17 / 05 / 2024

kartaltepe kentpark birinci etabı

kartaltepe kentpark birinci etabı

Mamak Belediyesi, Mamak’ın en prestijli rekreasyon projelerinden birisi olan Kartaltepe Kentpark projesinin birinci etabını tamamladı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, kentparkın daha şimdiden Mamak’a ayrı bir değer kattığını kaydetti.

İzmir Birinci Kordon yeniden yapılandırılıyor!

Birinci Kordon'daki, her gün çok sayıda İzmirlinin spor yaptığı, hor kullanım nedeniyle yırtılan tartan pistte yenileme çalışmalarını başlandı. Bu çalışmalar sırasında tartan pistin altından geçen ve çürüyen su boruları yerinden sökülüp, bu çalışmalar kapsamında yenilenecek.

Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun kuruluşuna izin verildi!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Ünlü Portföy Yönetimi'nin Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun kuruluşuna izin verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına karar verdi.

ABD'de birinci el konut satışları beklentinin üstünde!

ABD’de birinci el konut satışları, ağustosta yüzde 7,6 azalmasına karşın beklentinin üstünde gerçekleşti.

Kentpark AVM Kurban bayramı çalışma saatleri!

Kentpark AVM hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kentpark AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Kentpark AVM Kurban bayramı çalışma saatleri...

Urla Kentpark Tesisleri kiralama ihalesi 1 Eylül'de!

Kentpark Tesisleri Urla’ya kazandırılacak. Eski Çeşme yolu üzerinde eşsiz manzaraya sahip olan dev tesis ihaleyle kiralanacak. Tesisin ihalesi 1 Eylül 2016 Perşembe günü saat 10.00’da Urla Belediyesi'nde yapılacak.

ABD'de birinci el konut satışları yüzde 3,5 arttı!

ABD Ticaret Bakanlığı verilerine göre, birinci el konut satışları haziranda önceki aya kıyasla yüzde 3,5 yükselerek 592 bin oldu.

Kütahya Modern birinci etapta yaşam başladı!

İzka İnşaat ve Kütahya Belediyesi işbirliğiyle yapılan ve Kütahya’nın son dönem gözde ‘kentsel dönüşüm’ projelerinden ilki olan Kütahya Modern birinci etapta yaşam başladı.

Çorum'a Kentpark ile 27 dönümlük yapay göl!

Çorum Belediyesi’nin büyük “Kentpark” projesi, 27 dönümlük yapay gölü sayesinde, Çorumluları bir anlamda su ile buluşturacak. Çorum’un en büyük parkının 4 katı büyüklüğünde olacak.

Bakırköy Kartaltepe'de emlak fiyatları yüzde 60 arttı!

Ataköy Emlak'ın sahibi Erdal Tanrısever Ataköy'ün emlak piyasası bakımından boğazla yarıştığını, Kartaltepe'de ise son yıllarda evlerin yüzde 60 oranında değerlendiğini söyledi.

Çorum Birinci Basamak Sağlık Kompleksi'nin ihalesi yapıldı!

Çorum Birinci Basamak Sağlık Kompleksi ve 112 Komuta Kontrol Merkezi'nin ihalesi yapıldı. 7 firmanın katılım gösterdiği ihalenin sonucu yapılacak değerlendirmenin ardından açıklanacak.

ABD'de birinci el konut satışları yüzde 6 azaldı!

ABD Ticaret Bakanlığı verilerine göre, birinci el konut satışları mayısta önceki aya kıyasla yüzde 6 azalarak 551 bin oldu. Satışlara ilişkin piyasa beklentisi ise yüzde 9,5 düşüş yönündeydi.

Kartaltepe'de evler yüzde 60 değerlendi!

Kartaltepe, Bakırköy'ün merkezi ile ünlü caddesi İncirli arasında. Buradan merkeze ulaşmak dakikalar sürüyor. Sahile gitmek ise 15 dakikayı geçmiyor. Kartaltepe ayrıca Bakırköy'ün en güvenli bölgesi olarak nam salmış.

Karabük Kartaltepe Sosyal Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin her mahalleye bir Sosyal Yaşam Merkezi projesi kapsamında 21. Sosyal Yaşam Merkezi, Kartaltepe Mahallesinde düzenlenen törenle açıldı.

kartaltepe kentpark birinci etabı Haberi

kartaltepe kentpark birinci etabı

Mamak Belediyesi, Mamak’ın en prestijli rekreasyon projelerinden birisi olan Kartaltepe Kentpark projesinin birinci etabını tamamladı. 150 bin metrekarelik dev rekreasyon projesinde yıkılan gecekonduların yerini çam ağaçlarına bıraktığı çalışma kapsamında alan, tüm görsel zenginliği, peyzaj çalışmaları ve birbirinden güzel aktiviteleri ile Mamak’ın yeni yüzü haline geldi. Saimekadın’dan başlayıp, Mamak Pazar Alanı’nda son bulan, Başkent’in en büyük rekreasyon alanlarından birisi olan Kartaltepe Kentpark, bünyesinde aynı zamanda ilkleri de barındırıyor. 3 bin metrekarelik alanda yapımı tamamlanan Türkiye’nin ilk çocuk müzesinin iç dizayn çalışmalarında da sona gelindi. Alanın sosyal ve sportif aktivite alanları ile yaşayan bir merkez olacağını dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, kentparkın daha şimdiden Mamak’a ayrı bir değer kattığını kaydetti.


SOSYAL İHTİYACA 150 DÖNÜMLÜK CEVAP

Mamak için tam bir seyir terası...