03 / 05 / 2024

kartal Dr. Lütfi Kırdar Araştırma Hastanesi ek hizmet binası yenileme

kartal Dr. Lütfi Kırdar Araştırma Hastanesi ek hizmet binası yenileme

Büyükada’da bulunan Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası yenilendi. Hastane çevresi, yolları ve kaldırımları Belediyemiz tarafından düzenlenerek engelli vatandaşlara ve engelli araçlarına da uygun hale getirildi.

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi açıldı!

İstanbul'un dev sağlık yatırımlarından biri olan Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'nin resmi açılış töreni gerçekleştirildi. 

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Hastanesi açılıyor!

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, yeni binası ve tesisleriyle açılıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabı üzerinden mesaj paylaştı...

Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni binasına taşınıyor!

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, mart ayında açılan yeni binasına bugün taşınıyor.

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Hastanesi'ne EDGE Yeşil Bina Sertifikası!

Deprem güvenliği düşünülerek yıkılıp yeniden inşa edilen Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Türkiye’nin ilk, dünyanın ise en büyük EDGE Yeşil Bina sertifikalı hastane yapısı olma özelliğini taşıyor.

Kartal'da çöken binada yaralananlardan 2'sinin durumu ciddi!

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Recep Demirhan, "Hastalarımızın 7'si yoğun bakımda yatıyor, bunlardan 2'sinin durumu oldukça ciddi. Diğer 5 hastamızın durumu daha iyiye gidiyor." diye açıklama yaptı. 

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Hastanesi'nin ek binası hizmete açıldı!

OHAL Kararnamesi kapsamında Hazineye devredilen Fatih Üniversitesi Sema Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ek hizmet binası olarak yeniden hizmete başladı.

Lütfi Şimşek: İnşaat ekonominin lokomotifi!

MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri, KONTİMDER (Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği) Başkanı Osman Başaran ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Dr. Lütfi Kırdar Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası yenilendi!

Büyükada’da bulunan Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası yenilendi. Hastane çevresi, yolları ve kaldırımları Belediyemiz tarafından düzenlenerek engelli vatandaşlara ve engelli araçlarına da uygun hale getirildi.

Cordella Kartal satılık!

Konum bilgisine göre Kartal İDO İskelesi'ne 4 dakika uzaklıkta yer alan projede yüzde 1 KDV avantajı sağlanıyor. Cordella Kartal satılık daireler metrekare birim bazında 3 bin 600 TL'den başlıyor.

Mesa Marmara Rezidans Kartal satılık!

Mesa Marmara Rezidans Kartal satılık 2+1 daire kalmadı. Mesa Marmara Rezidans Kartal projesinde 3+1'lerin peşin fiyatı 880 bin 200 TL olarak belirlendi...

Lütfi Elvan: Yeni dönemde mega projeler tamamlanacak!

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, yeni dönemin Türkiye açısından tarihi fırsatlar sunduğunu belirterek, "Bu dönem büyük ölçekli mega projelerin tamamlandığı ve yeni projelerimizin başlatıldığı bir dönem olacaktır" dedi.

Tual Adalar Kartal satılık daire!

Toplam 48 bin 157 metrekare arsa alanına yayılan proje 570 adet daireden oluşuyor. Tual Adalar Kartal satılık daire tipleri 1+1 'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Mesa Marmara Kartal satılık daire!

Mesa Marmara Kartal satılık daire fiyatları 3+1'lerde peşinde 846 bin TL'den başlıyor. Mesa Marmara Evleri Kartal projesinde daire teslimlerinin 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor...

kartal Dr. Lütfi Kırdar Araştırma Hastanesi ek hizmet binası yenileme Haberi

kartal Dr. Lütfi Kırdar Araştırma Hastanesi ek hizmet binası yenileme


Büyükada’da bulunan Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası yenilendi. Yeni ve modern bir görünüme sahip hizmet binasında, hafta içi hergün 09.00 ile 16.00 saatleri arasında Göz hastalıkları, İç hastalıkları, Diş Hekimliği, Çocuk Sağlığı, Fizyoterapi, Genel Cerrahi gibi bölümler adalılara hizmet vermeye başladı.


Ayrıca; Kulak Burun Boğaz bölümü Çarşamba ve Cuma, Kadın Doğum bölümü Pazartesi Çarşamba hizmet verirken Ortopedi, Radyoloji ve Fizik tedavi bölümleri de Çarşamba günleri 09.00 ile 16.00 arasında Adalılara hizmet veriyor.


Hastane çevresi, yolları ve kaldırımları Belediyemiz tarafından düzenlenerek engelli vatandaşlara ve engelli araçlarına da uygun hale getirildi.



Adalar...