16 / 05 / 2024

kartalkaya sezonu açtı

kartalkaya sezonu açtı

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da kar kalınlığının 20 santimetreye ulaşmasıyla sezon açılışı için geri sayım başladı. Kış sporlarını seven tatilciler otel rezervasyonları için tur firmalarına akın ediyor.

Sea Homes sezonu yeniliklerle açtı!

Türkiye’nin sevilen tatil ve eğlence merkezi Çeşme’nin en güzel koyu Paşalimanı’nda eşsiz konuma sahip Sea Homes ayrıcalıklı yaşam projesi, sezonu yeniliklerle açtı.

Wyndham Grand İstanbul Levent sezonu açtı!

Wyndham Grand İstanbul Levent, sıcak yaz günlerinin başlamasıyla birlikte havuz sezonunu açtı. Otel açık havuzuyla, şehrin stresinden uzaklaşmak isteyenlere ayrıcalıklı bir konfor sunuyor.

Babadağ'da kış sezonu açıldı!

Muğla'nın Fethiye İlçesi'ndeki dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi Babadağ'dan 2014'te paraşütle atlayanların sayısı 2013 yılına göre yüzde 22 artarak, 165 bine yaklaştı. Babadağ'da kış sezonu açıldı.

Kartalkaya'da oteller sezonu açtı!

Kartalkaya'da bulunan iki otel, kayak sezonunu kurban keserek açtı. Kent merkezine 45 kilometre uzaklıkta bulunan Kartalkaya'daki Kaya Palazzo ve Dorukkaya Otel, kurban kesiminin ardından yeni sezona "merhaba" dedi.

Kartepe'de kayak sezonu açıldı!

Kartepe'de kayak sezonu açıldı. Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Samanlı Dağları' nın zirvesinde yer alan ve kar kalınlığı 70 santimetreye ulaşan Kartepe'de, kayak sezonu başladı

İçerde daralan konutta sezonu Araplar’la açtılar!

Emlak 2014 Fuarı, gayrimenkulde yeni sezonu açtı. İç piyasada satışların düştüğü dönemde firmalar fuarda yabancı yatırımcılarla buluştu. Ağırlıklı Arapların olduğu fuarın ilk saatlerinde bile konut satıldı.

Aqua Marine sezonu açtı!

Eğlenceleri ve aktiviteleri ile güney sahillerini aratmayan Büyükçekmece Aqua Marine,16 Mayıs 2014 Cuma günü sezonu açtı. Aqua Marine`de, yarı olimpik havuz, dalga havuzu, kaydırak havuzlarının yanı sıra çocuk havuzu da yer alıyor.

Vialand’in tema parkı yeni sezonu açtı!

Vialand, 40 milyon dolarlık yeni yatırımla sezonu açtı. Yeni üniteleri Nefeskesen ve Fatih’in Rüyası’nı hizmete sokan tema park, bu yıl AVM ile birlikte 30 milyon ziyaretçi hedefliyor. Vialand’in oteli de 101 odasıyla kapılarını açacak.

Vialand, 40 milyon dolarlık yeni yatırımla sezonu açtı!

Vialand, 40 milyon dolarlık yeni yatırımla sezonu açtı. Yeni üniteleri Nefeskesen ve Fatih’in Rüyası’nı hizmete sokan tema park, bu yıl AVM ile birlikte 30 milyon ziyaretçi hedefliyor. Vialand’in oteli de 101 odasıyla kapılarını açacak...

Cıbıltepe'de kayak sezonu düzenlenen törenle açıldı!

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Cıbıltepe'de kayak sezonu düzenlenen törenle açıldı. Açılışta konuşan Sacit Özbey, 2013-2014 kayak sezonu açtıklarını belirterek, vatandaşlara ve kayakseverlere hayırlı olmasını diledi.

Uludağ’da kayak sezonu açılıyor! Konaklama 145 liradan başlıyor!

Kar kalınlığının geçen haftadan itibaren başlayan yağışla birlikte 55 santimetreye kadar ulaştığı Uludağ’da otelciler, cuma gününden itibaren yeni sezonu açacak. Kişi başı konaklama ücretleri de 145-275 lira arasında değişiyor...

Nestavilla yazlık sezonunu Sardunya Kampanyası ile açtı!

Prefabrike ve hafif çelik yapı sektöründe faaliyet gösteren Vefa Group'un pratik hazır konut markası Nestavilla, sezonu Sardunya Kampanyası ile açtı

Manheim Türkiye, Ankara'da ikinci el araç satış merkezi açtı

Manheim Türkiye, açık attırmayla satış yapan 3. ikinci el araç satış merkezini Ankara Esenboğa yolunda açtı

kartalkaya sezonu açtı Haberi

kartalkaya sezonu açtı

HOD Travel'ın kurucusu Mine Ece, yaptığı açıklamada " Ekibimiz yıllardır snowboardu tutkuyla yapan kişilerden oluşmaktadır. HOD Travel olarak, misafirlerimizin ihtiyaçlarının tam olarak karşılanması İçin ne yapılması gerektiğini biliyoruz. Hava ve yol şartlarının zorlukları karşısında güvenliği ve konforu öncelikli tutarak, bilinçli bir şekilde kusursuz hizmet anlayışıyla kış sporlarına gönül veren herkese özel turlar düzenlemeyi hedefliyoruz" dedi. 


Mine Ece, "Türkiye'nin kış turizmine olan elverişli coğrafyası sayesinde sadece Uludağ. Kartalkaya. Sarıkamış. Palandöken gibi popüler kayak merkezlerimizin değil, uzun vadede uygun olan her bölgenin tanıtımı ve tam kapasite çalışabilmesine destek olmayı hedeflemekteyiz 2014-2015 sezon açılışını Kartalkaya'da 6-7 Aralık 2014 tarihinde Dorukkaya Ski&Mountain Resortte gerçekipştiriyoruz. Sezon açılışını kaçırmak istemeyen kar tutkunlarının acele etmesi gerekiyor...