04 / 05 / 2024

kartal konut fiyatı artış

kartal konut fiyatı artış

Kartal, İstanbul’da gayrimenkul piyasasının son dönemde en hareketli olduğu ilçelerinden biri. İlçe, metro ve Adalet Sarayı’nın hizmete girmesiyle önemli bir çekim noktası haline geldi.

Bumerang Kartal rezidans fiyat listesi!

Bumerang Kartal rezidans fiyat listesi kapsamında konut ve ofislerin metrekare birim fiyatları 6 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Hedonik Konut Fiyat Endeksi Mart'ta yüzde 1,12 arttı!

Hedonik Konut Fiyat Endeksi (HKFE), martta bir önceki aya göre yüzde 1,12 artarak 201,14'e yükseldi.

Moment İstanbul Kartal 2017 fiyat listesi!

Moment İstanbul projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılıyor. Moment İstanbul Kartal 2017 fiyat listesi peşinde 410 bin TL'den başlıyor...

Hedonik Konut Fiyat Endeksi Şubat'ta yüzde 1,30 arttı!

Hedonik Konut Fiyat Endeksi, şubatta bir önceki aya göre yüzde 1,30'luk artışla 198,81 seviyesinde gerçekleşti.

20 Şehir Konut Fiyat Endeksi 2014'ten beri en yüksek seviyede!

ABD'de Şubat ayında S&P CoreLogic CaseShiller 20 Şehir Konut Fiyat Endeksi 2014'ten beri en yüksek seviyede.

Butiq Yaşam Kartal konut fiyat listesi!

Butiq Yaşam Kartal projesi Akgel Yapı imzasıyla yükseliyor. Teslimleri bu yıl yapılacak olan Butiq Yaşam Kartal, Adalar ve deniz manzarasına hakim konumda yer alıyor...

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Mart'ta yüzde 0,23 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 0.23 oranında arttı.

Kiler Referans Kartal Towers fiyat 2017!

Kiler Referans Kartal Towers fiyat listesi 350 bin TL'den başlıyor. Referans Kartal Towers projesi Mayıs 2018'de teslim ediliyor...

Referans Kartal Kordonboyu fiyat listesi!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Referans Kartal Kordonboyu projesi 94 daire ve 11 ticari birimden meydana geliyor. İşte Referans Kartal Kordonboyu fiyat listesi...

Konut Fiyat Endeksi Ocak 2017'de yüzde 0.31 arttı!

TCMB tarafından Ocak 2017 dönemine ilişkin hazırlanan Hedonik Konut Fiyat Endeksi verileri açıklandı. Hedonik Konut Fiyat Endeksi Ocak ayında yüzde 0,13 artarak 195,74'e yükseldi.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Şubat'ta yüzde 0.46 arttı!

Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Şubat 2017 Raporu'nu açıklandı.Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 0.46 oranında arttı.

İngiltere’de konut fiyatı artış hızı 3,5 yılın en düşüğünde!

Halifax’tan yapılan açıklamada ülkede şubat ayı itibarıyla yıllık bazda konut fiyatlarının yüzde 5,1 seviyesinde artış kaydettiği bildirildi. İngiltere’de konut fiyatı artış hızı 3,5 yılın en düşüğünde.

Konut Fiyat Endeksi Aralık'ta yüzde 0,81 arttı!

TCMB, Aralık 2016 dönemine ilişkin KFE verilerini açıkladı. Buna göre, Konut Fiyat Endeksi geçen yıl aralıkta bir önceki aya göre yüzde 0,81 artış gösterdi. Oranlar 225,87'ye yükseldi.

kartal konut fiyatı artış Haberi

kartal konut fiyatı artış

Kartal, İstanbul’da gayrimenkul piyasasının son dönemde en hareketli olduğu ilçelerinden biri. Metro ve Adalet Sarayı’nın hizmete girmesiyle önemli bir çekim noktası haline gelen Kartal'da sanayi alanlan ve eski siteler yerini markalı konut ve ofis projelerine bırakıyor.

Sözcü gazetesinden İsmail Şahin'in haberine göre, D100 ve TEM otoyolları, Osmangazi Köprüsü, Sabiha Gökçen Havalimanı, Marmaray ve hızlı trenin getirdiği ulaşım avantajı bölgenin, hem üretim hem de talep tarafında iyi bir alternatif olmasını sağladı.

Adalar manzaralı ilçedeki projelere bakıldığında D-100 Karayolu üzerinde ofis, home-ofis projelerinin, Yakacık mevkii ve sahil şeridine doğru ise genellikle konut konseptinde projelerin olduğu gözlemleniyor.

OTURUMCU YÜZDE 73

 

Kartal’ın özellikle kentsel dönüşümde pilot bölgelerden biri olmasının bölgeyi ilgi çekici hale getirdiğinin altını çizen uzmanlar, ilerleyen yıllarda Kartal’ın Marmara havzasında önemli bir merkez olacağını söylüyor....