09 / 05 / 2024

Kartal Belediyesi İnşaat fuarı katılımı

Kartal Belediyesi İnşaat fuarı katılımı

Kartal Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği'nin Konya Büyükşehir Belediyesi ve TÜYAP Fuarcılık A.Ş. işbirliği ile düzenlediği 12. Konya İnşaat Fuarı 'na katıldı.

Kartal Homes İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Homes İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kartal tarafından kuruldu.

O ilde ticari ve konut imarlı arsa satılacak! Arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat!

Manisa İli Soma Belediyesi İnşaat Maden Tarım Gıda Sağlık Emlak Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Manisa Soma Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı: Mağduriyetlerimiz giderilsin!

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı. Mağduriyetlerinin giderilmesini talep eden vatandaşlar, Esenyurt Belediyes'ne arsanın akıbetini de sordu. 

Öz Kartal Emlak İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Kartal Emlak İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Habip Kartal tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Kartal arsalarının değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Kartal arsalarının toplam değeri 67 milyon 880 bin TL, KDV dahil toplam değeri ise 80 milyon 98 bin 400 TL olarak belirlendi.

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Kartal Belediyesi'nin akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

Çiğli'de hasarlı bina tespiti için protokol imzaları atıldı!

30 Ekim tarihinde İzmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Çiğli Belediyesi, İnşaat Mühendisleri Odası ve Jeoloji Mühendisleri Odasıyla işbirliği protokolleri imzaladı.

Kartal Nas İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Nas İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Saçak tarafından kuruldu.

Kartalım İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartalım İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Şaban Halil Kartal tarafından kuruldu.

Kartal 71 İnşaat Emlak Harfiyat Nakliye Turizm Taahhüt İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Kartal 71 İnşaat Emlak Harfiyat Nakliye Turizm Taahhüt İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Karataş tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Kartal Belediyesi İnşaat fuarı katılımı Haberi

Kartal Belediyesi İnşaat fuarı katılımı

Kartal Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı Feyyaz Kaynak, Park ve Bahçeler Müdürü Ali Çelik, Yangın Önleme Şefi Hüseyin Yılmaz Hançerli, Peyzaj Miman Mustafa Öztabak ve İnşaat Mühendisi Zafer Ödemiş'ten oluşan heyet 12. Konya İnşaat Fuan'na katıldı. 

Fuarda, Yapı Malzemeleri, Yapı Teknolojileri, Elektrik Sistemleri Malzemeleri ve Otomasyon, Asansör, İş ve İnşaat Makineleri, Doğalgaz, Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve Tesisat Malzemeleri ilgili daha birçok alanda bilgi edinme imkânı bulunuldu. Kartal Belediyesi heyeti filanda yapı sektöründeki gelişmeleri ve makine teçhizatlarını yakından takip etme imkanı yakaladı. 




Kartal Belediyesi heyetinin ve ilgili teknik elemanların sorularına katılımcı kuruluş ve firma yetkililerince bilgiler verildi. Heyet ayrıca Konya Büyükşehir Belediyesi'nin şehir merkezindeki çalışmalarım ve şehir parklarını da yerinde inceledi. 



12. Konya İnşaat Fuan'na katılan Kartal Belediyesi heyeti sonrasında Eskişehir'e geçerek BELKENT A...