06 / 05 / 2024

Kartall Mesa da güncel fiyatlar

Kartall Mesa da güncel fiyatlar

Mesa Mesken imzası ile hayata geçirilen Mesa Kartall Konutları için peşin ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanıyor. Projede aylık taksitler 1.750 TL'den başlıyor. İşte Kartall Mesa'da güncel fiyatlar...

Özhan Akçalı kimdir?

Özhan Akçalı kimdir? MESA’da görev alan Özhan Akçalı hangi görevlerde bulundu? 

AOÇ arazisindeki vakfın yer değiştirmesi meclis gündeminde!

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Atatürk Orman Çiftliği arazisinde yer alan Mesa Dağıtım Merkezinin bir vakıf tarafından deplase edilmesi işlemine ilişkin soru önergesi verdi. 

Temsa'daki kriz Mesa'yı etkiledi mi?

Ünver Ailesi 2017'de Mesa'nın çoğunluk hisselerini almıştı. Yönetim, firmanın kurucuları olan Erhan Boysanoğlu ve ailesinde Yapı Kredi ile Garanti, verdikleri krediye karşılık Mesa'daki Ünver Ailesi'ne ait hisselere tedbir koydurmak istemiş. Bu operasyon Mesa'da işleri kilitlemiş...

Mesa Koz'da ofisler satışa çıktı!

Mesa Koz'un yüksek standartlı ofisleri satışa çıktı. Mesa Mesken Genel Müdürü Zafer Ak, Mesa Koz'da ofis sahibi olmak isteyenlere 50 ay vade farksız ödeme avantajı sunduklarını belirtti...

MESA 50. Yıl Basın Toplantısı 18 Nisan'da!

MESA’nın 50 yıllık serüveninin değerlendirileceği ve projelerin 50. yıla özel kampanyalarına da yer verileceği 50. Yıl Basın Toplantısı 18 Nisan'da gerçekleştirilecek...

Mesa Koz'da yüzde 10 indirim fırsatı!

İstanbul’un en önemli kesişim noktalarından Kozyatağı Kavşağı’nın hemen yanında yer alan Mesa Koz'da 31 Mart’a kadar yüzde 10 KDV indirimi fırsatı devam ediyor.

MESA Orman’da brunch etkinliği!

İstanbul Anadolu Yakası’nın en özel lokasyonlarından Çubuklu’da, sırtını şehrin oksijen depolarından biri olan İstanbul Kent Ormanı'na yaslayan MESA Orman’da doğayla iç içe keyifli günler, hafta sonu verilen brunchla başladı.

Mesa Orman'da lansmana özel 60 ay 0 faiz!

Mesa Orman projesi 219 butik daireden meydana geliyor. İstanbul Beykoz Çubuklu'da yer alan Mesa Orman'da lansmana özel 60 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. 

Koz Mesa ön satış fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı'nda Mesa Mesken A.Ş. tarafından hayata geçirilen Koz Mesa projesi ön satış avantajlarıyla satışa çıktı. Koz Mesa'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor...

Ankara Mesa Koza 66'da 'Yaza Merhaba' partisi yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan köklü markası MESA’nın Ankara’nın en gözde semti Gaziosmanpaşa’da hayata geçirdiği MESA KOZA 66’da seçkin konukların biraraya geldiği başkentin en renkli ‘yaza merhaba’ partisi gerçekleşti.

Mert Boysanoğlu, MESA'nın yeni genel müdürü oldu!

MESA’da Yönetim Kurulu Üyesi Mert Boysanoğlu, MESA Genel Müdürlüğü görevine getirildi. Mert Boysanoğlu, üstlendiği Genel Müdürlük ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeliği görevini de yürütmeye devam edecek.

TEPE ve MESA'dan Emlak Konut GYO kampanyasına destek!

Türkiye’nin gayrimenkul sektöründe 50 yıla varan tecrübeleri ile güvenin sembolü olan TEPE ve MESA da, Emlak Konut GYO’nun hayata geçirdiği 0.70 faiz ve 120 ay vadeli konut satış kampanyasına katıldı.

Mesa İnşaat Ankara, İstanbul ve Bodrum'da proje yapacak!

Yeni yılda 1.2 milyarlık yatırımla İstanbul ve Ankara’da çok sayıda proje hayata geçireceklerini kaydeden Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, “Bodrum’da 220 bin metrekarelik arazi üzerinde prestijli bir villa projesi yapacağız. " dedi.

Kartall Mesa da güncel fiyatlar Haberi

Kartall Mesa da güncel fiyatlar

Kartall Mesa'da güncel fiyatlar bilgisinden önce kısaca projeden bahsedelim. Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildiği proje 10 bin 100 metrekare arsa alanına sahip. 


İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen Kartall Mesa Evleri'nde teslimler hemen gerçekleşiyor. Projede dairelerin büyüklükleri 38 ile 120 metrekare arasında değişiyor. 


Kartall Mesa Rezidans Kadıköy - Kartal Metrosu'nun yanıbaşında, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakikalık mesafede bulunuyor. Projede nakitte yüzde 15 indirim fırsatı sağlanıyor. 


Yakacık Kartall Mesa Evleri hobi odası, kapalı otopark, yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, dinlenme alanları, oyun alanları gibi sosyal olanaklara sahip. 


Kartall Mesa'da güncel fiyatlar!

Mesa Mesken imzası ile yükselen Mesa Kartall Residence'de 1.750 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Projede 2 oda 1 salon daire fiyatları 357 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Kartall Mesa Evleri nerede?

Kartall Mesa adres:...