03 / 05 / 2024

Kartal Kule peşinat

Kartal Kule peşinat

Kartal Kule 'de O faizle A+ home ofis sahibi olunabiliyor. Kartal Kule kapsamındaki A+ ofislerin alanları 70 metrekareden başlıyor ve 130 metrekareye kadar yükseliyor.

KİPTAŞ Kaper Sitesi satışa çıktı! Yüzde 15 peşinat ve 36 vade farksız taksit fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Kartal'daki Kaper Sitesi'ni satışa çıkardı. KİPTAŞ Kaper Sitesi projesinden yüzde 15 peşinat ve 36 ay vade farksız taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

İstanbul'da yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade fırsatıyla 20 iş yeri satılıyor! Bakanlık fiyatları açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul'un Zeytinburnu, Kartal ve Güngören ilçelerinde yer alan 20 adet iş yerini KDV'den muaf ve yüzde 40 peşinat, 60 ay vade imkanıyla satıyor. Peki iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Daire Kartal’da yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim!

Kale Grubu’nun yapı ürünleri sektöründeki 61 yıllık birikimini gayrimenkul sektörüne taşıyan Bodur Gayrimenkul, Daire Kartal projesinde yüzde 10 peşinat, yüzde 10 indirim kampanyası başlattı.

Prava Kartal peşinat kampanyası 2018!

"Prava Kartal'da Pencereniz Adalara Açılıyor" sloganı ile tanıtılan Prava Kartal projesi peşinat kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 186 adet konut bulunuyor.

Moment İstanbul'da 3 bin 990 TL peşinat fırsatı!

Moment İstanbul projesinde 3 bin 990 TL peşinat vererek daire sahibi olunabiliyor. Proje AC Yapı tarafından İstanbul Kartal'da inşa ediliyor...

Prava Kartal'da ön talep dönemine özel 25 bin TL peşinat fırsatı!

Prava Kartal'da ön talep dönemine özel 25 bin TL peşinat fırsatı sunuluyor. Projede daire fiyatları peşinde 357 bin 520 TL'den başlıyor...

Teras Kule'de yüzde 5 peşinat fırsatı!

Teras Kule projesi İstanbul Kartal'da ofis ve konut projesi olarak hayata geçirildi. Dap Yapı imzası taşıyan projede yüzde 5 peşinat imkanı bulunuyor...

Teras Kule Kartal'da peşinat yok!

Teras Kule Kartal'da peşinat lolmadan ödemeler yapılıyor. Dap Yapı projesi Teras Kule'de fiyatlar 310 bin TL'den başlıyor...

Aris Grand Tower'da yüzde 0 peşinat imkanı!

Beylikdüzü-Esenyurt aksında Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi tarafından 43 katlı bir kule olarak hayata geçirilen Aris Grand Tower, yüzde 0 peşinat, 0,12 den başlayan oran ile 120 aya kadar vade ödeme seçeneğini yatırımcılarına sunuyor.

Moment İstanbul'da peşinat teslimde ödeniyor!

Moment İstanbul'da peşinat teslimde ödeniyor. Tamamı peşin alımlarda yüzde 20 prim garantisinin verildiği Moment İstanbul Kartal projesi Mart 2017 tarihinde teslim edilecek...

Mai Residence Kartal'da peşinatsız, hemen teslim daireler!

Mai Residence Kartal'da peşinatsız ödeme fırsatı sunuluyor. Evdekifirsat.com bünyesinde başlatılan kampanya ile peşinat ödemeden, hemen teslim daire sahibi olma imkanı sunuluyor...

DKY Kartal Evleri'nde peşinat erteleme fırsatı!

Satılık daire fiyatlarının 396 bin liradan başladığı DKY Kartal projesinde yüzde 3 Ramazan indirimi uygulanmakta olup peşinat teslime kadar ertelenebiliyor.

Mai Residence Kartal'da peşinat öteleme imkanı!

KARTAL'DA yükselen Mai Residence'tan gayrimenkul almak isteyenler için Ramazan'a özel ödeme kolaylıkları sunan FerYapı, isteyenlere peşinatta öteleme imkanı da sunuyor.

Kartal Kule peşinat Haberi

Kartal Kule peşinat


Kartal Kule projesi, EA İnşaat imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Kartal 'da inşa ediliyor. Kartal Kule 'de O faizle A+ home ofis sahibi olunabiliyor.


Kartal Kule kapsamındaki A+ ofislerin alanları 70 metrekareden başlıyor ve 130 metrekareye kadar yükseliyor. 


EA İnşaat Kartal Kule içinde yer alan A+ ofis katlarının alanları ise 1000 metrekareden başlıyor ve de 6 bin metrekareye kadar yükseliyor. Projede 205 adet bağımsız bölüm yer alıyor.


50 milyon dolarlık yatırım bedeli ile yaşama geçirilen Kartal Kule 'de yüzde 1 peşinatla A+ home ofis sahibi olunabiliyor.


Kartal Kule fiyatlar:

Kartal Kule 'de yer alan 80 metrekarelik ofislerin fiyatları 480 bin liradan başlıyor.  Proje 5 bin 500 metrekarelik arsa alanı üzerine yayılıyor.


İnşaat alanı  32 bin metrekare olarak belirlenen Kartal Kule 'de; sekreterya hizmetleri, back office,...