12 / 05 / 2024

kartal dragos adam kule projesi

kartal dragos adam kule projesi

DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan rezidans, home- ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak Adam Kule projesi için ön talep döneminde ev sahibi olmak isteyenlerden yoğun ilgi gördü.

Kartal Versus Dragos daire fiyatları ne kadar?

Versus Dragos projesi İstanbul Kartal'da 8 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kartal Versus Dragos daire fiyatları ne kadar?

Versus Dragos Kartal satış fiyatları!

Versus Dragos Kartal satış fiyatları 523 bin 834 TL'den başlıyor. Versus Dragos projesi Resim Yapı ve Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor...

Kartal Versus Dragos ev fiyatları!

Adalar ve Marmara Denizi manzarasına hakim Kartal Versus Dragos projesi 114 daireden meydana geliyor. Kartal Versus Dragos ev fiyatları 523 bin 834 TL'den başlıyor.

Kartal Versus Dragos satış ofisi!

Toplam 114 daireden oluşan Kartal Versus Dragos projesi Resim Yapı ve Gayrimenkul imzasıyla inşa ediliyor. Kartal Versus Dragos satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Versus Dragos projesi geliyor!

Kartal Dragos'ta 2 blokta toplamda 114 daireli olarak yükselecek Versus Dragos projesi, Resim Yapı ve Gayrimenkul imzası taşıyor. Projede daireler 2019'da teslim edilecek...

Kartal'da kaçırılan inşaatçı iş adamı böyle kurtarıldı!

Kartal'da bir iş adamı sahibi olduğu inşaat firmasının şantiyesinde bazı kişilerce kaçırıldı. Polisin 2 günlük takibinin ardından iş adamı yapılan operasyonla kurtarıldı.

DAP Yapı Maltepe Dragos Adam Kule ödemeleri 2017!

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe ilçesine bağlı Dragos bölgesinde yer alan DAP Yapı Maltepe Dragos Adam Kule projesinde daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. İşte DAP Yapı Maltepe Dragos Adam Kule ödemeleri 2017...

Dragos Adam Kule Residence satış ofisi!

Dragos Adam Kule Residence satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Adam Kule Residence'ta fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor...

Adam Kule Dragos ödeme kampanyası!

Adam Kule Dragos ödeme kampanyası kapsamında 10 bin TL peşinatla ödemeler yapılıyor. Adam Kule'de ev fiyatları 400 bin TL'den başlıyor...

Dap Adam Kule Dragos güncel daire fiyatları!

Dap Adam Kule Dragos daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Projede 254 adet rezidans daire, 88 adet home ofis bulunuyor.

Loft Dragos Kartal'ın ısınma tercihi Ariston!

İstanbul Kartal Dragos’da yer alan 100 konutun yanı sıra ticari alanların da bulunduğu projeye 8x150 KW kaskad uygulaması yapılarak yüksek kapasite ihtiyacına hem akıllı hem de sessiz çözüm sunulacak.

Kadıköy ve Kartal'da icradan 3.4 milyon TL'ye 3 daire!

İstanbul Anadolu 4 İcra Dairesi, Kadıköy ve Kartal'da bulunan 3 daireyi satışa sundu. Kartal Dragos Sahil Sitesi, Kadıköy Sadık Ergin Apartmanı ve Altay Apartmanı'nda yer alan dairelerin toplam satış bedeli 3 milyon 400 TL olarak belirlendi.

Dragos Adam Kule teslimleri ne zaman?

Adam Kule Maltepe tek blok halinde inşa ediliyor. Projede konutların büyüklükleri 46-204 metrekareden oluşuyor. Peki Dragos Adam Kule teslimleri ne zaman?

kartal dragos adam kule projesi Haberi

kartal dragos adam kule projesi

IstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı. Rezidans, home- ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak ve bölgenin çehresini değiştirecek yeni proje ön talep döneminde ev sahibi olmak isteyenlerden yoğun ilgi gördü. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz yeni projeye ilişkin yaptığı açıklamada, "Yeni projemizin adı Adam Kule olacak. Uzun zamandır çalıştığımız bir projeydi. Bugüne kadar yaptığımız en orijinal tasarımlı bina olacak. Henüz tanıtımı yapılmadan ön talep döneminde yoğun bir ilgi ile karşılaştık. Projemizin yer alacağı arazi bize ait ve Tekel arazisi üzerinde kalan çok değerli bir arsa. Adam Kule, 30 katlı olacak ve bölgenin...