08 / 05 / 2024

kartal çekim merkezi olacak

kartal çekim merkezi olacak

KARTAL'da gayrimenkul projesi olan 5 şirketin oluşturduğu 'Kartal Bölge Platformu' yabancı yatırımcıları ilçeye çekmek için çalışmalara başladı. Kartal'ı yurtdışında tanıtacak platform, Dubai Cityscape Fuarı'nda ilçenin tanıtımını yapacak.

Küresel finans merkezinin çekim merkezi olacak projede geri sayım! İstanbul Finans Merkezi nisan ayında açılıyor

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde halen inşaat çalışmaları süren İstanbul Finans Merkezi projesinde sona gelindiği belirtiliyor. 75 bin kişiye istihdam olanağı sağlaması beklenen merkezin, nisan ayında açılması bekleniyor.

İş dünyasının yeni çekim merkezi Vadistanbul Ofisleri oldu!

İstanbul’un yeni iş ve çekim merkezi olarak görünen Vadistanbul projesi 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanlarıyla iş dünyasının da en önemli adreslerinden biri oldu.

İş dünyasının çekim merkezi Vadistanbul ofisleri!

Vadistanbul; konutları, ofisleri, AVM’si ve günlük 100 bin kişiyi aşkın nüfusuyla Türkiye’nin uluslararası arenadaki vitrin projesi olarak konumlanıyor. Ayazağa’da İstanbul’un yeni iş ve çekim merkezi olan Vadistanbul, 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanları ile iş dünyasının önemli

Bumerang Kartal’ın dış cephesi enerji tasarrufu sağlıyor!

Anadolu Yakası’nın yükselen değeri Kartal'ın merkezi lokasyonunda yer alan Bumerang Kartal projesinde dış cephe yapımına başlandı. Projenin dış cephesi enerji tasarrufu sağlıyor. 

İzmir Kemeraltı-Agora-Kadifekale çekim merkezi olacak!

Başta İzmir Büyükşehir Belediyesi olmak üzere kamu, sivil toplum ve özel sektörden toplam 123 ortağa sahip olan Tarihi Kemeraltı İnşaat Yatırım Ticaret A.Ş., 252 hektarlık Kemeraltı-Agora-Kadifekale bölgesinin "çekim merkezi" haline getirilmesi için çalışmalara başladı.

İstanbul Yeni Havalimanı çekim merkezi olacak!

Toplam 7.5 milyar Euro harcanarak inşa edilen İstanbul Yeni Havalimanı açılış için gün sayıyor. IGA İstanbul Yeni Havalimanı, tek bir havalimanından 300 ayrı destinasyona uçuş imkânı sağlayarak, Türkiye'nin küresel havayolu taşımacılığındaki iddiasını perçinleyecek bir 'çekim merkezi' olacak.

İstmarina AVM 28 Mart'ta açılacak!

Emlak Konut GYO ve DAP Yapı ortaklığı ile İstanbul Anadolu yakasının yeni çekim merkezi Kartal’da hayata geçirilen Dünya’nın En İyi Yapı Geliştirme projesi ödüllü İstMarina projesinin önemli bir parçasını oluşturan İstmarina AVM açılış için gün sayıyor.

Bumerang Kartal'da satışlar lansman fiyatlarıyla devam ediyor!

Kartal’ın merkezi lokasyonunda bulunan Bumerang Kartal projesinde daire satışları lansman fiyatıyla devam ediyor.

Bumerang Kartal'ın yüzde 10'u satıldı!

Kartal’ın merkezi lokasyonunda bulunan Bumerang Kartal projesinde dairelerin yüzde 10’u satıldı.

Türkiye, MIPIM 2017'de yatırımcı için çekim merkezi oldu!

Türkiye’nin 600’e yakın kişi ve 250 kuruluşun yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla bakanlık düzeyinde temsil edildiği MIPIM 2017, uluslararası yatırımcı için tam anlamıyla çekim merkezi oldu.

Silivri, Tarihi Kaleiçi Projesi'yle çekim merkezi olacak!

Fatih Mahallesi Yarbaşı ve Yoğurtçu Sokak’ta devam eden imalat çalışmalarını inceleyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, çalışmalar tamamlandığında Fatih Mahallesi’nin birçok ilçeye örnek olacak bir çekim merkezi olacağını söyledi.

Hukukçular Towers: Kentsel dönüşümün yeni çekim merkezi!

İstanbul Kartal’ın prestijli binası Hukukçular Towers, ofislerinde sağladığı hizmetler ve teknolojik alt yapıyla ön plana çıkıyor. Hukukçular Towers, her yere sağladığı hızlı, kolay ulaşım ve avlu alanında sunduğu çeşitlilik ile iş hayatına rahatlık katıyor.

Antalya vizyon projelerle çekim merkezi olacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kent Müzesi, Doğu Garajı, Balbey, Cumhuriyet Meydanı, Yat Limanı projeleri ile kent merkezini turistlerin görmeden gitmeyeceği bir çekim merkezine dönüştüreceklerini söyledi.

kartal çekim merkezi olacak Haberi

kartal çekim merkezi olacak


KARTAL'da gayrimenkul projesi olan 5 şirketin oluşturduğu 'Kartal Bölge Platformu' yabancı yatırımcıları ilçeye çekmek için çalışmalara başladı. Kartal'ı yurtdışında tanıtacak platform, Dubai Cityscape Fuarı'nda ilçenin tanıtımını yapacak.  Kartal Belediye Başkam Altınok Öz'ün de destekleği platformda Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkam Ziya Yılmaz, DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Ali Dumankaya, EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı H.Inanç Kabadayı, Metsan Yönetim Kurulu Başkam Cemalettin Satoğlu ve İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes yer...