05 / 05 / 2024

kartal metrekare fiyatları

kartal metrekare fiyatları

Gayrimenkul firmalarının son zamanlardaki gözde adresi Kartal ve Maltepe oldu. Sabiha Gökçen Havaalanı’na kadar uzatılacak metro hattının da bölgedeki gayrimenkul projelerine olan ilgiyi arttırıldığı belirtildi...

Bumerang Kartal'da metrekare fiyatları 6 bin 900 liradan başlıyor!

Anadolu Yakası'nın önemli noktası Kartal, yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor. Bumerang Kartal'da ofis ve konut alanlarının metrekare fiyatları 6 bin 900 liradan başlıyor.

Bumerang Kartal'da metrekare fiyatları 6 bin 900 TL'den başlıyor!

Bumerang Kartal, yatırımcısına kazandırmaya devam eden Anadolu Yakası'nın önemli noktası Kartal'da yükseliyor. Projede metrekare fiyatları 6 bin 900 TL'den başlıyor.. 

Sea Pearl Ataköy'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor!

İstanbul Ataköy No:1'de Kuzu Grup imzası ile yükselen Sea Pearl Ataköy'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor..

Sea Pearl'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor!

Denizin kıyısında hayatın zirvesinde bir yaşamın sunulduğu Sea Pearl'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor..

Prava Kartal lansman fiyatları!

Prava Kartal lansman fiyatları haberimizde yer alıyor. İtibar İnşaat tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirilen projede lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatı sağlanıyor. 

Daire Kartal 2018 fiyatları!

Bodur Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Daire Kartal projesi tek bloktan oluşuyor. Peki Daire Kartal 2018 fiyatları ne kadar?

Zer Kartal satış fiyatları!

Zer Kartal satış fiyatları kapsamında projedeki dairelerin metrekare birim fiyatları 4 bin 900 TL'den başlıyor. Projede toplam 320 daire bulunuyor...

Orhantepe Prava Kartal Rezidans fiyatları!

Orhantepe Prava Kartal Rezidans fiyatları peşinde 357 bin 520 TL'den başlıyor. Toplam 186 daireden meydana gelen Orhantepe Prava'da 25 bin TL peşinatla ev sahibi olunabiliyor.

Versus Dragos Kartal satış fiyatları!

Versus Dragos Kartal satış fiyatları 523 bin 834 TL'den başlıyor. Versus Dragos projesi Resim Yapı ve Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor...

La Marin Kartal daire fiyatları ne kadar?

Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat tarafından inşa edilen La Marin Kartal Evleri 24 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. Peki La Marin Kartal daire fiyatları ne kadar?

La Marin Kartal proje fiyatları 2017!

La Marin Kartal proje fiyatları 2017 kapsamında 567 bin TL'den başlıyor. Proje Üçay İnşaat ve Sercan İnşaat imzasıyla yükseliyor...

Prava Kartal Rezidans fiyatları!

Toplam 186 daireden meydana gelen Prava Kartal projesi 2019 yılının Ağustos ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Prava Kartal Rezidans fiyatları 530 bin TL'den başlıyor.

Daire Kartal ev fiyatları ne kadar?

Daire Kartal Evleri Bodur Gayrimenkul tarafından 26 katlı tek blok olarak hayata geçirildi. Daire Kartal ev fiyatları ne kadar?

kartal metrekare fiyatları Haberi

kartal metrekare fiyatları

Markalı konut üreten gayrimenkul firmalarının gözde adresi Anadolu yakasının dikkat çeken iki ilçesi Kartal ve Maltepe  oldu.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre yeni metro yatırımları, kentsel dönüşüm projeleri ve sanayiden boşalan geniş parselleri ile yatırımcıların odak noktası olan bölgede ev fiyatları yükseliyor. Orta ve üst gelir grubuna hitap eden bölgede konutların metrekare fiyatı sahil bandında 10-11 bin lirayı bulurken, D 100 aksının üst tarafında 4-5 bin liraya kadar düşebiliyor. 

İSTANBUL MİNYATÜRÜ

TSKB Gayrimenkul Değerleme Özel Projeler Departmanı Değermene Uzmanı Delal Ekinci, Anadolu yakasının eski yerleşim yerlerinden, denize kıyısı olan Maltepe ilçesinin Anadolu yakasının tercih edilirliği en yüksek ilçelerinden olan Kadıköy ilçesinin devamında konumlandığını söyledi. 

Bölgenin yeni yatırımlarla değerlendiğini belirten Ekinci, “İstanbul’un son yıllardaki gelişim üssü olan Kartal-Maltepe hattının, son yıllarda geliştirilen metro, otoyol, marina...