04 / 05 / 2024

Kartal Belediyesi ulaşım

Kartal Belediyesi ulaşım

Kartal Belediyesi; Kartal, Pendik ve Sultanbeyli’yi birbirine bağlayan Gülden Caddesi ile devamındaki Asil Türk Caddesi’nin asfalt çalışmalarında sona geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Bayramda ulaşım ücretsiz olacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi!

Kartal'da hayata geçirilen İstmarina AVM kapılarını yarın açıyor. Peki İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi...

Manisa Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na ek bina!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının çalışmalarında daha kaliteli, hızlı ve kesintisiz hizmet verebilmesi için mevcut hizmet binasının yan tarafına yeni bir ek bina yapılıyor.

Kartal Belediyesi, Hamburg'taki dönüşümü inceledi!

Kartal Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Almanya’nın Hamburg kentini ziyaret etti. 29 kişilik heyet şehirdeki dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Kayseri'nin ulaşım projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ulaşımı daha da rahatlatacak olan projeleri gerçekleştirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kartal Hukukçular Towers ulaşım kolaylığı sağlıyor!

İstanbul Kartal’ın prestijli binası Hukukçular Towers, ofislerinde sağladığı hizmetler ve teknolojik alt yapıyla ön plana çıkıyor. Hukukçular Towers, her yere sağladığı hızlı, kolay ulaşım ve avlu alanında sunduğu çeşitlilik ile iş hayatına rahatlık katıyor.

Nilüfer Belediyesi'nde aslan payı ulaşımın!

Bütçeden, en büyük pay olan 60 milyon lirayı Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne ayıran Nilüfer Belediyesi, yılın ilk yedi ayında yaklaşık 50 bin ton malzemeyle 36 kilometre asfalt kaplama yaptı.

Düzce Belediyesi yeni ulaşım ağı oluşturuyor!

Düzce Belediyesi Düzce’nin merkezi ile mahalleleri arasında yeni bir ulaşım ağı oluşturuyor. Bu kapsamda yapılan yol açma çalışmaları Kiremitocağı Mahallesinde sürüyor.

Kayseri Ulaşım Master Planı için dev anket!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planı için yaklaşık 15 bin hane ile anket çalışması yapıyor. Anketörler, Master Plan Anketi için belirlenen hanelerden biri olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in evine de gittiler.

Daire Kartal Residence ulaşım!

Daire Kartal Residence ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Kartal Yalı Mahallesi'nde bulunuyor. Daire fiyatlarının 254 bin TL'den başladığı proje Bodur İnşaat imzası taşıyor.

Kale Daire Kartal ulaşım!

28 kat halinde yükselen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Kale Daire Kartal ulaşım bilgisi kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da Halk Sokak'ta yer alıyor.

Kartal Tual Adalar ulaşım!

Kartal Tual Adalar ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yakacık bölgesinde yer alıyor. 8 bloktan oluşan proje Dağ Mühendislik imzasıyla hayata geçirilecek.

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal ulaşım!

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yalı Mahallesi'nde bulunuyor. Proje 28 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Kartal Belediyesi ulaşım Haberi

Kartal Belediyesi ulaşım

Kartal Belediyesi; Kartal, Pendik ve Sultanbeyli’yi birbirine bağlayan Gülden Caddesi ile devamındaki Asil Türk Caddesi’nin asfalt çalışmalarında sona geldi.

Kartal Belediyesi, Kartal’ın daha çağdaş bir görünüme kavuşması için altyapı, asfalt serimi, kaldırım ve yeni yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Yol Yapım Amirliği; Kartal, Pendik ve Sultanbeyli ilçelerini birbirine bağlayan Yakacık, Çarşı Mahallesi Aydos mevkiindeki Gülden Caddesi ile devamındaki Asil Türk Caddesi’nin yol genişletme ve asfalt serim çalışmalarında sona yaklaştı.

Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan asfalt çalışmaları, hava şartlarının elverdiği ölçüde devam ettiriliyor. 2015 yılı başında hazırlanan asfalt programı gereğince ilçenin merkezden uzak ve bozuk yollarının, yaklaşan kış şartları öncesinde asfaltı yapılarak bakım ve yenileme işlemlerinin tamamlanması için çalışmalar aralıksız devam ediyor. Bu çalışmalar...