28 / 04 / 2024

Kartal DAP İstmarina ödeme

Kartal DAP İstmarina ödeme

Sıfır faizle 30 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanan Kartal DAP İstmarina iletişim bilgilerine göre projenin satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 444 43 46. Proje, DAP Yapı imzasıyla yükseliyor...

Praktiker İstMarina’da mağaza açtı!

Praktiker, Kartal’daki İstMarina’da ev geliştirme konseptli yeni mağazasını açtı. Yapı marketi sektörünün lider markası Praktiker, bölgenin ev geliştirme ve yapı marketine yönelik tüm ihtiyacını karşılayacak. 

Kartal Dap Teras Kule fiyat ve ödeme bilgisi!

Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı sunulan Teras Kule projesinde yüzde 5 peşinat fırsatı sizleri bekliyor. Projede konutların yanı sıra, ofis ve mağazalara yer veriliyor...

Dap İstmarina fiyat listesi 2017!

Dap İstmarina fiyat listesi 1+1'lerde 816 bin TL'den başlıyor. İstmarina Kartal projesinde yüzde 5 peşinatla ödeme imkanı sunuluyor...

Emlak Konut İstmarina ödeme kampanyası!

Yaşamın bu yıl sonunda başlaması beklenen İstmarina Kartal projesinde İstmarina Kartal projesinde ev fiyatları 400 bin TL’den başlangıç gösteriliyor...

Dap İstmarina'da bu hafta sonu barbekü partisi veriliyor!

Dap İstmarina'da bu hafta sonu barbekü partisi veriliyor. Fiyatların 400 bin TL'den başladığı projede 1.423 adet daire ve 100 adet bağımsız ünite yer alıyor.

Emlak Konut GYO'dan İstmarina açıklaması!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Kartal'daki İstmarina projesinde revizyon sonrası toplam bağımsız bölüm sayısının 1513 adet olduğunu KAP'a bildirdi. İşte şirketin açıklaması...

Aytül Akyürek ile Yunus Emre Ayhan evlendi!

DAP İstmarina projesinde çalışan Aytül Akyürek ile Ayhanlar Holding yetkililerinden Yunus Emre Ayhan hayatını birleştirdi.

Dap Yapı İstmarina'da ofislere ön talep süreci başladı!

Kartal'da Dap Yapı, TOKİ iştiraki Emlak Konut işbirliği ile hayata geçirilmekte olan İstmarina projesinde yer alan ofisler için ön talep süreci başlıyor.

İstmarina Kartal satılık ofis!

İstmarina Kartal satılık ofis fiyatları metrekare bazında 6 bin 800 TL'den başlıyor. Toplam 100 adet bağımsız birimin yer aldığı proje DAP Yapı ve Emlak Konut GYO tarafından inşa ediliyor.

Kartal İstMarina ticari ofisleri için ön talep dönemi başladı!

DAP Yapı, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina’nın ticari ofisleri için ön talep dönemi başladı.

Kartal İstmarina iletişim bilgileri!

DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükselen projede ticari üniteler 40 metrekareden başlıyor.Kartal İstmarina iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 43 46 olarak belirlendi.

Kartal İstmarina iletişim!

Kartal İstmarina iletişim için 444 43 46 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. DAP Yapı imzası ile inşa edilen projede daire fiyatları 396 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

DAP Yapı İstmarina Kartal adres bilgileri!

DAP Yapı İstmarina Kartal adres bilgileri kapsamında proje, İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da Ankara Caddesi üzerinde bulunuyor. Proje 62 bin 75 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Kartal DAP İstmarina ödeme Haberi

Kartal DAP İstmarina ödeme

Kartal DAP İstmarina iletişim bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Proje, İstanbul Anadolu yakası Kartal sahilinde konumlanıyor. 


Stüdyo, 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinden oluşan DAP Yapı İstmarina projesinde başlangıç fiyatı 260 bin TL olarak belirlendi. 


Kartal DAP İstmarina iletişim bilgilerine göre projenin satış ofisi telefon numarası şöyle: 444 43 46. Projede katları 31 ila 38 arasında değişen 5 bloktan meydana geliyor. 


İstanbul Marina Kartal'ın sosyal donatı alanları arasında, cafe, güvenlik, marina, spor alanları, yürüyüş yolları, restoran, otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu bulunuyor. 


DAP Yapı projesi olarak hayata geçirilen İstmarina Kartal Evleri'nde sıfır faizle 30 aya kadar vadelendirme yapılıyor. Projede 120 aya kadar banka kredisi ile...