21 / 05 / 2024

Kartal hafriyat

Kartal hafriyat

Belediye, Kartal Uğur Mumcu Mahallesi’ne, sitelerin tam önüne ‘geçici hafriyat döküm sahası’ kurdu. Ancak bu eziyet kalıcı oldu. Aylardır kamyonlar dolusu moloz bu boş alana dökülüyor. Millet kapı pencere açamıyor

Mutluhan Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutluhan Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Mutlu tarafından kuruldu.

Adilhan Hafriyat Ve İnşaatçılık Limited Şirketi kuruldu!

Adilhan Hafriyat Ve İnşaatçılık Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Vecdi Orhan Çatalbaş tarafından kuruldu.

Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi KArtal'da yapıldı.

Atabask İnşaat Hafriyat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atabask İnşaat Hafriyat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Direnç Özdemir tarafından kuruldu.

Mfk Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mfk Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mfk Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Yaka Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaka Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Nuran Kartal tarafından kuruldu.

Su Hafriyat İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Su Hafriyat İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün kartal'da Süleyman Uzunok tarafından kuruldu.

Cantuç Hafriyat Nakliye İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cantuç Hafriyat Nakliye İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Münür Güncan tarafından kuruldu.

Ömkar İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömkar İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Karaçavuş tarafından kuruldu.

Alman İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Alman İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Alman İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kartal’da yapıldı.

Bedo İnşaat Hafriyat Nakliyat Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bedo İnşaat Hafriyat Nakliyat Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bedreddin Tekin tarafından kuruldu.

Gurbetcioğlu İnşaat Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gurbetcioğlu İnşaat Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Üneş tarafından kuruldu.

Umutlular Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umutlular Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Umutlu tarafından kuruldu.

Kartal hafriyat Haberi

Kartal hafriyat

Belediyelerin bir türlü terk edemedikleri kötü bir alışkanlıkları var. Sağa sola, her boş buldukları yere hafriyat dökmeyi pek seviyorlar. Hele de parklara, bahçelere kamyonlar dolusu toprak yığmaya bayılıyorlar.


Sanki başka yer kalmamış gibi şehrin orta yerine hafriyatı yığıp ortalığı toz duman ediyorlar. Şu günlerde, Kartal Uğur Mumcu Mahallesi’nde tam da bunlar yaşanıyor. Sitelerin önündeki boş araziye (ki bu alan park ve bahçe alanı

olarak görülüyor) kamyonlar dolusu toprak yığılıyor. Hem de 3 aydır...


GÜRÜLTÜ DE CABASI


Hafriyat döküm sahasına dönüştürülen alanın yanı başındaki sitelerde oturanların yaşadığı kâbusu tahmin etmek zor değil. Toz toprağı, yağmuru yüzünden millet kapı pencere açamaz halde. Hafriyat taşıyan kamyonların yarattığı gürültü patırtı da cabası. Ortaya çıkan görüntü kirliliğini saymıyorum bile... Tabii bölgede yaşayanlar isyanları oynuyor. Sadece şikâyet etmekle de kalmayıp çare arıyorlar. Hem Kartal Belediyesi’ne, hem de ÎBB’ye başvurup çözüm istiyorlar ama nafile.


SÖZDE KALDIRILACAK


Kartal Belediyesi, “Geçici döküm alanı, hafriyat ve moloz döküm alanı ihalesi kapsamında kaldırılacak” diyor ama bırakın...