26 / 07 / 2024

Kartal Yukarı imar

Kartal Yukarı imar

Kartal İlçesi, Yukarı Mahallesi, 2197 ada, 137, 138 parseller ile çevresine ilişkin imar planı askıya çıktı...

Kartal'ın 3 mahallesindeki riskli alana ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Yukarı Mahalle, Kordonboyu Mahallesi ve Petrol-İş Mahallesi Riskli Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kartal'ın 3 mahallesindeki riskli alanların imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kartal İlçesi, Yukarı Mahalle, Kordonboyu Mahallesi ve Petrol-İş Mahallesi Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son dakika!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'nin Kartal arazisinin imar durumu ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte o son dakika gelişmesi...

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin Alt Planlama Bölgesi Uygulama İmar Planının askı süresi 05.08.2022 tarihi itibarıyla sona ermiştir.

Kartal Esentepe imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Kartal İlçesi Esentepe Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporları İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi.

Kartal Yukarı Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kartal İlçesi, Yukarı Mahallesi, 11268 ada, 6 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Türker Proje Gayrimenkul'den Kartal arazisi imar durumu açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul'ün bugün gerçekleştireceği toplantının gündeminde Kartal arazisinin imar planları yer alacak. 

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporları İBB'den onay bekliyor!

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı 12 alt bölgeye ait, 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarıyla ilgili plan notları ve tasarım kodu kitapçıkları İBB'den onay bekliyor.

Kartal Güneyi Revizyon İmar Planı iptal edildi!

İstanbul’un Kartal ilçesinde donatı alanının imara açılması planlanan imar planına yargı onay vermedi. İstanbul 9. İdare Mahkemesi, 1/1000 ölçekli Kartal Güneyi Revizyon İmar Planı’nı 408 no’lu parsel yönünden iptal etti.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporları mecliste görüşülecek!

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazilerinin de yer aldığı söz konusu alt bölgelere ilişkin, imar planları Kartal Belediyesi Meclisi'nde görüşülecek...

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporları mecliste!

Türker Proje'nin Kartal arazilerinin de yer aldığı söz konusu alt bölgelere ilişkin, gündemdeki İmar Komisyonu raporlarının tadilen İmar Komisyonunda kalmasına Melis tarafından karar verildi.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporu görüşüldü!

Türker Proje'nin arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı raporu yayınlandı.

Kartal Yukarı imar Haberi

Kartal Yukarı imar

Kartal İlçesi, Yukarı Mahallesi, 2197 ada, 137, 138 parseller ile çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21 Haziran 2017 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı. İmar planı 1 ay sonra askıdan indirilecek.


İmar planı için...