28 / 04 / 2024

kartal konut projeleri 2015

kartal konut projeleri 2015

Bu köşe’ den 29.02.2008 yılında kaleme aldığım “ Kartal yükseklere uçuyor “ yazımın; sonuçlarını görmek için Kartal bölgesini ziyaret ettim.

Kartal kentsel dönüşüm ve metroyla değerlendi!

Kentsel dönüşüm Kartal'daki arsa ve gayrimenkul fiyatlarını uçurdu. Eva Gayrimenkul Araştırma Müdürü Şahinkaya, "Metro ve Adliye Sarayı da fiyatların artışına etki etti" dedi.

Lüks konut projeleri rotayı Anadolu yakasına çevirdi!

Ulaşım projelerin hızla hayata geçmesiyle lüks projelerin merkezi haline gelen Anadolu yakası, yeni projelere de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor..

Manzara Adalar fiyatları ne kadar?

Manzara Adalar projesinde 975 tane daire yer alıyor. İnşaat çalışmalarının 2015 yılında başlayacağı ve teslimlerinin de 2017 yılında gerçekleşeceği Manzara Adalar fiyatları ne kadar?

İş GYO Manzara Adalar konut projesi!

İş GYO Manzara Adalar konut projesi daire tipleri 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar tasarlandı. 2017 yılında teslim edilecek projede banka kredisi ve peşin ödemelerde yüzde 8 indirim yapılıyor.

Metin Okyay Ertaş: Kartal'ı yeniden inşa etmeye talibiz!

Bay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Okyay Ertaş, "Kartal'ı yeniden inşa etmeye talibiz. Hâlihazırda inşaatı ve satışı devam eden Gökdeniz Kartal projemiz, bölge halkına iyi bir referans oldu" dedi.

Manzara Adalar kampanya!

Manzara Adalar projesi 2017 yılının sonunda teslim edilecek. Dairelerin 267 bin 700 TL'den başladığı projede 975 tane daire yer alıyor. İşte Manzara Adalar kampanya detayları...

Lekule konut projesi!

Lekule konut projesi adalar ve deniz manzarasına sahip. Zemin+18 katlı olarak yükselen projede peşinatsız 120 aya kadar vade yapılan projede yüzde 10 ön satış indirimi yapılıyor.

Black Friday kampanyalı konut projeleri 2017!

Mağazaların indirimli satışlar yaptığı Black Friday'den pay almak isteyen inşaat firmaları kampanyayı konut sektörüne taşıdı. İşte Black Friday kampanyalı konut projeleri 2017...

Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda!

AVM yatırımları ile adından söz ettiren Gençoğlu Grubu konut projeleri içinde çalışmalara başladı.Gençoğlu Grubu'nun karma konseptli konut projeleri yolda.

Lansman indirimli konut projeleri!

Yeni konut projeleri hayata geçiren inşaat firmaları kampanyalara da hız kesmeden devam ediyor. Satışa çıkan projelerde lansmana özel olarak yüzde 30'a varan indirim imkanı sağlanıyor.

35 soruda TOKİ emekli konut projeleri!

Türkiye’nin dört bir yanında dar, orta gelir ve emekli grubundaki vatandaşlara yönelik konut ve yaşam alanları inşa eden TOKİ projelerine hız kesmeden devam ediyor. İşte, 35 soruda TOKİ emekli konut projeleri..

Marmara Loft Kartal konut fiyatları 2017!

Marmara Loft Kartal konut fiyatları 2017 kapsamında daire fiyatları 435 bin TL'den başlıyor. Marmara Loft Evleri'nde tamamı peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor...

Royal Garden Kartal konut teslimi!

Royal Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Royal Garden projesi beş blok olarak planlandı. Royal Garden Kartal konut teslimi ne zaman?

Ankara'da lüks konut projeleri yoğunlaşmaya başladı!

Sürekli değişen ve gelişen Başkent Ankara’da, lüks konut projeleri kuzey aksında yoğunlaşmaya başladı. İntegra Yapı İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu yatırımları değerlendirdi.

La Marin Evleri Kartal konut fiyatları!

La Marin Evleri Kartal konut fiyatları 665 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Kartal'da Üçay ve Sercan İnşaat Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor...

Fer Yapı ucuz ve nitelikli konut projeleri geliştirecek!

Fer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova, özellikle daha ucuz ve nitelikli konut projeleri geliştirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Mgn Yapı Konut Projeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mgn Yapı Konut Projeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ömer Gün tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri!

2001 yılında bankacılık işlemleri yapma ve mevduat kabul etme yetkisi kaldırılarak tasfiyesine kararı verilen Emlak Bankası tasfiyeden çıkarılacak. Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri...

2017 Mayıs'ta satışa çıkacak konut projeleri!

Lansman döneminin başladığı konut sektöründe, firmalar yeni projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte Mayıs ayında satışa çıkacak olan konut projeleri...

Yeni konut projeleri lansmana özel fiyatlarla satışta!

Yeni konut projeleri görücüye çıkmaya başladı. Lansmana özel indirimli fiyatlarla satışa çıkan projeler her bütçeye uygun alternatif fırsatlar sunuyor.

kartal konut projeleri 2015 Haberi

kartal konut projeleri 2015

Bugün öngörülerimin gerçekleştiğini görüyor Kartal ve Kendi adıma mutlu oluyorum.

O yıllarda; “ projeler vardır, Bahçeşehir, Ataşehir gibi bölgenin geleceğine yön verir. Projeler vardır  bölgedeki değişime yön verir. İşte Kartal'da değişim  " kentsel dönüşümden "önce gayrimenkul projeleri ile başlamış ”  tespiti ile yola çıkmışız...


Daha önce; “ Kartal; deniz, kara, demiryolu ve Sabiha Gökçen Havaalanına 15 dakika uzaklığı ile tüm ulaşım araçlarını kullanılabilme avantajına sahip bir bölge. Anadolu yakasının cazibe merkezi olmaya aday “ dır demişiz; bugün Kartal, İstanbul Anadolu yakasının cazibe merkezi...


Yıllar önce ön gördüğümüz;  “ Kartal gayrimenkul projelerinin yarıştığı  " arena " olacak fikri ile arsa sahiplerine seslenerek “ Unutmayın ki arsalarınız  "üzerindeki projeler ve arkasındaki markalar " sayesinde  değer kazanır ” stratejisi   MESA, DKY, DUMANKAYA, DAP YAPI,...