanslar hakkında tüm bildiklerinizi değiştiriyor


Sinpaş GYO’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul...