30 / 04 / 2024

kartal selimoğlu satış ofisi

kartal selimoğlu satış ofisi

Anadolu Yakası Kartal' da Selimoğlu projesi olarak yükselen ve içinde 1+0, 1+1, 2+1 ve de 3+1 daire tiplerinin bulunduğu Kartal Selimoğlu Eagle Residence iletişim bilgileri...

Residence Eagle Selimoğlu nerede?

Satışları devam eden Residence Eagle projesinde daire fiyatları 220 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimler bu ay sonunda gerçekleşecek. Peki Residence Eagle Selimoğlu nerede?

Selimoğlu Group Eagle Residence fiyat!

Daire seçeneklerinin 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde bulunuyor. Selimoğlu Group Eagle Residence fiyat listesi kapsamında daireler 220 bin TL'den başlıyor.

Kartal Çukurova Tower satış ofisi!

Kartal Çukurova Tower satış ofisi ile 0216 517 55 55 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Toplamda 253 adet daireden meydana gelen proje 7 bin 68 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Selimoğlu Asfalt Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Asfalt Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kasım Aymak tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Temmuz 2015 tarihinde Sancaktepe'de kuruldu.

Suare Residence Selimoğlu Grup adres!

3 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Suare Residence Selimoğlu Grup adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa ediliyor.

Selimoğlu Grup Suare Residence satılık!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen proje 10 kat şeklinde yükseliyor. Selimoğlu Grup Suare Residence satılık daire tipleri 1+0' dan 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

Selimoğlu Grup Suare Residence fiyat!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Selimoğlu Grup Suare Residence fiyat listesi kapsamında 420 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

İş GYO Kartal Manzara Adalar satış ofisi telefon!

İş GYO Kartal Manzara Adalar satış ofisi telefon numarası 444 74 96 olarak belirlendi. Peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanan Manzara Adalar projesi Kartal’da inşa ediliyor.

Kartal Manzara Adalar satış ofisi iletişim!

İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yakacık bölgesinde yükselen proje D-100 karayoluna 4 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Kartal Manzara Adalar satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 74 96 olarak belirlendi.

Kartal Manzara Adalar satılık ev!

İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yakacık bölgesinde yükselen projede 975 adet daire bulunuyor. Kartal Manzara Adalar satılık ev tipleri 1+0'dan 5+1' e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Selimoğlu Group Kartal Eagle Residence fiyatları!

Ödeme planı kapsamında uygun oranlarda banka kredisi kullanılan projede daire tipleri 1+0'dan 3+1' ekadar farklı şekilde tasarlandı. Selimoğlu Group Kartal Eagle Residence fiyatları 1+0 258 bin 824 TL'den başlıyor.

Kartal Eagle Residence satılık ev!

Daire büyüklüklerinin 52 metrekareden başladığı proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Kartal Eagle Residence satılık ev tipleri 1+0' dan 3+1' e kadar farklı şekilde dizayn edildi.

Selimoğlu Group Eagle Residence satılık!

2 blok şeklinde hayata geçirilen projede dairelerin alanları 52 metrekareden başlıyor. Selimoğlu Group Eagle Residence satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1 'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

kartal selimoğlu satış ofisi Haberi

kartal selimoğlu satış ofisi

Kartal Selimoğlu Eagle Residence iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje, İstanbul Anadolu Yakası kartal'da yükseliyor. Toplamda 134 konuttan meydana gelen proje, 2 bloklu olarak yükseliyor. 


1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin içinde yer aldığı Kartal Selimoğlu Eagle Residence fiyatları 155 bin TL'den başlıyor. Projedeki konutlar 46 metrekare ile 168 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


Stüdyo dairelerin 46 metrekare ile 60 metrekare arasında değiştiği projede, 1+1 daireler 65 metrekare ile 125 metrekare aarsında değişiyor. Kartal Selimoğlu Eagle Residence'taki 2+1 konutlar 95 metrekare ile 168 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projedeki 3+1 daireler ise 120 metrekare olarak tasarlanıyor.


8 bin 588 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Kartal Selimoğlu Eagle Residence'ta daire teslimlerinin 2015 yılında yapılması planlanıyor.


Kartal Selimoğlu Eagle Residence iletişim!


Kartal Selimoğlu Eagle Residence iletişim...