04 / 05 / 2024

Kartal arsaları

Kartal arsaları

İstanbul Kartal Yakacık mevkiinde, Gedik Üniversitesi, Mai Residence, Kartal metrosu ve E-5'e yakın mesafede bulunan eski yeri Altra Optik Fabrikası'na ait arsa satışa çıktı.

İBB, Kartal ve Kağıthane'de arsa satıyor! Megakentte büyük fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul ili, Kartal ve Kağıthane ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte İstanbul'da satışa sunulan o arsaların fiyatları...

Emlak Konut GYO Kartal Esentepe arsalarının değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Kartal Esentepe'de yer alan 4 arsasının değeri belli oldu. Peki 4 arsanın değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Kartal arsalarının değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Kartal arsalarının toplam değeri 67 milyon 880 bin TL, KDV dahil toplam değeri ise 80 milyon 98 bin 400 TL olarak belirlendi.

Adel Kalemcilik Kartal'daki arsalarını ihale yoluyla satacak!

Adel Kalemcilik Ticaret ve Sanayi İstanbul Kartal'da bulunan taşınmazların satışı hakkında yapılacak olan satışın ihale yoluyla olacağını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlamıştır.

Kadıköy ve Kartal'da 5.9 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Kadıköy Bostancı ve Kartal Maltepe'de bulunan arsaların satışı toplam 5 milyon 933 bin TL'ye ihale edilecek.

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul arsalarının değerleme raporu!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. 2 arsanın değerleme raporlarını yayınladı. Arsalar İstanbul - Kartal'da ve Bursa - Orhangazi'de yer alıyor.

Kartal Sanayi Bölgesi'nde ayda 500 liraya satılık arsa!

Kartal Sanayi Bölgesi'nde yer alan arsalar, 1976 yılında 40 ay vade ile ayda 500 lira taksitle satılmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Emlak Konut GYO, Orhantepe'deki arsaları TOKİ'ye iade etti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., anlaşma dahilinde TOKİ'den alınan Kartal Orhantepe'deki arsaları, TOKİ'ye iade ettiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte KAP'a yapılan açıklama...

1953 yılında Dragos Tepesi'nde iki yıl taksitle satılık arsalar!

Kartal ve Maltepe arasında yer alan, bugün daha çok yazlık villaların bulunduğu Dragos Tepesi'nde bulunan arsaları, 1953 yılında 7 bin lira ile 9 bin lira arasında, taksitle satın almak mümkünmüş.

1951 yılında Cevizli Tren İstasyonu karşısında bulunan arsalar taksitlerle satılacakmış!

Reşat Altın'ın 39 liraya satıldığı 1951 yılında Kartal'da Cevizli Tren İstasyonu karşısında bulunan arsalar bin 200 lira ile 3 bin 500 liraya, uzun vadeli taksitlerle satın almak mümkünmüş.

1950 yılında Kartal, Bağdat Caddesi üzerinde bulunan arsalar satılacakmış!

1950 yılında Marmara Denizi'nin Anadolu sahilleri boyunda Cevizli bölgesi güzel bir ikamet yeri olmuş. Cevizli Tren İstasyonu karşısında Bağdat Caddesi üzerinde bulunan arsalar ödeme kolaylıklarıyla satılacakmış.

İBB Sarıyer'deki arsalarını satışa çıkardı!

Büyükşehir Belediyesi, Sarıyer Tarâbya ve Üsküdar Selami Alim mahallelerindeki işgalli konut arsalarını, Kartal Emlak Müdürlüğü de Tuzla Merkez'deki araziyi satışa çıkardı.Sarıyer'deki arazinin muhammen bedeli 1 milyon 688 bin 400 lira.

1934 yılında Kartal ve Pendik'de satılık tarla ve arsalar 30 lira ile 400 lira arasındaymış!

1934 yılında Ziraat Bankası tarafından verilen ilanda Pendik ve Kartal ilçelerinde arsa ve tarlalar büyüklüğüne göre 30 lira ile 400 lira arasındaymış. 1934 yılında Pendik ve Kartal köy olarak geçmekteymiş.

Kartal arsaları Haberi

Kartal arsaları

İstanbul Kartal'da E-5 üzerinde, 5726 ada No'lu adreste bulunan arsa satışa çıktı. 10.805 metrekare yüzölçümüne sahip arsa üzerinde daha önce satılmış olan Altra Optik Fabrikası bulunuyor. Bahse konu taşınmaz, 3 ortak tarafından satışa sunuluyor.



İstanbul Kartal'da Yakacık mevkiinde bulunan arsa, tapu alanında 10.805 metrekare, net imar alanında ise 7.653 metrekare yüzölçümüne sahip. Söz konusu arsanın imar durumu ise konut + ticaret alanı olarak...