30 / 04 / 2024

kartal wings towers

kartal wings towers

Wings Towers'ın mimari de oluşturduğu üst standartı, Emin inşaatın şantiye tecrübesi ile hayata geçireceklerini kaydeden Bayram Türkmen, bu projenin bölge için yeni bir vitrin olacağını belirtti.

Referans Kartal Towers'ın değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Kartal Towers projesine ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Referans Kartal Towers projesinin değeri ne kadar oldu?

Kiler GYO Referans Kartal Towers 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Kartal ilçesi 11441 Ada 70 Parsel üzerinde geliştirilen Referans Kartal Towers Projesindeki taşınmazlara ilişkin Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Kartal Wings'te son satışlar! Yüzde 15’e varan indirim!

Okul, hastane, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, denize yakın ve adalar manzaralı, Marmaray ve diğer toplu ulaşım aksları ile İstanbul’un yaşam kalitesinin yüksek olduğu Kartal'da konumlanan Kartal Wings’teki son konutlar yeni sahipleri ile buluşuyor.

Kartal Wings’te fiyatlar 690 bin TL'den başlıyor!

Asya Bölgesi’nin en prestijli projeleri arasında yer alan Kartal Wings’te dairelerin fiyatları 690 bin TL'den başlıyor. 

Referans Kartal Towers 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Referans Kartal Towers Projesine ilişkin hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Referans Kartal Towers'ta yüzde 10 indirim fırsatı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından hayata geçirilen Referans Kartal Towers projesinde cazip ödeme imkanı fırsatları sunuluyor.

Kartal Wings’te 3+1'ler 677 bin TL’ye!

Asya Bölgesi’nin en prestijli projelerinden biri olarak gösterilen Kartal Wings’te 3+1 daireler 677 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Referans Kartal Towers projesinde fiyatlar güncellendi!

Referans Kartal Towers'da fiyatlar güncellendi. Projede fiyatlar 407 bin TL'den başlıyor ve 2 milyon 932 bin TL arasında değişiyor...

Referans Kartal Towers 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Kartal Towers projesine ilişkin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı...

Kartal Wings'te yüzde 20 indirim!

Kartal Wings'te yüzde 20 indirim imkanı ile 0 faizli “Fırsat Bu Fırsat“ kampanyası başlatıldı. Projede yüzde 20 indirimin yanı sıra 36 aylık ödeme planı için  yüzde 0 faiz, 60 aylık ödeme planı için yüzde 0,86 faiz avantajı sunuluyor.

Kartal Wings'te metrekare fiyatları 5 bin TL'den başlıyor!

Kartal‘ın iddialı projelerinden Kartal Wings, 8.500 metrekarelik yeşil alanı ile bölgede ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Projede fiyatlar metrekare bazında 5 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Arap Türk İş Adamları Derneği Kartal Wings'i ziyaret etti!

Arap Türk İş Adamları Derneği [ARTİAD] Başkanı Cemalettin Kerim ve yönetim kurulu üyeleri, Kartal Wings‘i ziyaret ederek proje hakkında bilgi aldı. 

Kartal Wings‘te sağlık çalışanlarına özel kampanya!

Kartal Wings projesi Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığında geliştiriliyor. Sağlık çalışanlarına özel uygulanan kampanyada mevcut indirime ek olarak yüzde 5 artı indirim imkanı sağlanıyor. 

kartal wings towers Haberi

kartal wings towers


Endüstriyel yapılarla inşaat sektöründe önemli bir oyuncu olarak ismini duyuran Emin İnşaat, özel konut projeleri ile sektördeki faaliyetlerini hızla sürdürüyor 


Fabrika, depo, iş merkezi gibi birçok ticari ve endüstri yapı konusunda projeler hayata geçiren Emin inşaat özel konut projeleri için kolları sıvamış durumda. İnşaat sektöründe 17 yıldır faaliyet gösteren şirket, İstanbul Anadolu yakasında, Pendik, Kartal, Maltepe semtlerinde modern projeler hayata geçirme hedefinde. Emin inşaatın bu zamana kadar hep nitelikli projeler içerisinde yer aldığını kaydeden şirketin yönetim kurulu başkanı Bayram Türkmen, özel konut alanında da bu çizgiyi sürdüreceklerini belirtti. 


Bayram bey, Emin inşaatı ve sizi yakından tanıyabilir miyiz? 

Sektöre 1984 yılında Üniversiteden mezun olduktan sonra bir inşaat şirketinde çalışarak girdim. Bu şirkette uzun yıllar çalışan ve ortak olarak çalıştıktan sonra kendi şirketimi kurdum. 

İlk...