16 / 05 / 2024

kartalkaya snowboard

kartalkaya snowboard

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da kar kalınlığının 20 santimetreye ulaşmasıyla sezon açılışı için geri sayım başladı. Kış sporlarını seven tatilciler otel rezervasyonları için tur firmalarına akın ediyor.

Next Level AVM Kar Spor’u bünyesine kattı!

Next Level AVM son olarak Türkiye’nin kayak, snowboard, outdoor, kamp ve spor malzemeleri markası Kar Spor’u bünyesine kattı.

Raporlu gayrimenkul değerleme uzmanı tazminatsız kovuldu!

İş Mahkemesi, Bodrum’a, Kartalkaya’ya tatile giden gayrimenkul değerleme uzmanının tazminatsız işten çıkarılmasını haklı bulsu.

CampERA 2016’da gayrimenkul danışmanlığı masaya yatırıldı!

ERA Gayrimenkul, her yıl düzenlediği geleneksel broker kampını bu yıl Bolu Kartalkaya’da gerçekleştirdi. 2016 yılının son eğitim programı ‘CampERA 2016’ Türkiye’den ve yurtdışından önemli eğitimci ve profesyonelleri ağırladı.

Erciyes Dağı'nda haftasonu yoğunluğu!

Hafta sonu tatilini fırsat bilen vatandaşlar, Tekir ve Hacılar kapı pistlerinde aileleriyle kızak kaymanın, kayak ve snowboard yapmanın keyfini yaşadı.

Cıbıltepe'de haftasonu yoğunluğu yaşanıyor!

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde 2634 rakımlı Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra çevre il ve ilçelerden gelen kayak severler, snowboard ve kızaklarla kaymanın keyfini yaşadı.

Kartalkaya'da kayak sezonu sona erdi!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da kayak sezonu sona erdi. Toplam uzunluğu 45 kilometreyi bulan pistleriyle hizmet veren Kartalkaya'yı geçen yıl 15 Aralık'ta başlayan sezon boyunca 300 bine yakın kişi ziyaret etti.

Kayak merkezlerinde son durum!

Kayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 160 santimetreyle Kartalkaya'da, en düşük 3 santimetreyle Samsun Ladik'te kayıtlara geçti.

Aşkın Nur Yengi emlak zengini çıktı!

Haluk Bilginer'le biten evliliğinden dünyaya gelen kızı Nazlı Bilginer'le Kartalkaya Dorukkaya'da tatil yapan ünlü şarkıcı Aşkın Nur Yengi'nin emlak zengini olduğu ortaya çıktı.

Kartalkaya'ya yoğun ilgi sürüyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya, yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgi görüyor. Sezonu 15 Aralık tarihinde açan kayak merkezini, yaklaşık 150 bin tatilci ziyaret etti.

Kayak merkezlerinde son durum!

En fazla kar kalınlığı 305 santimetreyle Kartalkaya'da, en düşük 58 santimetreyle Elmadağ'da ölçüldüKayak merkezlerinde en fazla kar kalınlığı 354 santimetreyle Kartalkaya'da, en düşük 58 santimetreyle Yıldıztepe'de kayıtlara geçti.

Bakyapı Group Uludağ’da etkinlik düzenledi!

Bursa’nın önde gelen grubu Bakyapı Group, sponsor olduğu Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği’nin özel gece kayağı etkinliği ile çiftlere hayatları boyunca unutamayacakları özel bir gün yaşattı.

Otellerde Sevgililer Günü için yer kalmadı!

Kartepe, Abant ve Kartalkaya'daki oteller, Sevgililer Günü öncesinde yüzde 100 doluluğa ulaştı. Kartepe ilçesindeki otelin genel müdürü Önder Sıkıcıoğlu, kar kalınlığının 175 santimetreyi geçtiğini söyledi.

Yanlızçam ve Cıbıltepe kayak merkezlerinde yoğunluk yaşanıyor!

Kayak ve doğaseverlerin ilgi gösterdiği Yanlızçam ve Cıbıltepe kayak merkezlerinde, yarıyıl tatilinin son günü dolayısıyla yoğunluk yaşandı. Kızakla kayan ve snowboard yapan vatandaşlar, renkli görüntüler oluşturdu.

kartalkaya snowboard Haberi

kartalkaya snowboard

HOD Travel'ın kurucusu Mine Ece, yaptığı açıklamada " Ekibimiz yıllardır snowboardu tutkuyla yapan kişilerden oluşmaktadır. HOD Travel olarak, misafirlerimizin ihtiyaçlarının tam olarak karşılanması İçin ne yapılması gerektiğini biliyoruz. Hava ve yol şartlarının zorlukları karşısında güvenliği ve konforu öncelikli tutarak, bilinçli bir şekilde kusursuz hizmet anlayışıyla kış sporlarına gönül veren herkese özel turlar düzenlemeyi hedefliyoruz" dedi. 


Mine Ece, "Türkiye'nin kış turizmine olan elverişli coğrafyası sayesinde sadece Uludağ. Kartalkaya. Sarıkamış. Palandöken gibi popüler kayak merkezlerimizin değil, uzun vadede uygun olan her bölgenin tanıtımı ve tam kapasite çalışabilmesine destek olmayı hedeflemekteyiz 2014-2015 sezon açılışını Kartalkaya'da 6-7 Aralık 2014 tarihinde Dorukkaya Ski&Mountain Resortte gerçekipştiriyoruz. Sezon açılışını kaçırmak istemeyen kar tutkunlarının acele etmesi gerekiyor...