29 / 04 / 2024

Kartal Platformu nedir

Kartal Platformu nedir

Kartal Platformu'nun yatırımı 2 milyar $'ı buldu. 6 bin kişiye istihdam sağlayan platformun sözcüleri, "Burası İstanbul'un balkonu" diyor.

Orhun Kartal Kimdir?

Orhun Kartal kimdir? Orhun Kartal’ın mesleği nedir? Orhun Kartal hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Emlak Konut GYO, Kartal ihalesine 3 firma katıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Kartal 12711 Ada 2 Parsel İşi ihalesinin 1. oturumuna ilişkin açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO, Kartal İhalesi 10 Ağustos'ta!

Emlak Konut GYO, Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Kartal İhale İlanına ilişkin bir açıklama yayımladı. İşte ayrıntılar!

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar planları askıya çıkacak!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kartal Aarazisi imar süreci hakkında açıklama yayınladı.

Türker Proje'den Kartal arazisi imar süreci açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kartal Aarazisi imar süreci hakkında açıklama yaptı.

Türker Proje'den Kartal arazisi imar süreci açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kartal Aarazisi imar süreci hakkında açıklama yaptı.

Türker Proje Gayrimenkul Kartal arazisi imar sürecinde son durum!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırırım Geliştirme, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kartal arazisi imar süreci hakkında açıklama yaptı.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisi imar planı askı süresi doldu!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kartal arazisi imar süreci hakkında açıklama yaptı.

Türker Proje Kartal arazisinin imar süreci devam ediyor!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kartal arazisi imar süreci hakkında açıklama yaptı.

Kartal 1/5000 Merkez Nazım İmar Planı tadil edilecek!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme,Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kartal arazisi imar süreci hakkında açıklama yaptı.

Kiler GYO Kartal Panorada değerleme raporu!

Kiler GYO Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Kartal Panorada Projesi değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Kiler GYO Referans Kartal Kordonboyu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Referans Kartal Kordonboyu projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Türker Proje'den Kartal arazisi açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na Kartal arazisinin imar süreciyle ilgili bir açıklama yaptı.

Kartal Platformu nedir Haberi

Kartal Platformu nedir

İstanbul Anadolu Yakası'nın önemli lokasyonlarından biri olan Kartal'da gayrimenkul projelerine imza atan 5 şirketin kurduğu 'Kartal Platformu' bölgede 2 milyar dolarlık yatırım ile 6 bin kişiye istihdam sağlıyor. Geçtiğimiz hafta içinde gazetecilerle sohbet toplantısında buluşan Kartal Platformu üyelerinden DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstanbul'da iyi konut projesi geliştirilecek bu bölgeden başka geniş arazi kalmadığını söyledi. 


M2'SİNİ 16 BİN TL'DEN SATTI 

Kartal'da ilk konut projesini satmaya başladıkları dönemde metrekare fiyatının 1.800 lira civarlarında olduğunu anlatan Yılmaz, "Biz ise projede 4 ila 7 bin lira arasında bir fiyatla satışa çıktık. Sektördeki birçok arkadaş bana, 'Deli misin, bu fiyata Kartal'da satış mümkün değil' dediler. İlk projemizi başarıyla sattık. Şimdi Kartal'da birçok projede ortalama fiyat 6-7 bin liralarda. Biz bir projemizde en yüksek...