06 / 07 / 2024

kartal çilek mağazaları nerede

kartal çilek mağazaları nerede

Şirket açıklamasına göre satış noktalarına bir yenisini daha ekleyen Çilek, bu kez de Kartal'da hizmet vermeye başladı. Böylelikle İstanbul'da 57 satış noktasına ulaşan şirket, geçen hafta da Kadir Has Çocuk Dünyası'nda da bir mağaza açmıştı...

Kartal Yuvası mağazaları yeniden açıldı!

Yeni tip koronavirüs salgını sürecinde kapalı olan Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası mağazaları açıldı.

Kartal Yuvası mağazaları hizmete açıldı!

 Beşiktaş Kulübünün resmi ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası mağazaları hizmete açıldı.

Kartal Yuvası mağazalarını kapattı!

Beşiktaş Spor Kulübünün resmi ürünlerini satan Kartal Yuvası, koronavirüs salgını nedeniyle mağazalarını geçici olarak kapatma kararı aldı…

İstmarina AVM'de hangi mağazalar var 2018?

Kartal'da hayata geçirilen İstmarina AVM kapılarını yarın açıyor. Peki İstmarina AVM'de hangi mağazalar var 2018?

Propa Vista mağazaları için ön talep süreci başladı!

Kartal Yakacık Metro İstasyonu ve E-5 karayolunun hemen yanında yükselen Propa Vista projesindeki mağazalar için ön talep süreci başladı.

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

TEM 2'nin Cadde mağazaları satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen ve de Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM 2' nin cadde mağazaları satışa çıkıyor.

Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

kartal çilek mağazaları nerede Haberi

kartal çilek mağazaları nerede


Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, İstanbul Kartal'da yeni bir mağaza açtı.


Şirket açıklamasına göre satış noktalarına bir yenisini daha ekleyen Çilek, bu kez de Kartal'da hizmet vermeye başladı. Böylelikle İstanbul'da 57 satış noktasına ulaşan şirket, geçen hafta da Kadir Has Çocuk Dünyası'nda da bir mağaza açmıştı. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, Çilek ailesinin yeni mağazalarla her geçen gün daha da genişlediğini belirtti.


Tescilli tasarımlarını dünyanın dört bir yanındaki çocuklarla buluşturmaktan mutluluk duyduklarını kaydeden Çilek, "Bu yıl sonuna kadar tabelamızın bulunmadığı yer kalmayacak. Yeni satış noktaları açarak daha fazla çocuğa ulaşmak ve onları hayallerindeki odalarla buluşturmak istiyoruz" ifadelerini...