29 / 04 / 2024

kartal karlıktepe imar durumu

kartal karlıktepe imar durumu

İstanbul Kartal İlçesi, Karlıktepe Mahallesi, 1992 ada, 320 parseldeki Rahmanlar Kuran Kursu'nun bir kısmı ile tescil dışı alana ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı tadilatı yarın askidan iniyor.

Kartal Rahmanlar Kuran Kursu imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartal İlçesi, Karlıktepe Mahallesi, 1992 ada, 320 parseldeki Rahmanlar Kuran Kursu'nun bir kısmı ile tescil dışı alana ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

Kartal Karlıktepe zeminaltı otopark imar planı askıda!

İstanbul Kartal İlçesi, Karlıktepe Mahallesi, 169 pafta, 2618 ada, 1 parsel ile 2619 ada 1 parselin bir kısmı ile bir kısım kadastral boşluğa ve itiraza ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı.

Kartal Karlıktepe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kartal ilçesi, Karlıktepe Mahallesi, 11382 ada, 102 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son dakika!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'nin Kartal arazisinin imar durumu ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte o son dakika gelişmesi...

Türker Proje Gayrimenkul'den Kartal arazisi imar durumu açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul'ün bugün gerçekleştireceği toplantının gündeminde Kartal arazisinin imar planları yer alacak. 

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporları İBB'den onay bekliyor!

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı 12 alt bölgeye ait, 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarıyla ilgili plan notları ve tasarım kodu kitapçıkları İBB'den onay bekliyor.

Kartal Güneyi Revizyon İmar Planı iptal edildi!

İstanbul’un Kartal ilçesinde donatı alanının imara açılması planlanan imar planına yargı onay vermedi. İstanbul 9. İdare Mahkemesi, 1/1000 ölçekli Kartal Güneyi Revizyon İmar Planı’nı 408 no’lu parsel yönünden iptal etti.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporları mecliste görüşülecek!

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazilerinin de yer aldığı söz konusu alt bölgelere ilişkin, imar planları Kartal Belediyesi Meclisi'nde görüşülecek...

Kartal Şehir Parkı'na 17 katlı konut yapılması için imar planı hazırlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kartal Şehir Parkı'na 17 katlı konutların yapılması, Çavuşlu’daki eski taşocağının ise millet bahçesine dönüştürülmesi amacıyla yeni imar planı hazırladı.

Kartal’daki 3 katlı binaya riskli raporu verildi!

Kartal’daki Karlıktepe Mahallesi, Yurttaş Caddesi’nde bulunan 3 katlı binada oturanlar, şubat ayında Kartal Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’ne başvuru yaptı.

Kartal Esentepe'de imar planı bilgilendirmesi yapıldı!

Kartal Belediyesi, Esentepe Mahallesi’nin imar planıyla ilgili üzerine çalışılan güncelleme planlarıyla ilgili mahalle sakinlerinin de katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar planları komisyona gönderildi!

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar planları komisyona gönderildi! Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme, Kartal arazisinin imar planlarının İmar Komisyonu'na havale edildiğini açıkladı. 

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar planları Belediye Meclisi'nde görüşülecek!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş'nin, Kartal arazisinin imar planı tekliflerinin 2-6 Mart 2020 tarihlerinde Kartal Belediye Meclisi'nde görüşülmesine karar verildi...

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar planları askıda!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme A.Ş., Kartal Aarazisi imar süreci hakkında açıklama yayınladı.

Kartal Soğanlık 10377 ada, 362 parselin imar planı askıda!

Kartal ilçesi, Soğanlık Mahallesi, 10377 ada, 362 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

kartal karlıktepe imar durumu Haberi

kartal karlıktepe imar durumu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartal İlçesi, Karlıktepe Mahallesi, 1992 ada, 320 parseldeki Rahmanlar Kuran Kursu'nun bir kısmı ile tescil dışı alana ilişkin 1/1000 ölçekli 13 Ocak 2015 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı yarın mesai bitiminde askıdan iniyor. 


İmar planı için...