28 / 04 / 2024

Kartal Belediyesi kıyı kenar çizgisi

Kartal Belediyesi kıyı kenar çizgisi

Kartal Belediyesi, İstanbul Kıyı Kenar Çizgisi G22A9D4D pafta imar planını 25 Ocak 2015 Pazar günü askıdan indiriyor. İstanbul Kıyı Kenar Çizgisi 1/1000 ölçekli plan tadilatı, 25 Aralık 2014'te ilanen askıya çıkarılmıştı.

Ordu kıyılarındaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi; kıyılarda bulunan, imara aykırı yapıların yıkımına devam ediyor. 

Kartal metruk bina yıkımında rekor kırdı!

Kentsel dönüşüm, riskli yapı raporu veya ilgisizlik nedeniyle metruk durumda olan yapıların yıkım çalışmalarına hızla devam ediliyor. Kartal Belediyesi ise çalışmalarıyla örnek belediye oldu.

Mersin'e 'Mutlu Yaşam Köyü’ inşa ediliyor!

Mersin'in Mezitli Belediyesi, Köy Enstitüleri ruhunu yaşatmak için yeni bir projeye başladı. Tece Şahintepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanma aşamasında olan ‘Mutlu Yaşam Köyü’ projesi 7’den 70’e her yaştan insanı bir araya getirecek.

Kartal Belediyesi 40 yıllık tapu sorununu çözüyor!

Kartal Belediyesi Başkanı Altınok Öz, vatandaşın geçmiş dönem yönetim mağduriyetlerini çözmeye devam ediyor. Kartal Belediyesi tapusunu alan vatandaşlara 15 haftada 2 milyon 769 bin TL ödedi...

Mersin Akdeniz kıyılarındaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Mersin Akdeniz Belediyesi, kıyı kenar çizgisi ve imar kanunlarına aykırı olarak kumsala inşa edilen çok sayıda prefabrik binanın yıkımına başladı.

Adana Kozan'daki köy yolları yenileniyor!

ADANA'nın Kozan İlçe Belediyesi, köy yollarında bakım, onarım ve asfalt çalışması başlattı. Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, köy yollarının bakım ve onarımı için Akçalıuşağı Köyünde kum ocağı kurduklarını söyledi

Kocaeli Körfez Belen köy grup yolu yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köy yollarında bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Körfez ilçesinde çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Körfez köylerine bağlantı sağlayan Belen Grup Yolu’nda yenileme çalışması yaptı.

Kadıköy ve Kartal'da icradan 3.4 milyon TL'ye 3 daire!

İstanbul Anadolu 4 İcra Dairesi, Kadıköy ve Kartal'da bulunan 3 daireyi satışa sundu. Kartal Dragos Sahil Sitesi, Kadıköy Sadık Ergin Apartmanı ve Altay Apartmanı'nda yer alan dairelerin toplam satış bedeli 3 milyon 400 TL olarak belirlendi.

Kadıköy Belediyesi, Milli Emlak Daire Başkanlığı'na dava açtı!

Kadıköy Belediyesi, Kadıköy’deki son kamu arazilerinden biri olan Merdivenköy mahallesindeki 894 metrekare arsayı ihale usulü satan Milli Emlak Daire Başkanlığına dava açtı.

Yumurtalık Belediyesi Kıyı Kanunu'nu ihlal mi ediyor?

Yumurtalık Belediyesi’ndeki imar yolsuzluğu iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Fazladan kat çıkılmasına göz yumarak milyonluk vurguna izin veren belediye Kıyı Kanunu’nu da ihlal etti.

Kartal Belediyesi'nden yıkım açıklaması!

Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi adına Cevizli mahallesindeki yıkımla ilgili açıklama yapan Kartal Belediyesi proje alanında dinamit kullanılmadığını belirtti. işte Kartal Belediyesi tarafından yapılan o açıklama...

Kadıköy Belediyesi, kamu arsası ihalesine itiraz etti!

Kadıköy Belediyesi, Kadıköy’ün son kamu arazilerinden biri olan Merdivenköy’deki arsayı satmak için yapılacak ihaleye itiraz etti. Belediyenin itirazı kabul edilmezse 5.8 milyon TL'lik ihale 19 Nisan günü gerçekleşecek.

Kartal Belediyesi faaliyet raporu kabul edildi!

Kartal Belediyesi 2015 Yılı Faaliyet Raporu, Kartal Belediye Meclisi’nde yapılan oylamayla kabul edildi. Toplantıda, Kartal Belediyesi 2015 Yılı Faaliyet Raporu 1 ret oyuna karşılık 21 oy ile kabul edildi.

Kartal Belediyesi kıyı kenar çizgisi Haberi

Kartal Belediyesi kıyı kenar çizgisi

Kartal Belediyesi, İstanbul İli Kıyı Kenar Çizgisi G22A9D4D plan paftasına ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planının 25 Ocak 2015 Pazar günü askıdan indirileceğini duyurdu. 


Kartal İstanbul Kıyı Kenar Çizgisi imar planı 23 Ağustos 2008'te onaylandı, plan paftasındaki tadilat 25 Aralık 2014'te ilanen askıya çıkarıldı.


Emre Kulcanay /...