18 / 05 / 2024

kartal ticari projeleri

kartal ticari projeleri

Firma bünyesinde 14 ay 0 faiz oranı ile vadenin yapıldığı Kartal Lapis Han projesinde yer alan ofisler 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Kartal Belediyesi, Ankara Caddesi'ndeki 3 katlı ticari üniteyi kiraya verecek!

İstanbul İli Kartal Belediye Başkanlığı, Kartal Ankara Caddesi'nde yer alan 3 katlı ticari üniteyi 250 bin TL bedelle kiraya verecek. 

Akyapı yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Son bir yıl içinde Limonlu Bahçe Konakları, Metkap ve Big Country projeleriyle 3 milyar TL'lik yatırıma başlayan Akyapı, inşaatlarına son sürat devam ederken yeni projeleri için de arsa yatırımları yapıyor. Başta sanayi ve ticari projeleri için hazırlıkta olan Akyapı, Dudullu, Hadımköy, Başakşehir v

AC Yapı'dan Kartal'a 100 milyon dolarlık yatırım!

AC Tapı tarafındna hayata geçirilen Moment İstanbul projesi İstanbul'un en hızlı gelişen bölgesi Kartal'ın merkezinde konumlandırılıyor.  Proje 731 bölüm ve 12 adet ticari üniteden oluşuyor.

Kartal Moment İstanbul Proje fiyatları!

Moment İstanbul projesinde konut ve ticari alanlara yer veriliyor. Kartal Moment İstanbul Proje fiyatları 599 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Aydın Aslandağ: 10 proje yapmadan Kartal'dan çıkmayacağız!

STCA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Aslandağ Kartal'dal,  Kartal Life Atalar projeleri hakkında bilgi verdi. Aslandağ, ''10 proje yapmadan Kartal'dan çıkmayacağız" diyor.

Kartal'da 20 gecekondu dönüşüm kapsamında yıkılacak!

Kartal'da kentsel dönüşüm projeleri ve çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kartal'da 20 gecekondu dönüşüm kapsamında yenilenecek.

Kartal'da kentsel dönüşüm devam edecek!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Orhantepe Mahallesi’nde gerçekleştirilen temel atma töreninde Kartal'daki kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgiler verdi.

AND Pastel Kartal satış fiyatları!

''Yeni Nesil Mahalle'' sloganıyla basına tanıtılan AND Pastel Kartal satış fiyatları 316 bin TL'den başlıyor. Proje 1.200, ofis ve ticari üniteden meydana geliyor.

Teknik Yapı Kartal projesinin detayları belli oldu!

Teknik Yapı'nın Kartal'daki kentsel dönüşüm projesinin detayları belli oldu. Projede toplam 990 konut ve 17 ticari alan yer alacak..

AND Pastel Kartal teslim tarihi!

45 bin metrekare alan üzerinde yükselen AND Pastel projesi 1.200, ofis ve ticari üniteden meydana geliyor. İşte AND Pastel Kartal teslim tarihi...

Kartal AND Pastel projesi fiyatları!

Peşin ödemelere yüzde 12 + yüzde 3 indirim sağlanan AND Pastel projesi 1.200 konut, ofis ve ticari üniteden meydana geliyor. Kartal AND Pastel projesi fiyatları 422 bin TL'den başlıyor.

Kartal AND Pastel Evleri satılık!

Toplam 1.200 konut, ofis ve ticari üniteden meydana gelen AND Pastel projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal'a bağlı Esentepe Mahallesi'nde yer alıyor. Kartal AND Pastel Evleri satılık fiyatları 501 bin TL'den başlıyor.

Kartal AND Pastel Evleri ödeme planı!

Toplam 1.200 konut, ofis ve ticari ünitelerden meydana gelen AND Pastel projesinde daire fiyatları 501 bin TL'den başlıyor. İşte Kartal AND Pastel Evleri ödeme planı...

kartal ticari projeleri Haberi

kartal ticari projeleri

İstanbul'un Kartal ilçesinde hayata geçirilen Lapis Han projesi, Gürallar Yapı tarafından 32 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. Projede yer alan mağaza ve ofislerin henüz satışları ve kiralamaları başlamadı.



Teslimlerinin Mart 2014'te yapılacağı Gürallar Lapis Han'da yüzde 25 peşinat ödendiğinde, yüzde 50'lik kısım için kredi  kullanılıyor, kalan yüzde 25'lik bedel için ise 14 ay 0 faiz ile firma bünyesinde vade yapılıyor.



Kartal Lapis Han'da yer alan ofislerin fiyatları 275 bin TL'den başlıyor, 1 milyon 202 bin TL'ye kadar ulaşıyor. 160 adet ofisin ve 40 adet mağazanın bulunduğu Lapis Han'da ofislerin büyüklüğü 57 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiyor. 



Lapis Han Kartal'da kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness center, kreş ünitesi, etüd odası ve lounge yer alıyor.


0216 577 10 00