07 / 05 / 2024

Kartal Anadolu Yakasının merkezi olacak

Kartal Anadolu Yakasının merkezi olacak

Yürüyen gayrimenkul projelerinde 20 milyar dolarlık hacmi yakalayan Kartal, önüne iddialı bir hedef koydu: 20 yılda 200 milyar dolar. Başkan Öz’ün planı, akılcı dönüşümle Kartal’ı Anadolu yakasının merkezi yapmak

Kartal Anadolu Yakası'nın yeni merkezi olacak!

2006 yılında Kartal, Anadolu Yakası'nda İstanbul'un yeni merkezi olabilmek amacıyla, büyük ölçekli bir yatırıma hazırlanıyormuş. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber...

KİPTAŞ'tan İstanbul Anadolu Yakası'na 2 yeni proje müjdesi! Dev projeler resmen açıklandı!

Hayata geçirdiği yeni projelerle megakentlilerin yüzünü güldüren KİPTAŞ, Anadolu Yakası'ndaki 2 yeni proje için düğmeye bastı. KİPTAŞ'ın inşa edeceği yeni projeler Kartal ve Beykoz'da yükselecek.

ELLS Kartal 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

Artuklu Yatırım Emlak tarafından Anadolu Yakası’nın her geçen gün değerlenen semti Kartal’da hayata geçirilen, ELLS Kartal 4 ay sonra teslim edilecek. Son fırsatları kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Batıyakası önümüzdeki hafta satışta! 611 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Yıldızlar İnşaat çizgisiyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Batı Yakası projesinin önümüzdeki hafta satışa çıkması bekleniyor. Projede 611 adet konut yer alıyor.

İstanbul Anadolu Yakası'na kentsel dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Anadolu Yakası'nda büyük bir dönüşüm projesi hazırlandığını açıkladı. Kurum, "Anadolu Yakası Rezerv Yapı Alanı" Büyük İstanbul Dönüşümü için çok önemli bir adım olacak" dedi...

Anadolu Yakası konut projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Beyttürk iştiraki olan Reagroups Gayrimenkul Pazarlama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Soner Keleş, İstanbul'da yabancı yatırımcı ilgisinin son dönemde Anadolu Yakası konut projelerine yöneldiğini söyledi.

Anadolu yakasına yeni metro hattı müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Projeler Müdürlüğü, Anadolu yakasının yeni metro hattı için düğmeye bastı.

Bumerang Kartal’ın dış cephesi enerji tasarrufu sağlıyor!

Anadolu Yakası’nın yükselen değeri Kartal'ın merkezi lokasyonunda yer alan Bumerang Kartal projesinde dış cephe yapımına başlandı. Projenin dış cephesi enerji tasarrufu sağlıyor. 

Anadolu Yakası'nın avantajlı ilçeleri: Kartal, Pendik,Tuzla!

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla hızla yenilenen  Kartal, Pendik, Tuzla aksındaki yeni konutlar, elverişli fiyatları nedeniyle İstanbul Anadolu yakasında tercih nedeni. 

Demirland İnşaat, Anadolu Yakası'nı mesken tuttu!

1960 yılından kurulan Demir Şirketler Grubu, konut projelerindeki çalışmalarını Demirland İnşaat, adı altında inşa ediyor. Demirland İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'nı merceğine aldı .İşte tüm detaylar...

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 7 kentsel dönüşüm projesi!

Markalı konut projelerinin sayısı gün geçtikçe artarkan kentsel dönüşüm projeleri de artmaya devam ediyor. İstanbul'da Anadolu Yakası'nda özellikle Kartal ve Fikirtepe'de yoğunluk olduğu görülüyor. Peki bu bölgelerde hangi projeler var?

Yeni projelerle Anadolu Yakası çekim merkezi olacak!

Fortune Türkiye, Emaar Türkiye işbirliği ile Anadolu Yakasının iş ve fikir önderleri yeni bir toplantıda bir araya geldi. Anadolu Yakası'nı odağa alan toplantılar dizisinin ikincisinde, sosyal yaşam ve kaliteli iş döngüsü açısından Anadolu Yakası değerlendirildi. 

Anadolu Yakası yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

İstanbul'da yakın zamana kadar gayrimenkulde Avrupa yakası öne çıkarken tamamlanan Ve devam eden önemli altyapı yatırımlarıyla Anadolu yakası yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

Royal Garden projesinde satışların yüzde 70’i tamamlandı!

Royal Group, ‘Royal Garden’ projesiyle Anadolu Yakası’nın yeni cazibe merkezi Kartal’da hayat buluyor.

Kartal Anadolu Yakasının merkezi olacak Haberi

Kartal Anadolu Yakasının merkezi olacak

Son yıllarda gayrimenkul sektörüne yön veren firmaların buluşma noktası haline gelen Kartal’da yapımı süren projelerin toplamı 20 milyar dolara ulaşmış durumda. Kartal’ın hedefi, planlanan yeni projelerle birlikte önümüzdeki 20 yılda bu rakamı 200 milyar dolar seviyesine çıkarmak. 

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, yeni projelere yaklaşımını şöyle özetledi: “Yatırımcı para kazansın, vatandaşın da refahı yükselsin. Kartal, canlı, yaşayan bir kent olsun. Geçmişte sanayi kenti olarak planlanan ilçemiz, kültür-sanat merkezine dönüşsün.”

Başkan Öz, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika mesafede olması, metro ulaşımı, denize ve ‘İzmit Körfez Geçişi Köprüsü’ne yakınlığı ile yatırımcıları kendisine çeken bölgenin ulaştığı noktayı göstermek için büyük bir zirve hazırlığında. Belediyenin 2 Haziran Perşembe günü düzenleyeceği zirvenin teması, “Kartal’a yatırım, geleceğe yatırım” olacak.


Müteahhitler, mimarlar ve kentsel dönüşüm uzmanlarının bir araya geleceği...