04 / 05 / 2024

Kartal Tekel Fabrikasının yerine ne yapılacak

Kartal Tekel Fabrikasının yerine ne yapılacak

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Kartal Yücel Sitesi, kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Peki Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satışları ne zaman?

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden Tekel Fabrikası imar açıklaması! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ilde bulunan Tekel Fabrikası'nın imar planına ilişkin yazılı açıklamada bulundu. 

Cevizli Tekel Fabrikası'na ilişkin 2 soru meclis gündeminde!

İstanbul Kartal'daki Cevizli Tekel Fabrikası'nın bir özel üniversiteye bedelsiz olarak tahsisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kartal Cevizli Tekel Fabrikası üniversite mi oluyor?

İstanbul Kartal'da bulunan eski Cevizli Tekel Fabrikası'nın arazisi CHP'li belediyenin ve halkın park olsun talebine rağmen, eski AKP'li bakanın Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu için vakıf üniversite alanına dönüştürüldü.

Kartal'da dönüşüm kapsamında Sahil Sitesi yıkılıyor!

Kartal Belediyesi, “Deprem ve yerinde dönüşüm” çalışmaları kapsamında Kordonboyu Mahallesi’nde bulunan Sahil Sitesi’nin yıkımına başladı. Yıkım töreninde konuşan Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Kartal’da dönüşümün önünde engel yok" dedi.

Sumitomo Rubber Ako Lastik Fabrikası'nın açılışı gerçekleşti!

Türk-Japon ortaklığında Çankırı’da kurulan lastik fabrikasını açan Cumhurbaşkanı Erdoğan yabancıları yatırıma çağırdı. Erdoğan “Kapımız yatırımcılara açık gelin geleceğe birlikte yürüyelim” dedi.

Mesa Mesken Süperateş Tuğla Fabrikası'nı satın mı alacak?

Mesa Mesken, İstanbul Ayazağa'da yer alan Süperateş Tuğla Fabrikası'nı satın almak için harekete geçti. Süperates Tuğla Fabrikası'nı satın almak için görüşmelerini sürdüren firma, 46 bin 560 metrekarelik alana rezidans ve konut projesi yapmayı planlıyor.

MESA Ayazağa Ateş Tuğla Fabrikası'nın yerine konut yapacak!

Mesa Mesken Sanayi A.Ş., İstanbul Maslak Ayazağa bölgesinde yer alan Süperateş Fabrikası'nı satın aldı. Mesa, Ateş Tuğla Fabrikası arazisine yapacağı projeyi minimum iki yıl içerisinde başlayacak.

Mesa Mesken Maslak Süperateş Tuğla Fabrikası'nı satın aldı!

Mesa Mesken, Maslak Ayazağa'da yer alan Süperateş Tuğla Fabrikası'nı satın aldı. Mesa Mesken 35 bin metrekarelik Ateş Tuğla Fabrikası'nın yerine markalı konut projesi yapacak...

Çaykur'un yeni fabrikasının inşaatı sürüyor!

Dünyanın en kapsamlı çay paketleme fabrikalarından biri olacak Çaykur'un yeni çay paketleme fabrikasının inşaatı Rize'nin İyidere ilçesinde devam ediyor. Fabrika 300 milyon TL'ye mal olacak.

Royal Garden Kartal Residence’da ön satış kampanyası uzatıldı!

Royal Group gördüğü yoğun ilgi nedeniyle Royal Garden Kartal Residence projesinin ön satış kampanyasını 30 Ekim’e kadar uzatma kararı aldı.

Efes Pilsen Fabrikası'nın yerine AND Kartal projesi geliyor!

Kartal Soğanlık bölgesinde yer alan Efes Pilsen Fabrikası'nın yerine AND Kartal projesi yapılacak. AND Kartal projesinde 1.595 adet konut, 42 adet ofis, 35 adet dükkan olacak.

BPW Türkiye'deki ilk fabrikasını Gebze'de kurdu!

Treyler aksı üreticisi BPW, Türkiye'deki ilk fabrikasını Gebze’de kurdu. Türkiye'yi bölgenin üretim üssü yapacak olan Alman şirket, burada Ar-Ge merkezi de kuracak. BPW yerel bir şirketi satın almak için de masaya oturdu.

Sivas Votorantim Cimentos Fabrikası'nın temeli atıldı!

Dünyanın en büyük çimento üreticilerinden biri olan Brezilya merkezli Votorantim Cimentos’un Sivas’a kuracağı 140 milyon Euro değerindeki yeni çimento fabrikasının temeli atıldı.

Kartal Tekel Fabrikasının yerine ne yapılacak Haberi

Kartal Tekel Fabrikasının yerine ne yapılacak

Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Kartal Yücel Sitesi, Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanı başında inşa edilecek. 


Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Yücel Sitesi projesi sahil yoluna, E5 karayoluna, toplu ulaşıma ve şehrin önemli okulları ile hastanelerine çok yakın konumda yer alıyor.  Proje  99 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip.


Teknik Yapı Kartal Yücel Sitesi satışları ne zaman?


Henüz proje aşamasında olan Kartal  Yücel Sitesi  projesinin satışları önümüzdeki başlayacak. 



Web: http://www.teknikyapi.com/Projeler/Gelecek-Projeler/Yucel-Sitesi

Tel: 444 10 08

Pınar...