03 / 05 / 2024

Kartal mega yatırımlar

Kartal mega yatırımlar

2006 yılında Kartal, Anadolu Yakası'nda İstanbul'un yeni merkezi olabilmek amacıyla, büyük ölçekli bir yatırıma hazırlanıyormuş. Kartal'da 550 hektar alana, yatırım tutarı 5 milyar doları bulacak bir kompleks inşa edilecekmiş.

2019 ulaşım yatırımlarının yılı olacak!

Yeni yıla girmemize sayılı günler kala milyonlarca vatandaşın beklediği projeler için de geri sayım başladı. Mega projeler olarak hayatımıza girecek yatırımlar 2019'da önemli yer tutacak.

Kartallar Otel İşletmeciliği Ve Gıda Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kartallar Otel İşletmeciliği Ve Gıda Yatırımları Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kartal tarafından kuruldu.

Haliç, mega ve konut yatırımları ile değerlendi!

Haliç son dönemlerde mega ulaşım projeleri, konut ve otel projelerinin gözdesi oldu. Haliç'te bu yatırımlar konut fiyatlarını artırdı.

Kartal'da son 10 yılda gayrimenkul yatırımları arttı!

Gerek kamu gerekse özel sektör yatırımlarıyla Anadolu Yakası’nın en güçlü bölgelerinden biri haline gelen Kartal, son 10 yılda gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran bölgelerin başında geliyor.

Mega yatırımlar hız kazanacak!

Türkiye yatırım hızında da OHAL uygulayacak. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın 3 ay sürecek OHAL kararını açıklarken “Yatırımlara hız katacağız” mesajının ardından, 1 yıl içerisinde milyarlarca dolarlık çok sayıda mega altyapı projesi hayata geçirilecek.

100 milyar dolarlık mega yatırımlar hızlanacak!

Cumhurbaşkanı tarafından 65. Hükümet’i kurmakla görevlendirilen Yıldırım’ın yatırım ajandası hayli kalabalık. Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştıracak 100 milyar doları aşan yatırımların Yıldırım döneminde hızlanması bekleniyor.

Kiler GYO, Emlak Fuarı 2015’te yatırımlarını tanıtıyor!

Kiler GYO, Emlak Fuarı 2015’te Referans markalı projelerinin yeni halkaları olacak Bahçeşehir ve Kartal yatırımlarını tanıtıyor.

Pega Kartal Projesi yerli ve yabancı yatırımcılara sunuldu!

Kartal’da yatırımlarını yoğunlaştıran EgeYapı Group, Pega Kartal projesini yerli ve yabancı yatırımcılara sunuyor.

Kartal Anadolu Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kartal Anadolu Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Tuncay Özilhan,İbrahim Yazıcı,Can Çaka, Ahmet Boyacıoğlu ve Salih Metin Ecevit tarafından 30 milyon TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Safi Gayrimenkul ve Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kartal Şubesi açıldı!

Safi Gayrimenkul ve Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kartal Şubesi, Mustafa Hakan Safi Şube Müdürlüğü'nde 10 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ekim'de Kartal'da kuruldu.

CTB Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

CTB Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi, Oğuz Batum, Pelin Sakaoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Mart'ta Kartal, Orhantepe Mahallesi, Kayın Sokak'ta kuruldu.

Üçüncü köprüye yakınlığıyla Göktürk'e yatırımlar artıyor!

İstanbul’un en seçkin yerleşim bölgelerinin arasında gelen ve çoğunlukla beyaz yakalı çalışanların tercihi olan Göktürk, yeni havalimanı ile üçüncü köprü başta olmak üzere şehre yapılacak mega projelere yakınlığı bakımından yatırımlar artıyor...

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

Kartal mega yatırımlar Haberi

Kartal mega yatırımlar



Prens Charles'ın mimarı Kartal için proje çiziyor


İstanbul'un Kartal ilçesinde 550 hektar alana, toplam yatırım tutarı 5 milyar doları bulacak yat limanı, oteller, alışveriş merkezi ve iş merkezlerinden oluşan yeni bir kompleks inşa edilecek


Evrim Ergin


    Kartal, Anadolu Yakası'nda İstanbul'un yeni merkezi olabilmek amacıyla, büyük ölçekli bir yatırıma hazırlanıyor. Proje kapsamında, Kartal'ın sahil şeridi ve fabrikalar bölgesi yeniden inşa edilecek. Yat limanı, oteller, alışveriş merkezi ve iş merkezlerinden oluşacak yeni projenin toplam maliyetinin 5 milyar doları bulması bekleniyor.

    Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar'ın verdiği bilgiye göre 550 hektarlık alan üzerinde oteller, sosyal alanlar, alışveriş merkezleri ve 1000 yat...