17 / 05 / 2024

kartall mesa detaylı fiyat listesi

kartall mesa detaylı fiyat listesi

Mesa Kartal projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 38 metrekareden başlıyor. Projede mevcut olan dairelerin fiyatları ise 209 bin 400 TL'den başlıyor...

Kartal Mesa Konutları'nda 557 bin 400 TL'ye 3+1 daire!

Yüzde 50 peşinat ödendiğinde, kalan konut bedelinin 24 ay vade farksız taksitlendirildiği Kartal Evleri Mesa'da 2+1 daireler 317 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Mesa Kartal fiyat listesi! 202 bin 800 TL'ye 1+1 daire!

Peşin ödemelerde yüzde 5 indirimin yapıldığı Kartall Mesa projesinde daire fiyatları 202 bin 800 TL'den başlıyor. Projede yüzde 10 peşinatla ödeme yapılıyor...

MESA Çengelköy Bosphorus detaylı fiyat listesi!

MESA Çengelköy Bosphorus detaylı fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte MESA Çengelköy Bosphorus detaylı fiyat listesi ve proje ayrıntıları...

Mesa Kartall'da hemen teslim konutlar!

Mesa İstanbul Kartal'da projelendirdiği proje için yeni bir blokta 10 farklı tipte 304 konutun bulunduğu yapıda fiyatlar 357 bin liradan başlıyor. Konut sahibi olmak isteyenler için çeşitli ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Kartall Mesa'da fiyatlar 357 bin liradan başlıyor!

İstanbul Kartal'da yükselen Kartall Mesa projesinde fiyatlar 357 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Kartall Mesa'da konutlar hemen teslim!

MESA'nın Anadolu Yakası'nın en değerli bölgelerinden Kartal'daki Kartall MESA, düzenlenen kampanya ile hem yaşam hem de yatırım için cazip fırsatlar sunuyor.

Kartall Mesa yatırım için cazip fırsatlar sunuyor!

MESA'nın Anadolu Yakası'nın en değerli bölgelerinden Kartal'daki Kartall MESA, düzenlenen kampanya ile hem yaşam hem de yatırım için cazip fırsatlar sunuyor.

Kartall MESA'da kira öder gibi ev sahibi olun!

Kartall MESA projesinde yer alan daireler 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Kartall MESA'da kira öder gibi ev sahibi olun!

Kartall MESA yatırımcıların yoğun ilgisini çekiyor!

Kartall MESA, yanı başındaki metro ve diğer ulaşım hatları, yüksek kira getirisi ve uygun aidatları ile özellikle yatırımcıların yoğun ilgisini çekiyor.

Kartall Mesa'da güncel fiyatlar!

Mesa Mesken imzası ile hayata geçirilen Mesa Kartall Konutları için peşin ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanıyor. Projede aylık taksitler 1.750 TL'den başlıyor. İşte Kartall Mesa'da güncel fiyatlar...

Kartall MESA'da 2+1'ler bin 750 TL taksitle!

MESA kalitesi ve güvencesini Kartal'a taşıyan proje Kartall MESA, düzenlediği kampanya ile büyük ödeme avantajları sunuyor.

Kartall MESA projesinden yeni kampanya!

İnşaat sektöründeki 46 yıllık köklü geçmişi ile konutun ‘kalite’ ve ‘güven ile anılan markası MESA’nın Anadolu Yakası’nın en değerli bölgelerinden Kartal’daki Kartall MESA, düzenlenen kampanya ile hem yaşam hem de yatırım için cazip fırsatlar sunuyor.

Mesa ile Kartal'da ev sahibi olmak çok kolay!

MESA kalitesi ile Kartal’a taşıyan proje Kartall MESA, kampanya ile büyük ödeme avantajları sunuyor. kampanyada, Projedeki sınırlı sayıdaki hemen teslim konutlar için; peşin ve taksitli ödeme seçenekleri ile birbirinden cazip ödeme alternatifleri...

Kartall Mesa'da kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Kartall Mesa'da kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje Mesa Mesken imzası ile hayata geçiriliyor.

Kartall Mesa Konutları ulaşım!

Kartall Mesa Konutları ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Mesa Mesken imzası ile hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

kartall mesa detaylı fiyat listesi Haberi

kartall mesa detaylı fiyat listesi

10 bin 200 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Kartall Mesa projesinde toplam 286 adet daire yer alıyor. Konut tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1, 5+1 şeklinde tasarlandığı proje Mesa Mesken Sanayii A.Ş imzası taşıyor.


Mesa Evleri'nde bulunan sosyal donatı alanları arasında  çocuk kulübü, hobi odası, açık yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, spor salonları, kafe ve toplantı odası yer alıyor.


Kartal Mesa Evleri'nde yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan bedel en geç 1 ay içerisinde ödeniyor. Ya da yüzde 25 peşinat, kalan bedel banka kredisi ile ödeniyor


Ayrıca Mesa Kartal Konutları'nda yüzde 50 peşinat ödendiğinde, kalan bedel 24 ay 0 faiz ile vadelendiriliyor. Veya yüzde 60 peşin ya da banka kredisi ile, yüzde 20'lik kısım 9 ay sonra, yüzde 20'si 18 ay sonra ödeniyor.


Kartall Mesa Konutları fiyat...