03 / 06 / 2024

kartal Ritim İstanbul nerede

kartal Ritim İstanbul nerede

Ritim İstanbul projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda deniz ve adalar manzarasına sahip bir biçimde Kartal'da yükseliyor

Ritim İstanbul Maltepe teslimleri!

Ritim İstanbul Maltepe teslimleri 2016 yılı Kasım ayında gerçekleşecek. Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta olan projede ödemeler 2017 yılında başlıyor.

Maltepe Ritim İstanbul daire satış fiyatları!

Maltepe Ritim İstanbul daire satış fiyatları 385 bin 440 TL'den başlıyor. Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre mesafede olan projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Cevizli Ritim İstanbul satış fiyatları!

Cevizli Ritim İstanbul satış fiyatları konutların kat ve planlarına göre değişiyor. Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre yakınlıkta olan projede 60 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Dumankaya Ritim İstanbul'da yılın son fırsatı!

Dumankaya Ritim İstanbul'da yılın son fırsatı kapsamında 60 ay 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. Arsa alanı 32 bin metrekare olarak belirlenen proje Kadıköy-Kartal Metro hattına 150 metre mesafede bulunuyor.

Ritim İstanbul Maltepe satış ofisi iletişim!

Ritim İstanbul Maltepe satış ofisi iletişim için 0216 511 58 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Peşinde yüzde 12 indirim yapılan proje Kadıköy-Kartal Metro hattına ise 150 metre yakınlıkta bulunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satılık!

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri satılık daire fiyatları 426 bin 800 TL'den başlıyor. Kartal İDO İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta olan projede teslimlerin 2016 yılının son çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Ritim İstanbul Residence ödeme planı!

Ritim İstanbul Residence ödeme planı kapsamında 60 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor. Kadıköy-Kartal Metro hattına 150 metre mesafede olan projenin 2016 yılının son çeyreğinde tamamlanması planlanıyor.

Ritim İstanbul Maltepe konut fiyatları!

Ritim İstanbul Maltepe konut fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Kartal İdo İskelesi’ne 3 kilometre mesafede inşa edilen projede 60 ay vade farksız taksit uygulanıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri iletişim!

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri iletişim için 0216 511 58 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Kartal İdo İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta olan projede 60 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

Ritim İstanbul Maltepe satış ofisi telefon!

Ritim İstanbul Maltepe satış ofisi telefon numarası 0216 511 58 00 olarak belirlendi. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz avantajı sunan proje Kartal İdo İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Maltepe Ritim İstanbul Rezidans teslim tarihi!

Konum bilgisine göre Kartal İdo İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Maltepe Ritim İstanbul Rezidans teslim tarihi 2016 yılı Mayıs ayında yapılması planlanıyor.

Ritim İstanbul Dumankaya Evleri fiyatlar!

Toplam 32 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükselen proje Kartal İdo İskelesi’ne 3 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Ritim İstanbul Dumankaya Evleri fiyatlar 224 bin 770 TL'den başlıyor.

Ritim İstanbul'da kampanyalar ne zamana kadar devam edecek?

Ritim İstanbul projesi Kartal'da en büyük açık alışveriş merkezinden dev spor kompleksine, akıllı loft dairelerden home-office’lere, kültür merkezinden 37. kattaki eşsiz ada manzaralı lüks restorana kadar bir çok avantajı bir arada sunuyor.

kartal Ritim İstanbul nerede Haberi

kartal Ritim İstanbul nerede


Ritim İstanbul projesi Dumankaya tarafından hayata geçiriliyor. Maltepe'de yükselen Dumankaya Ritim İstanbul'da 863 rezidans, 250 home ofis ve 114 ticari ünite bulunuyor. 


Dumankaya Ritim İstanbul toplamda 32 bin 500 metrekarelik alan üzerinde kuruldu. 



Ritim İstanbul nerede 



Ritim İstanbul nerede 

E-5 karayolu üzerindeki Ritim İstanbul deniz ve adalar manzarasına sahip konumda. Kartal Kentsel Dönüşüm alanına da komşu olan Ritim İstanbul Evleri, Kartal İdo İskelesi'ne 3 kilometre, Marmaray Tüp Geçit Projesi’ne 2 kilometre, Kadıköy-Kartal Metro hattına ise 150 metre mesafede. 



Ritim İstanbul nerede 

Dumankaya Showroom Proje Deneyim Merkezi - Ritim İstanbul 

Esentepe mah. E-5 yanyol Milangaz Cad. No:77

Dumankaya Vizyon Rezidans Kartal/İstanbul

Satış Ofisi

0216 511 58 00

www.ritimistanbul.com

Kübra...