02 / 05 / 2024

kartal hastanesi yeniden inşa ediliyor

kartal hastanesi yeniden inşa ediliyor

Yeniden inşa edilecek olan Kartal Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi olası bir depremin ardından kesintisiz hizmet verebilecek

Üsküdar Devlet Hastanesi yıkılıyor!

Üsküdar Devlet Hastanesi’nin yıkılıp yeniden inşa edilmesi kararı alındı. Yeni hastane inşaatı için hazırlanan imar planları İBB Meclisi’nde oyçokluğu ile onaylandı.

Şişli Etfal Hastanesi arazisinde ne yapılacak?

Belediye Meclisi’nin 5 Nisan 2021'de düzenlenen oturumunda Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yerinde yeniden inşa edilmesi oy çokluğuyla onaylanmıştı. Peki Şişli Etfal Hastanesi arazinde ne yapılacak? Hastane yerinde yeniden inşa edilecek mi?

Şişli Belediye Meclisi, Şişli Etfal Hastanesi yerinde yeniden yapılsın talebini kabul etti!

Şişli Belediye Meclisi, Şişli ve çevre ilçe sakinlerinden gelen “Şişli Etfal Hastanesi yerinde yeniden yapılsın” talebini oy çokluğuyla kabul etti.

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nin yıkımı TBMM'de!

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nin yıkımına ve yeniden yapımına yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başladı!

Bursa'da inşasına başlanan fakat yüklenici firma ile yapılan sözleşmenin tasfiye edilmesi nedeniyle duran Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tekrar başladı!

Ankara Etlik Şehir Hastanesi projesini hayata geçiren Türkerler ve Astaldi ortaklığı, 883 milyon Euro tutarlı proje finansmanı kredilerini yeniden yapılandırdı. Yeniden yapılandırma sürecinin bittiği Ankara Etlik Şehir Hastanesi projesinde inşaat çalışmaları tekrar başladı.

Menderes Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başlıyor!

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, inşaatı durdurulan Menderes Devlet Hastanesi için başka bir yüklenici firmayla sözleşmenin imzalandığını müjdeledi.

Adıyaman Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Temmuz ayında hizmete alınması hedeflenen 150 yataklı Adıyaman Devlet Hastanesi hâlâ açılamadı. Yeniden inşa edilmek üzere yıkılan Adıyaman Devlet Hastanesi’nin bir türlü başlamayan yeniden yapım çalışmaları vatandaşı mağdur etti.

Manisa Kula Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başladı!

Yaklaşık 1 yıl önce müteahhitten kaynaklı sebeplerden dolayı inşaat çalışmalarına ara verilen Kula Devlet Hastanesi'nin yeni hizmet binasının yapımına yeniden başlandı.

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi açıldı!

İstanbul'un dev sağlık yatırımlarından biri olan Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'nin resmi açılış töreni gerçekleştirildi. 

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Hastanesi açılıyor!

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, yeni binası ve tesisleriyle açılıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabı üzerinden mesaj paylaştı...

Menderes Devlet Hastanesi inşaatı yeniden başlıyor!

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Menderes Devlet Hastanesi için müjdeyi verdi. Yapımı tamamlanamayan inşaatın yeniden başlayacağı duyurdu.

Kula Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binası için yeni ihale!

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Kula Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binası inşaatının yeniden ihaleye çıkılacağını açıkladı.

kartal hastanesi yeniden inşa ediliyor Haberi

kartal hastanesi yeniden inşa ediliyor

DR. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeniden inşa edilecek. Yeni hastane, olası bir depremin ardından kesintisiz servis verebilecek. Başhekim Doç. Dr. Recep Demirhan, 920 yataklı genel hizmet ve eğitim araştırma hastanesi olarak planlanan yeni hastanenin, tüm odalarının nitelikli hasta odası tanımına uygun olarak yapılacağını, hastanenin mevcut 60 bin metrekare olan toplam kapalı alanı 180 bin metrekareye çıkarılacağını...