29 / 04 / 2024

Kartal Platformu 6 bin kişiye istihdam sağlayacak

Kartal Platformu 6 bin kişiye istihdam sağlayacak

Kartal Platformu'nun yatırımı 2 milyar $'ı buldu. 6 bin kişiye istihdam sağlayan platformun sözcüleri, "Burası İstanbul'un balkonu" diyor.

Emlakta Nostalji: Kartal'da 500 liraya kiralık köşk!

1942 yılında Kartal'da 6 odalı köşk 500 liraya kiraya kiraya verilmiş. Köşkün bahçesi, iki kileri ve bağı varmış...

Üniversal Mimari Yapı İnşaat Otomotiv Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üniversal Mimari Yapı İnşaat Otomotiv Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 6 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Hakan Kara, Hasan Oğuz ve İsmail Taşköprü ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Kartal Esentepe 2. Etap ihalesine 6 dev firmadan teklif!

Emlak Konut GYO Kartal Esentepe 2. Etap ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma kısmını kapsayan 2. oturumu dün saat 14:30'da yapıldı. İhalede 6 firma teklif verdi. 

Emlak Konut GYO Kartal Esentepe 2. Etap ihalesine 6 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden İstanbul Kartal Esentepe 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu bugün saat 11:00'de yapıldı. İhalede 6 firmadan teklif verildi. 

Kartal'da 6.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı; İstanbul İli, Kartal İlçesi, Orhantepe ve Soğanlık mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı toplamda 6 milyon 538 bin 940 TL bedel ile satışa çıkardı. 

Kartal'daki Ünal Apartmanı'nın yıkımına başlandı!

Kartal'da, 6 Şubat'ta çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın olduğu sokakta bulunan riskli Ünal Apartmanı'nın yıkımına başlandı.

Kartal'daki Uzunlar Apartmanı yıkılıyor!

Kartal'da 6 Şubat'ta çöken Yeşilyurt Apartmanı'nın bulunduğu sokaktaki riskli olduğu değerlendirilen Uzunlar Apartmanı'nda yıkım çalışmaları decam ediyor. 

ALO 181'e riskli yapı müracaatı arttı!

İstanbul Kartal'da 6 Şubat'ta Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesinin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığının "ALO 181" çağrı merkezine gerçekleştirilen riskli yapı müracaatı ciddi oranda arttı. 

Kartal'daki binanın enkazında arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor!

Kartal'da 6 Şubat Çarşamba günü çöken binanın enkazında arama ve kurtarma çalışmaları hızla devam ediyor. 

Kartal'da 6.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kartal'daki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 29 Ocak'ta yapılacak...

Kartal'da 6.5 milyon TL'ye satılık 2 konut arsası!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kartal Emlak Müdürlüğü 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 21 Ocak'ta yapılacak...

Bumerang Kartal'da metrekare fiyatları 6 bin 900 liradan başlıyor!

Anadolu Yakası'nın önemli noktası Kartal, yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor. Bumerang Kartal'da ofis ve konut alanlarının metrekare fiyatları 6 bin 900 liradan başlıyor.

Bumerang Kartal'da metrekare fiyatları 6 bin 900 TL'den başlıyor!

Bumerang Kartal, yatırımcısına kazandırmaya devam eden Anadolu Yakası'nın önemli noktası Kartal'da yükseliyor. Projede metrekare fiyatları 6 bin 900 TL'den başlıyor.. 

Kartal Platformu 6 bin kişiye istihdam sağlayacak Haberi

Kartal Platformu 6 bin kişiye istihdam sağlayacak

İstanbul Anadolu Yakası'nın önemli lokasyonlarından biri olan Kartal'da gayrimenkul projelerine imza atan 5 şirketin kurduğu 'Kartal Platformu' bölgede 2 milyar dolarlık yatırım ile 6 bin kişiye istihdam sağlıyor. Geçtiğimiz hafta içinde gazetecilerle sohbet toplantısında buluşan Kartal Platformu üyelerinden DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstanbul'da iyi konut projesi geliştirilecek bu bölgeden başka geniş arazi kalmadığını söyledi. 


M2'SİNİ 16 BİN TL'DEN SATTI 

Kartal'da ilk konut projesini satmaya başladıkları dönemde metrekare fiyatının 1.800 lira civarlarında olduğunu anlatan Yılmaz, "Biz ise projede 4 ila 7 bin lira arasında bir fiyatla satışa çıktık. Sektördeki birçok arkadaş bana, 'Deli misin, bu fiyata Kartal'da satış mümkün değil' dediler. İlk projemizi başarıyla sattık. Şimdi Kartal'da birçok projede ortalama fiyat 6-7 bin liralarda. Biz bir projemizde en yüksek...