05 / 05 / 2024

KArtal Yerinde ve Birlikte Kentsel Dönüşüm

KArtal Yerinde ve Birlikte Kentsel Dönüşüm

İstanbul’un yıldızı parlayan bölgesi Kartal, ‘yerinde ve birlikte dönüşüm’ modelleriyle büyük oynuyor. Dev grupların birbirinden farklı projeleriyle yer aldığı Kartal’da irili ufaklı 150 proje devam ediyor. Gayrimenkulde hedef 200 milyar dolarlık hacim.

KİPTAŞ 3 yeni proje için resmen düğmeye bastı! İstanbullulara büyük müjde!

İnşa ettiği yeni projelerle İstanbullu vatandaşların yüzünü güldüren KİPTAŞ 3 yeni proje için start verdi. KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projeleri mega kentin Kartal, Beykoz ve Sarıyer ilçelerinde yükselecek.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a 3 yeni proje müjdesi! Resmen açıklandı!

Hayata geçirdiği yeni projelerle dikkat çeken İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ 3 yeni proje için düğmeye bastı. KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projeleri Kartal, Beykoz ve Sarıyer'de inşa edilecek.

İBB, İstanbul'un 3 ilçesindeki 5 arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Kartal, Zeytinburnu ve Kağıthane ilçelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

İstanbul'da KDV'den muaf ve 8 taksit fırsatıyla 10 arsa ile arazi satılıyor! 609 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi, Şile, Sancaktepe, Kartal, Pendik ve Tuzla ilçelerinde yer alan 10 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki İstanbul'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan İstanbul'da 28.3 milyon TL'ye satılık 16 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Kadıköy, Sancaktepe, Maltepe, Kartal, Tuzla ve Şile ilçelerinde yer alan 16 gayrimenkulü 28 milyon 276 bin 984 TL'ye satıyor...

Kartal Kordonboyu ve Soğanlık Gümüşpınar Mahalleri uygulama imar planları askıda! 

Kartal Kordonboyu Mahallesi’nin bir kısmı ile yine 2016'dan günümüze kadar yapı ruhsatı alınamayan Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi eski köy içi alanına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları askıya çıktı.

Çatalca'da kentsel dönüşüm için ilk yıkım yapıldı!

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, vatandaşlara yerinde ve gönüllü kentsel dönüşüm müjdesi verdi. İlçedeki ilk yıkım Mesut Üner’in takibinde yapıldı. 

Gama Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gama Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Pala, Hüseyin Yerinde ve Mücahit Ayka ortaklığında kuruldu.

Türkiye'de yerinde ve gönüllü dönüşüm hızlanıyor!

Türkiye’nin büyük bir kısmı deprem riski altındaki alanlarda yaşıyor. Tehlikeyi bertaraf etmek amacıyla kentsel dönüşüm bir eylem planı ile yürütülüyor. Planın 3 ilkesi ise ‘Yerinde’, ‘gönüllü’ ve ‘hızlı’...

Gayrimenkul sektörüne 'faiz indirimi' dopingi!

Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, konut kredi faiz oranlarının düşürülmesinin yerinde ve son derece mantıklı bir adım olduğunu ifade etti. Karayel, bankaların sunduğu desteğin gayrimenkul sektörünün daha hızlı toparlanmasını sağlayacağını belirtti...

Altan Elmas: Konut sektörüne nefes aldıran düzenlemeler bekliyoruz!

KONUTDER ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ‘Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi’ hakkında değerlendirmelerde bulundu. Altan Elmas, "Sektörlerin geneli için çok yerinde ve nefes aldıracak düzenlemeler yapılmıştır” dedi…

Beyoğlu'nda 'yerinde ve deprem esaslı dönüşüm' başladı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, yerinde ve deprem esaslı dönüşüme başladıklarını, bölgede bulunan 377 riskli binanın mühürlendiğini açıkladı.

Çamlıca Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etaba geçildi!

Üsküdar Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarında hızla ilerliyor. Bu kapsamda sürdürülen Çamlıca Camii eteklerindeki, Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin “Yerinde ve Gönüllü” dönüşümün altyapı çalışmalarında 2’nci etaba geçildi...

KArtal Yerinde ve Birlikte Kentsel Dönüşüm Haberi

KArtal Yerinde ve Birlikte Kentsel Dönüşüm

İstanbul’un yıldızı parlayan bölgesi Kartal, kentsel dönüşüm modelleri ve hazır altyapı planlarıyla gayrimenkulde gaza bastı. Dev grupların birbirinden farklı projeleriyle yer aldığı Kartal’da irili ufaklı 150 proje devam ediyor. Ayrıca birçok firma Kartal’da proje hayata geçirmek için özellikle sanayi dönüşüm alanları başta olmak üzere arazi arayışında.  


Mevcut anlamda 20 milyar dolarlık iş hacmi süren Kartal’ı ‘Yerinde ve Birlikte Kentsel Dönüşüm’ modelleriyle İstanbul ve Türkiye için örnek haline getiren Kartal Belediyesi, “Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım” temalı zirveyle sektörün önemli aktörlerini buluşturdu. Dragos arkeolojik Kazı Alanı’ndaki dünkü zirvede üç farklı panel düzenlendi.


‘Yıkım kuyruğu var’



Zirvede, dönüşümde Kartal modelini anlatan Kartal Belediye...