04 / 05 / 2024

karşıyaka tramvayı güzergahı

karşıyaka tramvayı güzergahı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını sürdürdüğü Karşıyaka tramvay hattının kilit noktalardan biri olan Koçtaş Kavşağı’ndaki ray döşeme çalışmaları tamamlandı. Şimdi sırada Carrefour Kavşağı var.

Konak ve Karşıyaka tramvaylarının ilk ray döşemesi 25 Mart'ta!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi’nin, kent ulaşımına yeni bir ivme kazandırması beklenen önemli yatırımlarından Konak ve Karşıyaka tramvaylarında ray döşeme aşamasına gelindi..

Karşıyaka'da depremde zarar gören okullar ve alınan tedbirler TBMM'de!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 30 Ekim 2020 tarihli depremde zarar gören okullar ve alınan tedbirler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka'da yıkılan okulun yeniden yapımı meclis gündeminde!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yenilenme gerekçesiyle yıkılan bir okulun tekrar yapılmaması meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Karşıyaka'daki eğik binalar yeniden inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı üçüncü oturumunda geçen Mart ayında yıkım çalışmalarına başlanan Karşıyaka Cemal Gürsel Caddesi'ndeki eğik binalara yönelik imar planı değişikliği masaya yatırıldı.

Ankara Karşıyaka Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi'nin inşa ettiği “Karşıyaka Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesisi” açılış için gün sayıyor.

Göztepe Stadı 2019'da, Karşıyaka Stadı 2018'de tamamlanacak!

Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka'nın yeni statlarının temel atma töreni Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirildi. İzmir'deki Göztepe Stadı 2019'da, Karşıyaka Stadı 2018'de tamamlanacak.

Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka Stadlarının temeli atıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Buca ilçesinde gençlik merkezi açılışı ve Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka statlarının temel atma törenine katıldı.

Göztepe ve Karşıyaka statlarının ihalelerinde maliyet farkı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ,İzmir Milletvekili Hamza Dağ'la bir araya geldi. Altuğ, Göztepe ve Karşıyaka statları için düzenlenen yeni ihalelerdeki maliyet farkına dikkat çekti.

Konak ve Karşıyaka tramvayında süre doldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kent ulaşımına yeni bir soluk kazandıracak önemli projeleri arasında gösterilen Konak ve Karşıyaka tramvay projesinde firmaya tanınan 3 yıllık süre doldu. Proje zamanında tamamlanmadı.

TOKİ, Yeni Göztepe ve Karşıyaka Stadyum'unu inşa edecek!

TOKİ İzmir'de 2 yeni stat inşa edecek. İzmir Göztepe Stadyumu inşaat ihalesi 14 Haziran, Karşıyaka Stadyumu inşaat ihalesi 15 Haziran'da yapılacak.

İzmir Karşıyaka Tramvayları imar planı askıda!

İzmir Karşıyaka Tramvayları Yapım İşi kapsamında Karşıyaka Tramvay güzergahının kara tarafında kalan kısmının imar planlarına işlenmesine ilişkin hazırlanan imar planı değişikliği askıda...

Göztepe ve Karşıyaka statlarının ihalesi Haziran'da!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Göztepe ve Karşıyaka statlarının yapım ihalesinin gelecek ay gerçekleştirileceğini söyledi.

Karşıyaka tramvayı hizmete açıldı!

İzmir Alaybey ile Mavişehir İZBAN arasında 14 durakla hizmet verecek Karşıyaka Tramvayı hizmete açıldı.

Karşıyaka tramvayı hizmete açılıyor!

İzmir Karşıyaka'da tramvayla ulaşım gelecek hafta başlayacak. Tramvay Nisan ve Mayıs aylarında gerçekleşecek ön işleletme süresince ücretsiz olacak.

karşıyaka tramvayı güzergahı Haberi

karşıyaka tramvayı güzergahı


Karşıyaka tramvay hattının Caher Dudayev Bulvarı ile 10006/1 Sokak ve 8294/1 Sokak kesişimindeki kavşakta (Koçtaş Kavşağı) ray döşeme çalışmalarını tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir sonraki aşamaya geçti. İki etapta tamamlanacak olan tramvay hattı çalışmalarının ilki 2040/4 Sokak ve 6524 Sokak kesişimindeki kavşakta (Carrefour Kavşağı) gerçekleşecek. 19 Ağustos Cuma gününden itibaren başlanacak ilk etap ray döşeme çalışmalarının 10 günde tamamlanması planlanıyor. Tramvay hattı çalışma süresince bölgede geçici trafik düzenlemesi yapılacak.

İlk etabın tamamlanmasının ardından bölge trafiğe açılarak ikinci etabın tramvay hattı çalışmalarına başlanacak. 2040/3 Sokak ve 6552 Sokak (Carrefour Kavşağı) kesişimdeki kavşakta gerçekleşecek olan ikinci etabın ray döşeme çalışmaları da 10 günde tamamlanacak.


Güzergahlar belli oldu

1. Etapta trafiğe kapatılacak 2040/4 Sokak ve 6524 Sokak kesişimindeki Carrefour kavşağı yerine 1 kilometre mesafedeki Koçtaş...