04 / 05 / 2024

kartal yatırım geleceğe yatırım

kartal yatırım geleceğe yatırım

Kartal Belediyesi ‘Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım’ adını verdiği dönüşüm zirvesine ev sahipliği yaptı. Bölge yerel yönetiminin, yatırımcıların ve inşaat sektörünü besleyen yan sektörlerin katılacağı zirvede Silverline Ankastre’de yerini aldı.

NN, BES'e yatırım yapanlara Teknosa'dan 105 bin lira değerinde hediye çeki!

NN Hayat ve Emeklilik ile bireysel emeklilik sözleşmesine ek katkı payı ödeyerek geleceğe yatırım yapan kişilere, Teknosa'dan hediye çeki kazanma fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Margarıta Mayorova ve Temurı Robakıdze ortaklığında kuruldu.

İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri sahiplerini buldu!

Merakla beklenen Türkiye İMSAD 2020 Geleceğe Yatırım Ödülleri gerçekleştirilen törenle sahiplerine teslim edildi.

İMSAD 2020 Geleceğe Yatırım Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni bugün saat 16:00'da gerçekleştirilecek.

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Öztürk, Mustafa Kara ve sema Kara ortaklığında kuruldu.

Denge Yatırım Holding'e idari para cezası!

Denge Yatırım Holding'de senarist ve yapımcı Tayyar Raci Şaşmaz'ın hisse satışının ardından yükümlülüklerin yerine getirilmemesi sebebi ile payları satın alan Mustafa Uğur Bayraktar'a idari para cezası verildi.

İzmir'e 10 milyar dolarlık yatırım geliyor! 

İNGEDER Başkanı, İnciraltı’nın planlanması halinde İzmir'e 10 milyar dolarlık yatırım geleceğini söyledi. Yeni planlamalarla bölgeye oteller, hastaneler ve kısmı konut alanları inşa edilecek. 

İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri sahiplerini buldu!

İMSAD, Geleceğe Yatırım Ödülleri-2018, kuruluşunun 35’inci yılını kutlayan derneğin üye buluşmasında düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

C E S Grup İnşaat Proje Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

C E S Grup İnşaat Proje Yatırım Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Şuayip Yalçın tarafından kuruldu. 

Aktim Ticaret ve İş Merkezi ile geleceğine yatırım yap!

Tem Otoyolu Hadımköy gişelerine 2 dakika mesafede Akçaburgaz mevkiinin en merkezi arazisinde konumlandırılan Aktim Ticaret ve İş Merkezi ile geleceğinize yatırım yapın..

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni gerçekleştirildi!

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri 2017 sahiplerini buldu. İnşaat sektörünün en önemli uluslararası organizasyonu Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni 10 Mayıs'ta!

‘Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri’ törenle sahiplerini buluyor. Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni 10 Mayıs'ta yapılacak. 

Peker Holding'ten Gravesend'e yatırım!

Peker Holding, son yatırımını ünlü İngiliz edebiyatçı "Charles Dickens’ın şehri" olarak bilinen Gravesend’e yaptı. 

kartal yatırım geleceğe yatırım Haberi

kartal yatırım geleceğe yatırım

Dragos Arkeoloji Kazı Alanı’nda Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün ev sahipliğinde gerçekleşen Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi’ ile ekonomi ve iş dünyasının önemli isimleri buluştu. Dönüşümde Kartal’ın başarı hikâyesinin anlatıldığı zirvede, geçmişten günümüze Kartal ilçesinin değişimini gösteren slayt sunumu yapıldı. ‘Moderatörlüğünü Şükrü Andaç, Servet Yıldırım, Mesut Yar gibi isimlerin yaptığı zirve 3 panelde gerçekleşti. Panellere katılan inşaat sektörünün önde gelen firmalarının temsilcileri de Kartal’ın dönüşümü hakkında bilgi verdi.


Silverline proje pazarında da iddialı…

Silverline Ankastre ‘Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım’ organizasyonunda sektör yatırımcılarına, teknoloji odaklı ve enerji tasarruflu üst segment ürünleri ile proje pazarında konutlara sağladığı farklılıkları ve çeşitliliği aktardı. 


Teknoloji odaklı ve enerji tasarruflu üst segment ürünleri ile proje pazarında konutlara farklılık kazandıran  Silverline, uluslararası ödüller alan tasarım ürünleri ile...