06 / 05 / 2024

Kartall Mesa kampanyası

Kartall Mesa kampanyası

Mesa Mesken imzası ile hayata geçirilen Mesa Kartall Konutları için peşin ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanıyor. Projede aylık taksitler 1.750 TL'den başlıyor. İşte Kartall Mesa'da güncel fiyatlar...

Mesa Panorama Maltepe'de peşinat 2024'e ertelendi! 

54 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın İstanbul'un Anadolu yakasında hayata geçirdiği Mesa Panorama Maltepe projesinde yüzde 7 indirime ek olarak bir de peşinatı 2024 yılına erteleme kampanyası başladı.

Mesa Panorama'da 15 Haziran'a kadar geçerli 120 ay yüzde 1,89 faiz kampanyası!

Mesa Panorama'da 15 Haziran'a kadar geçerli 120 ay yüzde 1,89 faiz kampanyası sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği proje Adalar manzarasıyla dikkat çekiyor.

Mesa'dan 0,64 faizli konut kredisi kampanyasına destek!

Mesa'nın projelerinden konut almak isteyenler ayrıcalıklı fırsatlarla konut sahibi olabiliyor. Mesa Çubuklu 28, Mesa Orman, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Ankara'daki Park Mozaik projeleri kampanyaya dahil edildi.

MESA'dan 50'inci yıla özel kampanya!

MESA, güncel 7 projesini kapsayan 50’nci kuruluş yıldönümüne özel kampanya başlattı. MESA’nın 50. Yıl kampanyası, biri Ankara’da altısı ise İstanbul’da bulunan birbirinden seçkin projelerde, cazip avantajlarla konut sahibi olma fırsatı sunuyor.

Maltepe Mesa Cadde taksit kampanyası!

Mesa Cadde projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Projedeki konutların satışları devam ediyor.

MESA, 7 projesi ile konutta büyük indirim kampanyasına katıldı!

MESA; Mesa Orman, Çubuklu 28, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Mesa Gökada ile 0.98 faiz oranı, yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat fırsatı sunan  konutta büyük indirim kampanyasına katıldı..

Mesa tarihi konut kampanyasına İstanbul projeleriyle destek veriyor!

MESA; İstanbul’daki projeleri Mesa Orman, Çubuklu 28, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Mesa Gökada ile 0.98 faiz oranı, yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat fırsatı sunan ulusal kampanyaya dahil oldu.. 

Tepe Mesa Park Mozaik ödeme kampanyası!

Tepe Mesa Park Mozaik ödeme kampanyası ay sonuna kadar sürüyor. Park Mozaik Evleri'nde ilk etap bu yıl sonunda teslim ediliyor...

TEPE ve MESA'dan Emlak Konut GYO kampanyasına destek!

Türkiye’nin gayrimenkul sektöründe 50 yıla varan tecrübeleri ile güvenin sembolü olan TEPE ve MESA da, Emlak Konut GYO’nun hayata geçirdiği 0.70 faiz ve 120 ay vadeli konut satış kampanyasına katıldı.

Mesa Marmara lansman kampanyası!

Mesa Marmara projesinde yer alan 2 oda 1 salon dairelerin satışı tamamlandı, 3 oda 1 salon dairelerin satış süreci devam ediyor. İşte, Mesa Marmara lansman kampanyası detayları!

Mesa Kartall'da hemen teslim konutlar!

Mesa İstanbul Kartal'da projelendirdiği proje için yeni bir blokta 10 farklı tipte 304 konutun bulunduğu yapıda fiyatlar 357 bin liradan başlıyor. Konut sahibi olmak isteyenler için çeşitli ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Kartall Mesa'da fiyatlar 357 bin liradan başlıyor!

İstanbul Kartal'da yükselen Kartall Mesa projesinde fiyatlar 357 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Kartall Mesa'da konutlar hemen teslim!

MESA'nın Anadolu Yakası'nın en değerli bölgelerinden Kartal'daki Kartall MESA, düzenlenen kampanya ile hem yaşam hem de yatırım için cazip fırsatlar sunuyor.

Kartall Mesa kampanyası Haberi

Kartall Mesa kampanyası

Kartall Mesa'da güncel fiyatlar bilgisinden önce kısaca projeden bahsedelim. Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildiği proje 10 bin 100 metrekare arsa alanına sahip. 


İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen Kartall Mesa Evleri'nde teslimler hemen gerçekleşiyor. Projede dairelerin büyüklükleri 38 ile 120 metrekare arasında değişiyor. 


Kartall Mesa Rezidans Kadıköy - Kartal Metrosu'nun yanıbaşında, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakikalık mesafede bulunuyor. Projede nakitte yüzde 15 indirim fırsatı sağlanıyor. 


Yakacık Kartall Mesa Evleri hobi odası, kapalı otopark, yüzme havuzu, spor alanları, fitness center, dinlenme alanları, oyun alanları gibi sosyal olanaklara sahip. 


Kartall Mesa'da güncel fiyatlar!

Mesa Mesken imzası ile yükselen Mesa Kartall Residence'de 1.750 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Projede 2 oda 1 salon daire fiyatları 357 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Kartall Mesa Evleri nerede?

Kartall Mesa adres:...