28 / 04 / 2024

Kartal kıyı kenar çizgisi imar planı

Kartal kıyı kenar çizgisi imar planı

Kartal Belediyesi, İstanbul Kıyı Kenar Çizgisi G22A9D4D pafta imar planını 25 Ocak 2015 Pazar günü askıdan indiriyor. İstanbul Kıyı Kenar Çizgisi 1/1000 ölçekli plan tadilatı, 25 Aralık 2014'te ilanen askıya çıkarılmıştı.

Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda, Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandığı belirtildi. İşte detaylar...

Evk Atık Yönetimi Gübre İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Evk Atık Yönetimi Gübre İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim  Şirketi bugün Kartal’da Volkan Şenel tarafından kuruldu.

Denize sıfır inşa edilen konutlar kıyılara zarar veriyor!

İçişleri Bakanlığı’nın sahil raporuna göre, deniz kenarına inşa edilen konutların kıyılara büyük zarar verdiği ortaya çıktı. 

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metro inşaatı 2021'de tamamlanacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2021 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı açıklamada, Kadıköy-Kartal-Kaynarca Sabiha Gökçen metro hattı çalışmasının 2021'in sonunda tamamlanacağını açıkladı.

Kıyı Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan Kıyı Kanununda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi ile Akşehir Eber Gölleri Sulak Alan Yönetim Planının kıyı kenar çizgisinin ve doğal sit alanı sınırlarının yenilenmesi, yöre halkının arazi mülkiyeti ve kullanımından kaynaklı idari ve adli sorunların çözülmesi planlanıyor.

Kıyı kanunu değişikliğiyle deniz kenarına iskele yapımı kısıtlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Kıyı Kanunu'nun Uygulanmasına Dair Yönetmelik'te yapılan değişiklikle kıyılarda güneşlenme, denize girme, sportif amaçlı rekreaktif iskelelerin yapımına standart getirildi. 

Ordu’da yıkılan binaların benzeri Samsun’da çıktı!

Ordu'da kıyı kenar çizgisi ihlal edilerek inşa edilen 12 katlı 3 bloktan oluşan binaların yıkılmasından sonra benzer bir haber de Samsun'dan geldi.

Kartal Kömür İnşaat Malzemeleri Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Kömür İnşaat Malzemeleri Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu. 

Hatay Samandağ'da yıkım gerginliği bitmiyor!

Hatay'ın Samandağ ilçesinde, kıyı kenar çizgisinde yer alan ve izin alınmadan inşa edildikleri ortaya çıkan yapıların yıkım çalışmalarında gerginlik devam ediyor.

Hatay Samandağ'da yıkım gerginliği!

Hatay'ın Samandağ ilçesinde, kıyı kenar çizgisi üzerinde yer alan ve izin alınmadan inşa edildikleri söylenen yapılar yıkılıyor.

Bumerang Kartal'da yüzde 15 indirim fırsatı!

Özkartallar A.Ş. tarafından Kartal'da yükselen Bumerang Kartal projesinde yatırımcılara yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Projede başlatılan indirim kampanyası Aralık ayına kadar devam edecek.

Daire Kartal’da yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim!

Kale Grubu’nun yapı ürünleri sektöründeki 61 yıllık birikimini gayrimenkul sektörüne taşıyan Bodur Gayrimenkul, Daire Kartal projesinde yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim kampanyası başlattı.

Bumerang Kartal'da yüzde 1 KDV avantajı!

Anadolu Yakası'nın önemli noktası Kartal'da yükselen Bumerang Kartal, doğayla dost özellikleriyle dikkat çekiyor. Bumerang Kartal teknik özellikleriyle ısı, ışık ve su tasarrufu da sağlıyor. 

Kartal kıyı kenar çizgisi imar planı Haberi

Kartal kıyı kenar çizgisi imar planı

Kartal Belediyesi, İstanbul İli Kıyı Kenar Çizgisi G22A9D4D plan paftasına ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planının 25 Ocak 2015 Pazar günü askıdan indirileceğini duyurdu. 


Kartal İstanbul Kıyı Kenar Çizgisi imar planı 23 Ağustos 2008'te onaylandı, plan paftasındaki tadilat 25 Aralık 2014'te ilanen askıya çıkarıldı.


Emre Kulcanay /...