24 / 07 / 2024

kartalkaya kar seviyesi

kartalkaya kar seviyesi

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, kar yağışının sömestr öncesi etkili olmasından büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, işletmecilerimizin rezervasyonların dolmaya başladığını ifade etti...

İngiliz sterlininde tarihi düşüş! Dolar karşısında tüm zamanların en düşük seviyesi

İngiliz hükümetinin 45 milyar sterlin büyüklüğündeki  vergi indirim paketinin vatandaşlara duyurması sonrası İngiliz sterlini, dolar karşısında 1, 0350 seyri ile tüm zamanların en düşük seviyesini gördü. İşte detaylar…

Sterlin dolar karşısında tepetaklak oldu! 37 yılın en düşük seviyesi görülüyor

İngiltere'de Maliye Bakanı Kwasi Kwarteng'in mali teşvik açıklamalarından sonra sterlindeki toplam kayıp yüzde 2'yi aştı ve sterlin dolar karşısında tepe taklak olurken 37 yılın en düşük seviyesini gördü.

Sapanca Gölü'nde su seviyesi arttı!

SAPANCA Gölü’nde, yılbaşından itibaren bölgedeki fazla kar ve yağmur yağışı nedeniyle su seviyesi yükseldi. Sahildeki yürüyüş yolları su altında kaldı, birçok işyerini de su bastı.

Sapanca Gölü su seviyesi arttı!

Sapanca Gölü'nün taşması sonucu sahil kenarındaki evlerin bodrum katları ve bahçeleri su altında kaldı. Sakarya ve Kocaeli'nin içme suyu ihtiyacını karşılayan göldeki su seviyesi artmaya devam ediyor.

Kartalkaya'da kar ve buzlanma ulaşımı aksattı!

Hafta sonu tatili için Türkiye’nin önde gelen kayak merkezlerinden Kartalkaya’ya gelenler, dönüşte yoldaki kar ve buzlanma nedeniyle zor anlar yaşadı.

Beyşehir Gölü'nün su seviyesi yükseldi!

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaz döneminde yaşanan aşırı kuraklık nedeniyle su seviyesi gözle görülür ölçüde düşen Beyşehir Gölü için Aralık döneminde gelen yağmur ve kar yağışlarının umut olduğunu söyledi

Kartalkaya ve Abant otelleri yüzde 100 doluluğa ulaştı!

Abant Tabiat Parkı ve Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki oteller, yılbaşında tam kapasiteyle hizmet verecek. Abant Palace Otel Genel Müdürü Erol Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışı ve yılbaşı dolayısıyla bölgeye ilginin arttığını söyledi.

Kartalkaya'da oteller sezon açılışını yaptı!

Kartalkaya kent merkezine 45 kilometre uzaklıkta bulunan Kartalkaya'daki Kaya Palazzo ve Dorukkaya Otel, kurban kesiminin ardından yeni sezona "merhaba" dedi. Kar kalınlığı yüksek kesimlerde yer yer 15 santimetre ölçüldü..

Kar kalınlığının artması ile tatilciler Kartalkaya'ya akın etti!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da kar kalınlığının 20 santimetreye ulaşmasıyla sezon açılışı için geri sayım başladı. Kış sporlarını seven tatilciler otel rezervasyonları için tur firmalarına akın ediyor.

Kartalkaya'da kar turizmi başladı!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya' da kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı. HOD Travel’dan Türkiye'nin en lüks kayak merkezi Kartalkaya'ya SUIT 2+1 Üst Segment Otobüslerle Kayak Turları

Kayak turizmi başladı! Kar kalınlığı kaç santimetreye ulaştı?

Bolu'nun yüksek kesimlerinde aralıklarla etkili olan yağışın ardından Abant Tabiat parkı'nda kar kalınlığı 10 santimetre ölçüldü.İstanbul'a yakın yerlerde kayak sezonu açıldı. Kar kalınlığı Abant'ta 10, Kartalkaya'da 20 santimetreye ulaştı.

Kartalkaya beyazlara büründü!

Kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da kar yağışı başladı. Kar kalınlığının yüksek kesimlerde 8 santimetreye ulaştığı Kartalkaya'da yağış aralıklarla devam ediyor. Yağışın 24 Kasım'a kadar sürmesi bekleniyor.

Kartalkaya’ya turizm için 8 milyon liralık kar makinesi geldi!

Kartalkaya’ya 8 milyon liralık kar makinesi geldi. KIŞ aylarında kar yağmamasından dolayı zarar eden kayak otelleri bu yıl tedbirini erken aldı.Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doruk Kaya konu ile ilgili açıklama yaptı.

kartalkaya kar seviyesi Haberi

kartalkaya kar seviyesi


Bolu Kartalkaya'da sömestir tatili öncesi yağmaya başlayan kar, turizm tesisi işletmecilerinin yüzünü güldürdü. 


Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, kar yağışının sömestr öncesi etkili olmasından büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Kartalkaya’ya kar yağışından dolayı büyük mutluluk duyduk. Turizmin her alanında hamle yapan, büyük adımlar atmaya hazır olan Bolumuzda kış turizmi de önemli bir yere sahip ve mevsimsel koşullardan etkilenebiliyor. O yüzden kar yağışı iyi bir haber, işletmecilerimizin rezervasyonlarının dolmaya başlaması iyi haber.” dedi.


Kartalkaya'ya lapa lapa kar yağarken, sömestr tatili için kayak merkezine gelenler kar kalınlığının 60 santime ulaştığı pistlerde kayak ve snowboard yaptı. Bolu kent merkezinde aralıklarla yağmur yağdı, yüksek kesimlere ise kar düştü. Kartalkaya'da hafta içi aralıklarla kar yağışı etkili oldu. Sabah saatlerinden itibaren lapa lapa kar...