29 / 04 / 2024

kartal mesa lansmanı

kartal mesa lansmanı

Mesa Mesken Sanayii A.Ş tarafından hayata geçirilen Kartall MESA projesinin lansmanı bugün yapıldı. Fiyatların 214 bin 700 TL'den başladığı Kartall MESA 'da teslimler 2014 yılının Nisan yapılacak...

Kartal Mesa projesinin lansmanı 19 Nisan'da yapılacak!

İstanbul Kartal'da 32 katlı tek blok olarak yükselen Kartal Mesa projesinin lansmanı 19 Nisan 2013 tarihinde gerçekleştirilecek...

Kartal Crown Rezidans lansman fırsatlarıyla satışta! Kartal'a sismik izolatörlü yeni konutlar geliyor!

Kartal Crown Rezidans lansman fırsatlarıyla satışa sunuldu. Karagülle İnşaat imzasıyla yükselen projede konut teslimleri Ağustos 2024'te yapılacak. İşte ayrıntılar...

Mesa Panorama lansman fırsatlarıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa Panorama projesinde 3 blokta toplam 317 konut yer alıyor. Projedeki konutlar lansman fırsatlarıyla satışa çıktı.

Mesa Çubuklu 28'in lansmanı yapıldı!

MESA; Beykoz Çubuklu 28 projesinin lansmanını, kaba inşaatı tamamlanması sonrasında ve teslimine bir yıl kala gerçekleştirerek, finansal gücünü de bir kez daha gösterdi.

Mesa Çubuklu 28 basın lansmanı 17 Ekim'e alındı!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz ilçesinde hayata geçirilen Mesa Çubuklu 28 projesi basına lanse edilmeye hazırlanıyor. Mesa Çubuklu 28 projesinin basın lansmanı tarihi öne alındı. 

MESA Çubuklu 28 basın lansmanı 18 Ekim'de!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da hayata geçirilen MESA Çubuklu 28 projesi basına lanse ediliyor. MESA Çubuklu 28 basın lansmanı 18 Ekim'de yapılacak. 

Mesa, Nurol ve Tahincioğlu Kartal'daki dev arazi için birleşti!

Eczacıbaşı'nın Kartal’daki 318 bin metrekarelik dev arsası için Mesa, Nurol ve Tahincioğlu el sıkıştı. Geliştirilecek projede yaklaşık 3 bin konut olması planlanıyor...

Mesa Orman'ın lansmanı yapıldı!

Gayrimenkul sektöründe 50 yıla dayanan ödünsüz kalite anlayışını nitelikli yaşam alanlarıyla buluşturan Mesa, Beykoz Çubuklu'da hayata geçirdiği yeni projesinin lansmanını gerçekleştirdi.

Prava Kartal lansman fiyatları!

Prava Kartal lansman fiyatları haberimizde yer alıyor. İtibar İnşaat tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirilen projede lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatı sağlanıyor. 

Mesa Cadde'nin lansmanı yapıldı! 449 bin TL'ye!

Gayrimenkul sektörünün güçlü temsilcileri MESA, ASLAN YAPI ve CABA ortaklığıyla, İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de hayata geçirilen Mesa Cadde'nin lansmanı yapıldı.

MESA Gökada basın lansmanı ertelendi!

Türkiye inşaat sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan markası MESA, Maltepe’de hayata geçireceği MESA Gökada projesinin basın lansmanını ileri bir tarihe erteledi. 

Mesa Orman Çubuklu’nun lansmanı yakında!

Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Mesa Orman Çubuklu projesinin lansmanının 2018’de yapılacağını ifade etti.

Zer Kartal'da lansman fırsatı! 90 ay sıfır faiz kampanyası!

320 adet konuttan oluşan Zer Kartal'da lansman fırsatı sunuluyor. Yakacık Zer Kartal'da ev fiyatları 367 bin 500 TL'den başlıyor.

Bumerang Kartal'da satışlar lansman fiyatlarıyla devam ediyor!

Kartal’ın merkezi lokasyonunda bulunan Bumerang Kartal projesinde daire satışları lansman fiyatıyla devam ediyor.

kartal mesa lansmanı Haberi

kartal mesa lansmanı


Anadolu Yakası’nın yeni merkezi Kartal’da seçkin yaşam olanakları Kartall MESA ile doğuyor... Merkezi konumu, ulaşım kolaylıkları ve sunduğu çağdaş yaşam olanaklarıyla Kartall MESA, mutlu yaşam fırsatları sunuyor.


Kartal, büyük kentsel dönüşüm hareketinin gerçekleştiği Anadolu Yakası’nın en gözde yeni iş ve yaşam merkezi adayı. Mevcut ve potansiyel özellikleriyle İstanbul’un gelişen, dönüşen yeni merkezi Kartal’da, ulaşımın ana arteri E-5 kenarında, hayata değer katacak yeni bir proje; Kartall MESA yükseliyor. Bölgesine değer katan, çağdaş ve özgün yaşam olanakları sunan Kartall MESA projesinin lansmanı, MESA Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Can Aynagöz ile MESA Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Tokatlı’nın evsahipliğinde gerçekleştirildi. Kartall MESA, 44 yıllık köklü geçmişi ile bugüne kadar 7 milyon metrekarenin üzerindeki bir alanda 75 bine yaklaşan konutla yaklaşık 350 bin...